Troszkę takich "niezapomnianych" postaci się przewinęło w trakcie grania (nie tylko na tej postaci), ale biorąc pod uwagę te które najsilniej zapadły w pamięć, to na wyróżnienie zasługuje (kolejność przypadkowa):
1.
Kagutsuchi – i to właściwie nie tylko ta jedna jego postać, ale każda którą odgrywa, widze w tym jego oddanie 100% poglądom które postać reprezentuje i gotowość poświęcenia się tym ideałom, jest to nawet na pewien sposób mi bliskie. Brawo!
2.
Ichirou / Sousei - nie chodzi tu o klepsydrę, czy też imponującą siłe postaci, ale o sposób odgrywania postaci. O ile Sousei mnie na Seinaru nie przekonywał (mam tu na mysli sposób śmieszkowania), to sposób ogrywania mafioza Souseia już mi imponuje. Z kolei Ichirou trzyma dla mnie poziom postaci od samego początku, świetnie idzie mu prowadzenia kochanka pustyni (czy księcia pustyni

).
3.
Nikusui / Reika - tutaj postacie które mocno zapadły mi w pamięci z uwagi na moją poprzednią postać, każda związana mocno z Shigeru przez bardzo długi czas, jeden z lepszych okresów moich na forum, nie nudziłem się wtedy i z niecierpliwością czekałem na odpisy dziewczyn, ufam że podobnie silną i długą relacje do wspólnej zabawy uda się zbudować na obecnej postaci
5. (and last but not least)
Papyrus - za jej gotowość do poświęcenia prywatnego czasu, aby służyć nam rozgrywką, wiem i widzę że zawsze ma jak najlepsze zamiary i choć nie zawsze wszystko udaje sie w stu procentach, doeniam jej starania a także i smutasy za to że coś się nie udało, to jest bardzo ważne widzieć że komuś tak bardzo na tym wszystkim zależy
PS. odbieram ph i skrócenie treningu