Krótki wygląd: Rachityczny ektomorfik o figurze wazy, metr i siedemdziesiąt centymetrów wzrostu, słomkowe włosy, bursztynowe oczy z gęstymi rzęsami, usta o esowatym kształcie z powiększoną dolną wargą.
#9d3126
trochę mnie nudzi świat i nie chcę się już starać
z drugiej strony chcę wszystko i w sumie to naraz Karta postaci |PH | BankProwadzę
♦ Kami Kaito ☼ [D] — „Dzielenie przez dwa” (nieobecny/a)
♦ Hikari Kaguya ☼ [D] — „Nimbooda” (nieobecny/a)
Oj, nie wiem ile już lat tu się gra. Pamiętam jak ~2018 chyba w samolocie rysowałem sobie marionetki do wrzucenia do kuźni na Juranu.
Dużo było fajnych akcji, na forum i poza, daltego serdecznie pozdrowienia dla Tajałki za gryla, Ario za organizowanie opracowywania klanu Pawia w niezbyt oczywistym składzie osobowym i w ogóle pozderki dla wszystkich.
A na forum, to ja akurat nie śledzę zbytnio cudzych fabuł, może poza eventami, ale dobrze wspominam Oniniwę, gdzie pokonało się KBnJ 1v1 i wszystkie inby po Oniniwie, gdzie Seinar, Hikar, Natsu, Inoś, Koala i Aka pokazali śmietankę swoich socjalnych zdolności skacząc sobie do gardeł, używając OOC w pełnej krasie i jednym OOC negując inne OOC.
Krótki wygląd: Białowłosy facet w wieku 25 lat. 188 cm wzrostu, 90kg wagi. Średnio umięśniony, niski poziom tkanki tłuszczowej. Całe ciało pokryte tatuażami za wyjątkiem dłoni, stóp, szyi i twarzy. Zazwyczaj ubrany w bojówki z licznymi kieszeniami i białą bluzę.
Widoczny ekwipunek: Ogromna kusza i kołczan, pokrowiec na broń.
Pierwsze co przychodzi mi do głowy to moja pierwsza próba grania tutaj. Na innym forum miałem postać potwora prawie z full buildem, za namową koleżanki z którą wtedy grałem i sporym zapasem wolnego czasu - przyszedłem zrobić tutaj transfer.
Dostałem ileś tam pehaczów i myślałem wtedy, że to sporo. Rozdałem punkty i od razu na misje C gdzie okazało się, że moja postać jest totalnym *** xD Przeczytałem cały system ale wiadomo jak to jest. Okazało się, że miecz to trochę za droga sprawa jak dla mojego szermierza więc walczyłem nożem, którym w dodatku posługiwać się nie potrafiłem, bo trzeba było znać styl. Skończyło się tak, że mogłem użyć dwa lub trzy razy umiejętności po czym skończyła by mi się chakra i mogłem zadawać cięcia nożem niczym dziecko w przedszkolu machając na oślep.
Jakoś misję przeżyłem, ale pamiętam, że byłem wtedy w szoku jak odmienny system tu panuje
Krótki wygląd: Bardzo wysoka, muskularna, o ciemnej skórze. Ma krótkie i ciemne włosy. Na czole wytatuowane czerwone kropki. Głowa owinięta chustą - tak, by ukryć klanowy tatuaż. Od stóp do głów okryta jasnym płótnem, zniekształcającym sylwetkę.
No trochę zabawy było w ciągu ostatnich kilku lat. Cholera jestem stary i zgrzybiały już ;-;
Imba na pierwszym evencie
Imba o Shigę
Imba o Shigę 2
Imba o Shigę 3
Szkoła fioletu
Dramy w liczbie nie do policzenia
Praktycznie każdy event to był jeden wielki powód do dumy i dramy
Działo z Jugo peak fiction
Ale przede wszystkim chacik. Jedna wielka wylęgarnia krzywdy, jadu i absolutnie najlepszych rzeczy na forko. Zrobią rumor nawet o małą pierdołę i tza to ich uwielbiam (czasami) (niektórych) (prawie wszystkich)
Zdecydowanie za dużo tego wszystkiego, zdecydowanie. Ale mam nadzieję że będzie jeszcze więcej, tylko niekoniecznie nieprzyjemnych rzeczy ^^
Wszystkie grubsze forumowe akcje zostały już chyba wymienione, a z racji wczorajszego tematu z sb naszło mnie na wspominki.
Pierwszą moją myślą odnośnie forum jest zdecydowanie moje pierwsza przygoda z pierwszą postacią Yosuke/Rekinkiem, jego odkrywaniem świata oraz próbą odnalezienia samego siebie. Jego relacja z mentorem Harishamem, jego pierwsza poważną przegrana walka z Masako, poznanie Tamaki czy ich wspólna akcja z karawaną. Piękne spokojne czasy.
Odbieram PHczki na nową postać i skrócenia, może na przyszłość się przydadzą
Krótki wygląd: Blada skóra, długie ciemne włosy zaplecione w warkocz, pustynne ubrania. Średniego wzrostu szczupły młodzieniec o przyjaznym usposobieniu.
Widoczny ekwipunek: Torba na broń przy pasie, kabura na broń, rękawice z blaszkami (zakładane podczas walki); odznaka klanowa, średni zwój (z tyłu przy pasie).
Mam w sumie ciekawą historyjkę związaną z moją grą tutaj. Zaczynałem jeszcze na wcześniejszym hostingu, gdzie grało dużo graczy, których już nie ma. Tetsu to była moja pierwsza postać i nie chcąc grać zwykłym Sabaku, to wybrałem lepsze Maji. Chyba byli wtedy na czele Unii. W każdym razie nie chcąc grać samemu zagadałem do jedynego wtedy klanowicza, którym była Nanatsuki Youmu, żeby umówić się na jakąś fabułę. Nie udało się, bo zniknąłem. Po powrocie dwa lata później okazało się, że owy gracz wygrał Turniej na Yinzin, a dodatkowo była z nim jakaś drama (o szczegóły nie pytałem).
Odbieram całe 90ph i 900ryo
0 x
Gdy złote piaski przykryje cień,
Iskrzyć się będzie, uważaj!PH - BANK
Krótki wygląd: Średniego wzrostu mężczyzna z kilkudniowym zarostem na twarzy. Widać że jest trochę starszy, jednak nie aż tak znacznie. Głos niski, lekko chrypiący od palenia. Trochę dłuższe, czarne włosy, przy szyi luźno obwiązany bandaż trochę jak szalik
Krótki wygląd: Średni wzrost, ciemna karnacja, złote, podkreślone kredką oczy i czarne, długie włosy. Pieprzyk pod lewym okiem. Nadmiernie obwieszona złotą biżuterią i odziana w absolutnie niepraktyczną na pustyni czerń.
Widoczny ekwipunek: Gurda; duży zwój pod gurdą; fūma shuriken u boku; duża torba na biodrze; kabura na udzie; rękawiczki z blaszkami.
To, co mi przychodzi do głowy, gdy myślę o tym forku to przede wszystkim to, że nigdy nie przestanie mnie zadziwiać, że mimo tych wszystkich dram, drameczek i innych durnych przepychanek wciąż sobie żyje. Sw jest jak karaluch.