9. rocznica powstania Shinobi War

Awatar użytkownika
Uchiha Tsuyoshi
Wiek postaci: 19
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Czarne włosy, często związane w kucyk, czarne oczy, średniego wzrostu, szczupły -> po resztę zapraszam do KP
Widoczny ekwipunek: Torba przy boku
Multikonta: Sashiko

Re: 9. rocznica powstania Shinobi War

Post autor: Uchiha Tsuyoshi »

Odbieram 90 PH i 5625 linijek skrócenia treningów
0 x
Awatar użytkownika
Taiyō
Postać porzucona
Wiek postaci: 20
Ranga: Ginkara
Krótki wygląd: Rachityczny ektomorfik o figurze wazy, metr i siedemdziesiąt centymetrów wzrostu, słomkowe włosy, bursztynowe oczy z gęstymi rzęsami, usta o esowatym kształcie z powiększoną dolną wargą.
GG/Discord: spectrofobia
Multikonta: Uguisu

Post autor: Taiyō »

Odbieram ph i skrócenia treningów.
2 x
#9d3126
trochę mnie nudzi świat i nie chcę się już starać

Obrazek
z drugiej strony chcę wszystko i w sumie to naraz

Karta postaci |PH | Bank
Prowadzę
Kami Kaito ☼ [D] — „Dzielenie przez dwa” (nieobecny/a)
Hikari Kaguya ☼ [D] — „Nimbooda” (nieobecny/a)
Awatar użytkownika
Izuro
Wiek postaci: 29
Ranga: Dōkō
GG/Discord: izuro94

Post autor: Izuro »

Mój początek jest w sumie nie tak dawno.
Więc opowiem o turnieju podczas misji. Nie udało mi się go wygrać, ale i tak dobrze się bawiłem.

Sto lat bo gdzieś pisać na PBFach trzeba, a gdzie jak nie tu. :)
1 x
PH BANK

Prowadzone misje:
Awatar użytkownika
Ayumu
Wiek postaci: 24
Ranga: Wyrzutek B
Krótki wygląd: Ogromny rozmiar, dotkliwie poparzone ciało i twarz.
Widoczny ekwipunek: Kamizelka shinobi

Post autor: Ayumu »

Oj, nie wiem ile już lat tu się gra. Pamiętam jak ~2018 chyba w samolocie rysowałem sobie marionetki do wrzucenia do kuźni na Juranu.

Dużo było fajnych akcji, na forum i poza, daltego serdecznie pozdrowienia dla Tajałki za gryla, Ario za organizowanie opracowywania klanu Pawia w niezbyt oczywistym składzie osobowym i w ogóle pozderki dla wszystkich.

A na forum, to ja akurat nie śledzę zbytnio cudzych fabuł, może poza eventami, ale dobrze wspominam Oniniwę, gdzie pokonało się KBnJ 1v1 i wszystkie inby po Oniniwie, gdzie Seinar, Hikar, Natsu, Inoś, Koala i Aka pokazali śmietankę swoich socjalnych zdolności skacząc sobie do gardeł, używając OOC w pełnej krasie i jednym OOC negując inne OOC.

A i odbieram 90 PH i 900 Ryo.
1 x
Awatar użytkownika
Saito Hoozuki
Wiek postaci: 25
Ranga: Złota Łuska
Krótki wygląd: Białowłosy facet w wieku 25 lat. 188 cm wzrostu, 90kg wagi. Średnio umięśniony, niski poziom tkanki tłuszczowej. Całe ciało pokryte tatuażami za wyjątkiem dłoni, stóp, szyi i twarzy.
Zazwyczaj ubrany w bojówki z licznymi kieszeniami i białą bluzę.
Widoczny ekwipunek: Ogromna kusza i kołczan, pokrowiec na broń.
Aktualna postać: Saito Hoozuki

Post autor: Saito Hoozuki »

Pierwsze co przychodzi mi do głowy to moja pierwsza próba grania tutaj. Na innym forum miałem postać potwora prawie z full buildem, za namową koleżanki z którą wtedy grałem i sporym zapasem wolnego czasu - przyszedłem zrobić tutaj transfer.
Dostałem ileś tam pehaczów i myślałem wtedy, że to sporo. Rozdałem punkty i od razu na misje C gdzie okazało się, że moja postać jest totalnym *** xD Przeczytałem cały system ale wiadomo jak to jest. Okazało się, że miecz to trochę za droga sprawa jak dla mojego szermierza więc walczyłem nożem, którym w dodatku posługiwać się nie potrafiłem, bo trzeba było znać styl. Skończyło się tak, że mogłem użyć dwa lub trzy razy umiejętności po czym skończyła by mi się chakra i mogłem zadawać cięcia nożem niczym dziecko w przedszkolu machając na oślep.
Jakoś misję przeżyłem, ale pamiętam, że byłem wtedy w szoku jak odmienny system tu panuje :D

Nagrodę odbieram, dziękuję :D
90ph i 900 ryou
1 x
Awatar użytkownika
Tenshi
Wiek postaci: 15
GG/Discord: .iwaru
Multikonta: Yasuo

Post autor: Tenshi »

2 x

Awatar użytkownika
Ren
Wiek postaci: 21
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Bardzo wysoka, muskularna, o ciemnej skórze. Ma krótkie i ciemne włosy. Na czole wytatuowane czerwone kropki. Głowa owinięta chustą - tak, by ukryć klanowy tatuaż. Od stóp do głów okryta jasnym płótnem, zniekształcającym sylwetkę.
Widoczny ekwipunek: Duża torba u dołu pleców.
GG/Discord: rahsim

Post autor: Ren »

A mi się najbardziej podobał godny pochówek. Odbieram 90 PH i 900 Ryo, wszystkiego najlepszego <catuwu>
1 x
Awatar użytkownika
Mukutaro
Postać porzucona
Wiek postaci: 30
Ranga: Tsume/Pazur
Widoczny ekwipunek: Katana przy pasie, sztylet za pasem, plecak, Zanbatō na plecach
GG/Discord: wolfig

Post autor: Mukutaro »

No trochę zabawy było w ciągu ostatnich kilku lat. Cholera jestem stary i zgrzybiały już ;-;
  • Imba na pierwszym evencie
  • Imba o Shigę
  • Imba o Shigę 2
  • Imba o Shigę 3
  • Szkoła fioletu
  • Dramy w liczbie nie do policzenia
  • Praktycznie każdy event to był jeden wielki powód do dumy i dramy
  • Działo z Jugo peak fiction
  • Ale przede wszystkim chacik. Jedna wielka wylęgarnia krzywdy, jadu i absolutnie najlepszych rzeczy na forko. Zrobią rumor nawet o małą pierdołę i tza to ich uwielbiam (czasami) (niektórych) (prawie wszystkich)
Zdecydowanie za dużo tego wszystkiego, zdecydowanie. Ale mam nadzieję że będzie jeszcze więcej, tylko niekoniecznie nieprzyjemnych rzeczy ^^
3 x
Awatar użytkownika
Kawa
Postać porzucona
Wiek postaci: 84
Ranga: Wyrzutek
Krótki wygląd: Siwy, drobny (165) staruszek z wąsem. Czarny top, szare, luźne spodnie.
Widoczny ekwipunek: Torba x2 (z tyłu, na wysokości pasa)
GG/Discord: Bjaku#8621

Post autor: Kawa »

Do głowy jako pierwsza przychodzi kappa oraz niestety misja ze sprzątaniem rzygowin.
Odbieram :)
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Sosuke
Wiek postaci: 29
Widoczny ekwipunek: Katana i Wakizashi przy pasie
Multikonta: Daisuke

Post autor: Sosuke »

Wszystkie grubsze forumowe akcje zostały już chyba wymienione, a z racji wczorajszego tematu z sb naszło mnie na wspominki.
Pierwszą moją myślą odnośnie forum jest zdecydowanie moje pierwsza przygoda z pierwszą postacią Yosuke/Rekinkiem, jego odkrywaniem świata oraz próbą odnalezienia samego siebie. Jego relacja z mentorem Harishamem, jego pierwsza poważną przegrana walka z Masako, poznanie Tamaki czy ich wspólna akcja z karawaną. Piękne spokojne czasy.

Odbieram PHczki na nową postać i skrócenia, może na przyszłość się przydadzą
0 x
PH | Bank
Awatar użytkownika
Tetsu Maji
Ranga: Doko
Krótki wygląd: Blada skóra, długie ciemne włosy zaplecione w warkocz, pustynne ubrania. Średniego wzrostu szczupły młodzieniec o przyjaznym usposobieniu.
Widoczny ekwipunek: Torba na broń przy pasie, kabura na broń, rękawice z blaszkami (zakładane podczas walki); odznaka klanowa, średni zwój (z tyłu przy pasie).
GG/Discord: Hana-chan/sushimaru9208
Multikonta: Hana

Post autor: Tetsu Maji »

Mam w sumie ciekawą historyjkę związaną z moją grą tutaj. Zaczynałem jeszcze na wcześniejszym hostingu, gdzie grało dużo graczy, których już nie ma. Tetsu to była moja pierwsza postać i nie chcąc grać zwykłym Sabaku, to wybrałem lepsze Maji. Chyba byli wtedy na czele Unii. W każdym razie nie chcąc grać samemu zagadałem do jedynego wtedy klanowicza, którym była Nanatsuki Youmu, żeby umówić się na jakąś fabułę. Nie udało się, bo zniknąłem. Po powrocie dwa lata później okazało się, że owy gracz wygrał Turniej na Yinzin, a dodatkowo była z nim jakaś drama (o szczegóły nie pytałem).

Odbieram całe 90ph i 900ryo <catblush>
0 x

Obrazek Gdy złote piaski przykryje cień,
Iskrzyć się będzie, uważaj!

PH - BANK
Awatar użytkownika
Kuroi Kuma
Wiek postaci: 43
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Średniego wzrostu mężczyzna z kilkudniowym zarostem na twarzy. Widać że jest trochę starszy, jednak nie aż tak znacznie. Głos niski, lekko chrypiący od palenia. Trochę dłuższe, czarne włosy, przy szyi luźno obwiązany bandaż trochę jak szalik
Widoczny ekwipunek: Gurda
Plecak
Wielki wachlarz
GG/Discord: Michu#5925

Post autor: Kuroi Kuma »

Sto lat miśki :) pozdrawia stare próchno
odbieram 90PH i 5625 zzs :)
0 x
Obrazek
PH | BANK
Awatar użytkownika
Uchiha Hiromi
Wiek postaci: 18
Ranga: Doko
Krótki wygląd: Czarne, długie włosy, ciemne oczy, delikatne rysy twarzy, lekka nadwaga.
Widoczny ekwipunek: Torba na pośladku, kabura na udzie
Multikonta: Yuki Hoshi

Post autor: Uchiha Hiromi »

0 x
Awatar użytkownika
Mayū
Krótki wygląd: Średni wzrost, ciemna karnacja, złote, podkreślone kredką oczy i czarne, długie włosy. Pieprzyk pod lewym okiem. Nadmiernie obwieszona złotą biżuterią i odziana w absolutnie niepraktyczną na pustyni czerń.
Widoczny ekwipunek: Gurda; duży zwój pod gurdą; fūma shuriken u boku; duża torba na biodrze; kabura na udzie; rękawiczki z blaszkami.
GG/Discord: vaynei

Post autor: Mayū »

To, co mi przychodzi do głowy, gdy myślę o tym forku to przede wszystkim to, że nigdy nie przestanie mnie zadziwiać, że mimo tych wszystkich dram, drameczek i innych durnych przepychanek wciąż sobie żyje. Sw jest jak karaluch. <catcookie>

Sto lat, sto lat, odbieram 90 PH i 900 Ryo.
1 x
Obrazek
PH BANK KP GŁOS 黄金
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości