Wynagrodzenie za misje
- Kujaku Haruka
- Wiek postaci: 21
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: Haruka preferuje barwy krwi i zachodu słońca – jej odzież często zawiera intensywne czerwienie, burgundy i brązy. Ma długie, białawe włosy. Prawe oko – szarozielone – kontrastuje z pustym, niewidocznym pod maską oczodołem po stronie lewej.
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=11834&p=224917#p224917
- Ario
- Wiek postaci: 22
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Pomarańczowo-włosy chłopak, noszący na plecach płaszcz z znakiem Kropli.
- Widoczny ekwipunek: Na plecach ma duży, dziwny plecak, a na jego barku spoczywa czarna salamandra w zółte kropki.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=8554
- GG/Discord: Boyos#3562
Re: Wynagrodzenie za misje
Nick prowadzącego: Ario
Nick biorącego/biorących udział: Tsuyoshi Uchiha
Rodzaj misji: Wojenna B (dla Ryuzaku przeciwko Dzikim)
Streszczenie misji: Tsuyoshi wraz z Kogo, którego reputacja jest dość wątpliwa wyrusza na tereny Dzikich, by wysadzić wieżę obserwacyjną. Cel jest o tyle strategiczny, że wpływa bezpośrednio na powodzenie innych operacji militarnych prowadzonych przez Obóz Mikoto. Tsuyoshi poznaje część historii Yatty, a jednocześnie na samym końcu czeka go niespodzianka, której się nie spodziewał. Wieża zostaje wysadzona, a Tsuyoshiemu udaje się pochwycić jeńców.
Link do misji:
1. viewtopic.php?p=226090#p226090
2. viewtopic.php?p=227100#p227100
Ilość postów: 18/17 kolejek
Rozpoznawalność po misji*: + 8 punktów sławy w Ryuzaku i +2 punktów sławy w Obozie Mikoto (nie wiem jak to liczyć, ale sugerowałbym rozdzielić tak jak napisałem) => Prośba o dopisanie informacji, że Tsuyoshi zyskał sławę za wykonanie strategicznej misji dotyczącej wysadzenia Wieży Obserwacyjnej i przyczynił się bezpośrednio do ułatwienia przekroczenia granicy na stronę dzikich dla zespołu, który ma zadanie pochwycenia generała Bubaigary.
Wynagrodzenie dla gracza *: +20% Ryo i PH zgodnie ze zleceniem
Nick biorącego/biorących udział: Tsuyoshi Uchiha
Rodzaj misji: Wojenna B (dla Ryuzaku przeciwko Dzikim)
Streszczenie misji: Tsuyoshi wraz z Kogo, którego reputacja jest dość wątpliwa wyrusza na tereny Dzikich, by wysadzić wieżę obserwacyjną. Cel jest o tyle strategiczny, że wpływa bezpośrednio na powodzenie innych operacji militarnych prowadzonych przez Obóz Mikoto. Tsuyoshi poznaje część historii Yatty, a jednocześnie na samym końcu czeka go niespodzianka, której się nie spodziewał. Wieża zostaje wysadzona, a Tsuyoshiemu udaje się pochwycić jeńców.
Link do misji:
1. viewtopic.php?p=226090#p226090
2. viewtopic.php?p=227100#p227100
Ilość postów: 18/17 kolejek
Rozpoznawalność po misji*: + 8 punktów sławy w Ryuzaku i +2 punktów sławy w Obozie Mikoto (nie wiem jak to liczyć, ale sugerowałbym rozdzielić tak jak napisałem) => Prośba o dopisanie informacji, że Tsuyoshi zyskał sławę za wykonanie strategicznej misji dotyczącej wysadzenia Wieży Obserwacyjnej i przyczynił się bezpośrednio do ułatwienia przekroczenia granicy na stronę dzikich dla zespołu, który ma zadanie pochwycenia generała Bubaigary.
Wynagrodzenie dla gracza *: +20% Ryo i PH zgodnie ze zleceniem
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości