Letnia Gala 2019

Awatar użytkownika
Aira
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 18
Ranga: Doko

Re: Letnia Gala 2019

Post autor: Aira »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Kenshi
Postać porzucona
Wiek postaci: 25
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Wysoki, szczupły brunet o jasnych, żółtych tęczówkach. Cechą charakterystyczną jest głęboka blizna przecinająca twarz. Mężczyzna nosi lekki, przewiewy strój w którego skład wchodzą spodnie, tunika, okrycie głowy i szyi - wszystko w odcieniach bieli.
Widoczny ekwipunek: Płaszcz, tunika, okrycie głowy i szyji, rękawiczki, blaszane plakietki na nadgarstkach oraz pochwa z kataną przypasana u boku.
Multikonta: Azuma

Post autor: Kenshi »

Ukryty tekst
0 x
Wiem, że niektórzy mają ser­ca jak dzwon

Silne, głośne, pra­wie niez­niszczal­ne

Lecz zim­ne jak żela­zo, z które­go je odlano
Obrazek
Awatar użytkownika
Akarui
Postać porzucona
Krótki wygląd: Jak na avku brązowy płaszcz z kożuszkiem - mamy zimę! ;)

Post autor: Akarui »

Ukryty tekst
0 x
MOWA
Awatar użytkownika
Uzumaki Hibana
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 26
Ranga: Wyrzutek C
Krótki wygląd: Wysoka, czerwonowłosa, złotooka kobieta, z dużą blizną na twarzy.
Ubranie czarne z czerwonymi elementami.
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie. Torba przy pasie. Dwa miecze przy biodrach.
GG/Discord: 66265515

Post autor: Uzumaki Hibana »

1. Miss Lata - Asaka, żona wyzwolona: chodzi z mężem łapać demony.

2. Mister Lata - Natsume, za fajny rozwój fabularny (wojownik->cesarz->wyrzutek)

3. Forumowy No-Life - Yami, który tutaj chyba mieszka

4. Pechowiec - Byłby Juranu, ale ma już tyle głosów, że mój brzmi: Masachi, zabity przez Muraia, który miał go ratować

5. Mocarz - Natsume, bo Murai jednak dał się zabić

6. Najlepszy Damski Charakter - Rika Matsubari, genialne dziecko

7. Najlepszy Męski Charakter - wszyscy faceci są tacy sami

8. Szarak - Minami, taka sobie normalna dziewczyna ( na razie ; ) )

9. Dobry Duszek Forum - Rika Matsubari, od której nigdy nie usłyszysz złego słowa

10. Pisarz Lata - Yoake (Juranu), wziął na poważnie swoją nową postać (posty pełne ostrzy i mieczy)

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Sagisa, ładne kolory ; )

12. Maruda - Hayami, "Umieram!", "Zabiegana jestem" i "Sesja-sresja" ; )

13. Mistrz Pióra - Od ostatniej gali utknęłam u Hayami, więc... Może Natsu, za event...

14. Złoty Leniwiec - HAYAMI!!! Biedaczka, musi używać explorera, bo jej posty trafiają na forum z tygodniowym (a nawet miesięcznym) opóźnieniem.

15. Złoty Pracuś - Ocir, ostatnio najczęściej go widzę.

16. Śmieszek - Chyba Yasuo, chociaż bardziej by pasowało: "Błazen"

17. Najlepsza Letnia Scena - no idea

18. Bohater Lata - Yami, dostał demona i robi za lokalnego Naruto

19. Czarny Charakter Lata - Murai, zabił chyba więcej postaci niż demon

20. Nocny marek - Ja po nocy nie siedzę, ale tylko od Juranu dostaję posty o 4 nad ranem

21. Niespodzianka Lata - Minami, fajna postać (taka normalna), fajne pomysły
0 x
Shiseiji
Postać porzucona
Wiek postaci: 22
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Avatar (:
Widoczny ekwipunek: Brak

Post autor: Shiseiji »

0 x
Awatar użytkownika
Asaka
Postać porzucona
Wiek postaci: 27
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białowłosa, złotooka, niewysoka
Widoczny ekwipunek: Kabury na broń na udach; duża torba na pośladkach; bransoletka na prawym nadgarstku; obrączka na palcu; wielki wachlarz na plecach
Aktualna postać: Airan

Post autor: Asaka »

1. Miss Lata - bezapelacyjnie Youmu Nanantsuki! Mega podoba mi się dobór arcików :3

2. Mister Lata - …Mujin. Totalnie on. ♥__♥ mogę się gapić i gapić, cóż poradzę no, mówiłam to też Musowi już kilka razy, więc głos nie może paść nigdzie indziej

3. Forumowy No-Life - Ichirou - trzepie kolejne misje jako MG jak szalony, co nie wejdę na forko, to jest dostępny i zazwyczaj widzę go wtedy na czaciku :>

4. Pechowiec - chyba nikogo nie zdziwi głos na Juranu vel Yoake. To-nie-miało-tak-wyglądać. Niedokładość w postach Ciapciaka Koalki, oto co spowodowało tego niekwestionowanego pecha

5. Mocarz - nie mogę już głosować na Muraia <feelsbadman> więc tytuł mocarza ląduje ode mnie do Ichirou - pan Laluś i jego kotki wygrały, miau

6. Najlepszy Damski Charakter - kurcze, trudny wybór, ale po dłuższym zastanowieniu - ta gala będzie pod wezwaniem pieniążka. Inoyu, która nic za darmo nie zrobi :> no, lubię charakterek tej pani!

7. Najlepszy Męski Charakter - pieniążki w oczkach - więc słowo się rzekło, głosik leci na Shikaruia, który jest przekupnym draniem. Ale za to jakim draniem </3 wiecie, podobno łobuz kocha najbardziej, czy tam coś >:V oby

8. Szarak - o ile dobrze pamiętam, to na poprzedniej gali głosowałam podobnie, bo… nic się nie zmieniło. Toshiro jest, ale często go w ogóle nie widać, co też było jednak dosyć widoczne na evenciku :C(nie widać, ale widoczne, hehe) stąd tutaj głos na niego

9. Dobry Duszek Forum - a niech będzie głosik na Amego, jakoś zawsze mi się micha cieszy, gdy na czacik wpada - cały na biało, oczywiście :D

10. Pisarz Lata - ode mnie głosik na Reikę, bo bardzo trafia do mnie jej styl pisania, brak caosu w postach i lekkość z jaką dobiera słowa (: czy jako kompanka na fabule, czy jako biorąca udział w misji - doceniam konkrety i zaangażowanie! ♥

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Shikatsu, za superśmieszny i w punkt kolorowy obrazek w podpisiku :3 jest prze-u-ro-czy~!

12. Maruda - Rika Kari Matsubari - chyba nigdy nie zapomnę dyskusji o tym, że mod WT nie może mieć wolnego, a my mogliśmy wybrać innych, bo przecież było 20 chętnych xD

13. Mistrz Pióra - Mujin/Exodia - na niewielu misjach byłam w ostatnim półroczu, ale połowę (z bonusem) prowadził właśnie nasz admin fabularny i łooo - jest quality, baardzo mi się podobało i ja chcę jeszcze raz! (połowę eventu dla mnie też prowadził i ode mnie jest okejka!) Dobre feelsy, ciekawy plot, ach ♥

14. Złoty Leniwiec - Mam tutaj kilka typów, ale głos leci na Akiego. “wracam, prowadź mi misję, będę pisać!” xD “jutro w pracy będę, więc odpiszę!” a postów jak nie było, tak nie ma xD

15. Złoty Pracuś - a zagłosuję na Koalkę, bo choć miewa momenty, w której nie ma jej prawie wcale, to potem są momenty, że siedzi i coś dłubie na okrągło! (: (no i nie ignoruje moich zawołań, by gdzieś się wypowiedzieć xD)

16. Śmieszek - wystarczy zerknąć do tematu z cytatami, a tam jest cała plejada śmieszków Seinaru. No i śmieszkowy styl postów fabularnych też muszę uwzględnić (:

17. Najlepsza Letnia Scena - nie miałam przez te pół roku dość czasu, by śledzić swoje fabuły i jeszcze czyjeś, a śmieszki na czaciku to taki średni punkt odniesienia. Zagłosuję więc na Kopala w Dupala by Seinaru. Wielki Pasterz Teiz, specjalizujący się głównie (tylko) w walce w zwarciu i jego rozwiązanie na obezwładnienie równie Wielkiego i Złego Demona kappa

18. Bohater Lata - bezkonkurencyjnie Yami ofiarujący samego siebie na pojemnik na demona - i nie znający konsekwencji, pewien nawet, że umrze, by zneutralizować zagrożenie!

19. Czarny Charakter Lata - Miałam trochę dylematu pomiędzy Shinsem a Shikaruiem, ale ostatecznie głos pada na mojego drogiego męża. Dlaczego? Samolub i trochę psychol, nawet musiał podczas eventu dostać po twarzy, gdy było gorąco, żeby się opamiętał, a poza tym sprawia Asace ciągłe przykrości i choć wie, że coś jest nie tak, to nic z tym nie robi. A, no i ubóstwia Hana >:[

20. Nocny marek - brak głosu ode mnie. Ani w nocy nie przesiaduję, ani nie mam w zwyczaju patrzeć na godzinę wysłania postów, więc nie jestem w stanie podać tutaj mojej subiektywnej oceny

21. Niespodzianka Lata - Śmierć Muraia ): zupełnie nie byłam na to mentalnie gotowa, ani w ogóle się nie spodziewałam. Ale z popiołów Muraia narodził się Mujin - więc głos leci do niego!
0 x
· ·

Obrazek
· · ·
seasons don't fear the reaper
nor do the wind, the sun or the rain
Awatar użytkownika
Seinaru
Martwa postać
Wiek postaci: 29
Ranga: Samuraj
Krótki wygląd: Trupioblada cera, charakterystyczny brak głowy
Widoczny ekwipunek: Nagrobek

Post autor: Seinaru »

1. Miss Lata - Inoyū dlatego bo ponieważ jest ładna.

2. Mister Lata - niechaj będzie Kyoushi tym razem.

3. Forumowy No-Life - Ocir/Ichirou nołlajfił chyba najwięcej przez te pół roku teraz.

4. Pechowiec - Ayatsuri Juranu vel Akaruidesu Yoake

5. Mocarz - Yoshimitsu Uchiha ale tylko przez pierwsze pięć minut walki Ichirou

6. Najlepszy Damski Charakter - Właściwie to nie mam typu. Z tych co czytałem to są raczej zwykłe, a nie najlepsze.

7. Najlepszy Męski Charakter - Kuroi Kuma

8. Szarak - Zasadniczo to każdy się dla mnie czymś wyróżnia więc zostawię puste.

9. Dobry Duszek Forum - ostatnio nieczęsto ją widać, ale Hayami Akodo ma każdego za przyjaciela, a w jej słowniku nie ma słowa 'toxic'

10. Pisarz Lata - Kuroi Kuma i jego posty, które czyta się wyjątkowo leciutko i przyjemnie.

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Shikatsu z czasów przed thug life

12. Maruda - Ayatsuri Juranu vel Akaruidesu Yoake za tą akcję gdzie trzeba było zmieniać regulamin bo chciał pisać prośbę do administracji o usunięcie konta gracza który siedział na czacie bez KP. <brawo>

13. Mistrz Pióra - Kakita Asagi, jestem pod wrażeniem misji którą mi prowadzi.

14. Złoty Leniwiec - SKORO NIE MOŻNA NA SIEBIE, to Venus z 14 postami z konta suppa przez ostatnie ponad pół roku.

15. Złoty Pracuś - Dziwna sprawa, bo pasowałby mi tu ostatnio Ocir, ale problem z nim jest taki, że on robi wszystko oprócz tego co do niego należy :v Ale podsumowując ostatnie pół roku tak w całości to chciałbym dać Exodii bo jego robota jako fabulara jest najmniej widoczna chyba.

16. Śmieszek - Shikatsu, just like that

17. Najlepsza Letnia Scena - Chciałbym dać Subarashi sonzai ale to by się zmarnował głos na banitę, więc niech będzie... dobijanie rannych (Yura, Masachi) przez Muraia?

18. Bohater Lata - Ichirou bo tak naprawdę to odwalił najwięcej roboty przy demcu

19. Czarny Charakter Lata - Shins jest chyba najczarniejszy

20. Nocny marek - Regularne eventowe odpisy Natsume o 2 w nocy

21. Niespodzianka Lata - Kyoushi bo gra i nie trzeba mu zabierać kota
0 x
Jeśli czytasz ten podpis to znaczy, że jestem już martwy...
Awatar użytkownika
Keion
Wiek postaci: 28
Krótki wygląd: Szare włosy, szczupły w miarę wysoki, ma wcięcia koloru czerwonego na twarzy
Widoczny ekwipunek: Kabura z prawej strony na udzie i torba na lewym pośladku.
GG/Discord: Keion#4512

Post autor: Keion »

1. Miss Lata -

2. Mister Lata -

3. Forumowy No-Life - Ocir

4. Pechowiec - Oshi, rzadko się zdarza by na misji C dwoje mg padło ;)

5. Mocarz -Harruchi

6. Najlepszy Damski Charakter -Chise

7. Najlepszy Męski Charakter -Natsume, w końcu to były cesarz

8. Szarak -

9. Dobry Duszek Forum -Rika

10. Pisarz Lata -

11. Najlepsza sygnatura/avatar -

12. Maruda -Seinaru

13. Mistrz Pióra - Natsu

14. Złoty Leniwiec -

15. Złoty Pracuś -Ocir

16. Śmieszek -Yami

17. Najlepsza Letnia Scena -Śmierć Shigi i Chise: walczyli do końca ;/

18. Bohater Lata -

19. Czarny Charakter Lata -Shins

20. Nocny marek -Yami

21. Niespodzianka Lata -Ryu
0 x
Awatar użytkownika
Yamanaka Inoshi
Postać porzucona
Krótki wygląd: - Akcent Karmazynowych szczytów - Francuski
- Blond włosy długością do ramion
- Zielone oczy - w stylu Yamanaka
- Wzrost 161
- Łuskowaty kombinezon
- Widoczne bandaże na dłoniach.
Widoczny ekwipunek: Stalowe elementy pancerza, maska
Duży miecz na plecach
Plecak
Kabura z prawej strony na udzie.
GG/Discord: Tario#3987/64789656
Multikonta: Hoshigaki Maname
Aktualna postać: Jun

Post autor: Yamanaka Inoshi »

1. Miss Lata - Asaka

2. Mister Lata - Shikarui

3. Forumowy No-Life - Straciłem funkcje.

4. Pechowiec - Akaraidetsu Yoake

5. Mocarz - Yami

6. Najlepszy Damski Charakter - Hibana

7. Najlepszy Męski Charakter - Niezmienny gupol Hikar

8. Szarak - Toshiro

9. Dobry Duszek Forum -

10. Pisarz Lata - Jurek odżył po śmierci Jurka.

12. Maruda - Ja... No ale tutaj Hikar tym razem.

13. Mistrz Pióra - Meijin, przynajmniej z nim w lecie fajnie się pisało.

14. Złoty Leniwiec - Za dużo tego.

15. Złoty Pracuś - Jureczek

16. Śmieszek - Seinar, jak zawsze, kopnął bijuu w tyłęk.

17. Najlepsza Letnia Scena - Zagłosowałbym na swoje rozstanie z Senseiem, ale w takim wypadku... Nie wiem. Natsu i ucieczka przed władzą

18. Bohater Lata - Yami

19. Czarny Charakter Lata - Nie mogłem się zdecydować czy Shikarui czy Murai. Rzuciłem kostką. Shikarui

20. Nocny marek - Natsu

21. Niespodzianka Lata - Meijin
0 x
Awatar użytkownika
Shidia
Wiek postaci: 23
Ranga: Doko
GG/Discord: Naoś#6130

Post autor: Shidia »

1. Miss Lata Aira

2. Mister Lata Natsu

3. Forumowy No-Life Ocir

4. Pechowiec Exodia

5. Mocarz Natsume

6. Najlepszy Damski Charakter Rika Kari Matsubari

7. Najlepszy Męski Charakter Kuroi Kuma

8. Szarak Yami

9. Dobry Duszek Forum Shins

10. Pisarz Lata Natusme

11. Najlepsza sygnatura/avatar Kuroi Kuma [ za tego Aizawę]

12. Maruda Reika

13. Mistrz Pióra Yamanaka Inoshi

14. Złoty Leniwiec no idea

15. Złoty Pracuś Ocir

16. Śmieszek no idea

17. Najlepsza Letnia Scena no idea

18. Bohater Lata Yami

19. Czarny Charakter Lata Murai

20. Nocny marek Natsu

21. Niespodzianka Lata no idea
0 x
Awatar użytkownika
Ichirou
Wiek postaci: 35
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: Chodzące piękno.
Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury

Post autor: Ichirou »

1. Miss Lata - Głos leci dla naszej forumowej Bijons, która zawsze odwalona jest jak milion Ryo - Inoyū.

2. Mister Lata - Kyoushi - bo jest jednym z tych cool gości, a do tego panie lubią kotki.

3. Forumowy No-Life - Yami - jest go sporo na forku, a dodatkowo zwołuje chyba codziennie ludzi na głosowego discorda.

4. Pechowiec - Yoake - za pechową śmierć na iwencie.

5. Mocarz - Natsume - przez iwentowe zgony trochę się przerzedziło w gronie najmocniejszych postaci, a Nats zagrał na przeczekanie siedząc rok na tej swojej wyspie.

6. Najlepszy Damski Charakter - Najchętniej zagłosowałbym na wszystkie trzy odlotowe agentki, ale jeśli głos jest tylko jeden, to trafia do Inoyū za oryginalny koncept na postać.

7. Najlepszy Męski Charakter - Ostatnio bardzo pozytywnie odbieram to, jak prowadzony jest Kuroi. Obecnie jedna z moich ulubionych postaci na forku.

8. Szarak - Toshiro - chłopak chce być niby niezależny, ale jakby mu Sanady powiedziały, żeby wskoczył do ogniska to by to pewnie zrobił. No i z ty nowym avkiem robi się z niego Sik Junior.

9. Dobry Duszek Forum - Jest tutaj krótko, ale jednak dam głos na Namidkę, bo taka sympatyczna i w ogóle.

10. Pisarz Lata - Inoyū - prócz odgrywania w bardzo autentyczny sposób pisze naprawdę świetne, zawsze odpicowane pościki.

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Shikatsu - ten nos ma swój urok, a sygna jest po prostu czadowa.

12. Maruda - Seinar - bo chłopak znalazł swoją niszę na galę i ostatnio tryharduje w marudzeniu.

13. Mistrz Pióra - Nie miałem zbyt wielu MG w ostatnim półroczu, więc głos poleci dla Natsu za przeprowadzenie eventu i potem spięcie obu grup podczas finału.

14. Złoty Leniwiec -

15. Złoty Pracuś - Yukirin - robi w swoim dziale plus uczestniczy przy innych rzeczach.

16. Śmieszek - Moja czacikowa topka to Shikatsu, Seinaru i Ame. W tej kolejności, więc glos leci do Szi, której humorek bardzo do mnie trafia.

17. Najlepsza Letnia Scena - kopniak w dupę konika.

18. Bohater Lata - Nie mam tutaj eventowego kandydata, więc głos dam dla Asagiego za nieugięty wzór samuraja.

19. Czarny Charakter Lata - Shikarui - zawsze mówiłem, że Sik jest psycholem, co w sumie potwierdził na iwencie nakręcając się na polowanko w czasie potyczki z demonem.

20. Nocny marek -

21. Niespodzianka Lata - Powrót i aktywność Kyoushiego.
0 x
Obrazek
KP PH bank głos koty dziennik
Awatar użytkownika
Shikatsu
Postać porzucona
Wiek postaci: 21
Krótki wygląd: Shikatsu to tam takie tam, jakaś tam laska. Taka se o, ciemne włosy, niebieskie oczy, kurtka na grzbiecie, znudzona mina.
Widoczny ekwipunek: Torba nad zadkiem. Dwie kabury na udach. Czarny płaszcz. Złożony Fūma Shuriken przytwierdzony nad torbą. Duży Shuriken przytroczony do pleców.
GG/Discord: urb#6156
Multikonta: -

Post autor: Shikatsu »

1. Miss Lata – No oczywiście, że Inoyu. Może nie jestem do końca obiektywna, ale nawet jakbym była, to bym głosowała, bo to laska jest!

2. Mister Lata – typ ma wpisane w karcie, że jego wygląd to „chodzące piękno”, więc czuję się zobowiązana zagłosować na Iczira

3. Forumowy No-Life – Król discorda Yami i jego toksyczne toksiki

4. Pechowiec - zero wątpliwości - największy niefart z nas wszystkich miał niestety Juranu

5. Mocarz – co prawda Reika coś mówiła, że wcale nie jest taki potężny, ale niech już będzie ten Iczir

6. Najlepszy Damski CharakterInojka po raz drugi! Gdy planowałyśmy tutaj swoje konta i wymyśliła chytrą i wściekłą kapłankę o psionicznych mocach, to wiedziałam, że ja już nic lepszego tu nie stworzę, ech :/

7. Najlepszy Męski CharakterKakit, sto procent samuraja w samuraju, a nie jakieś podrabiańce, które mają mieczyk i lepsze staty i już myślą, że mogą samurajować

8. SzarakToshiro na swoje nieszczęście wybrał sobie bardzo podobnego do siebie kolegę, który, na domiar złego, hajtnął się z jego ukochaną

9. Dobry Duszek ForumNamidka jest tu z nami dopiero od niedawna, ale takiego sympatycznego słoneczka to tu chyba dawno nie mieliśmy

10. Pisarz LataInoyu, która zawsze zaskakuje mnie tym, że da się tak ładnie w ogóle składać zdania – zgrabnie, z dowcipem, inteligentnie i bez zbędnego patosu. Inojka pisze po prostu w sam raz

11. Najlepsza sygnatura/avatar – Odlotowa Youmu i jej równie odlotowe (i stale powiększające się) zbiory avatarów

12. MarudaSeinar ciężko pracował na ten tytuł

13. Mistrz PióraIchirou – pięknie prowadzi mnie przez moje nindża przygody, i się wybawię, i się wymęczę próbując wymyślić jakąś w miarę sensowną taktykę, polecam tego użytkownika, zero zastrzeżeń

14. Złoty Leniwiec – a ja będę ponad wytykanie leniuchów palcami i nikogo nie wskażę, ha

15. Złoty PracuśAsaka #girlboss

16. Śmieszek – moje nemesis i mój najgroźniejszy rywal, Seinaru

17. Najlepsza Letnia Scena – na tym forum nie było chyba nigdy nic tak dobrego, tak uczciwe zabawnego, tak wdzięcznego, tak cholernie absurdalnego, jak ten nieszczęsny godny pochówek (choć mocnym typem był Shigutki wyproszony grzecznie z muru)

18. Bohater Lata – nikt nie robił w sumie nic ciekawego i heroicznego na tym iwencie (nie mówię o tych, co mordowali swoich kamratów), więc tytuł bohatera otrzymuje nosiwoda-jinchuuriki Yami

19. Czarny Charakter Lata – ze wszystkich kandydatów na złodupca najbardziej złą dupę ma Shikarui

20. Nocny marek – a w sumie to uregulowałam w miarę własny tryb życia i nie wiem, kto siedzi po nocy, chyba Natsume wstawiał posty na iwencie bardzo wieczorową porą?

21. Niespodzianka LataKyoushi i jego wielki powrót na forko
0 x
猪 · 鹿 · 蝶 Obrazek ph · bank · kp · głos
Awatar użytkownika
Inoyū
Postać porzucona
Wiek postaci: 20
Krótki wygląd: Albinos, brak źrenic, czerwony cień wokół oczu, dość niska, przewieszona zbędnymi wstążkami, talizmanami i ciężką, mosiężną biżuterią; źle jej z oczu patrzy; ubrana w białe keikogi i czerwoną hibakamę.
Widoczny ekwipunek: Wakizashi u boku, torba na biodrze, dwie kabury na udach, rękawiczki z blaszkami, bordowy płaszcz.
GG/Discord: Vay#6526
Multikonta: nope
Aktualna postać: Mayū

Post autor: Inoyū »

1. Miss LataYoumu, bo wszystkie jej graficzki są on point.

2. Mister LataIchirou. Wygląda olśniewająco zarówno w wydaniu natural beauty jak i full glam ze scenicznym makijażem.

3. Forumowy No-LifeYami, czacikowy odźwierny - ostatnio cały czas widzę jak wcześnie rano wszystkich wita, a późnym wieczorem życzy dobrej nocy. No i okupuje głosowy jako przywódca toksików.

4. PechowiecYoake za niefortunną śmierć poprzedniej postaci na evencie. Rest in pieces.

5. MocarzIchirou - tak ładnie wyliczał swoje dokonania na fabule z Reiką, że aż jestem w stanie mu uwierzyć. No i ma pakt z kotkami. Nie ma żartów.

6. Najlepszy Damski Charakter – Tutaj mój głos znowu powędruje do Youmu za konsekwentną grę złą edżi laską niezależnie od sytuacji. Smaczku dodaje koncept krawczyni z klanu Maji posługującej się w walce głównie igiełkami.

7. Najlepszy Męski Charakter – W tej gali głos ode mnie dostanie Kuroi Kuma. Wcześniej nie znałam tej postaci zbyt dobrze, ale po ostatnim evencie jego charakter pozytywnie mnie zaskoczył. :’)

8. Szarak – Po zastanowieniu jednak dam tutaj Toshiro. Odbieram tę postać jako stroniącą od bycia w centrum uwagi, niezbyt asertywną i jeśli już podejmującą jakieś działania, to raczej gdzieś zza kulis. Ale czy to źle? Przynajmniej łatwiej mu o element zaskoczenia.

8. Dobry Duszek Forum – A tutaj zagłosuję na Namidę, bo zawsze jak pojawia się na czacie, to od razu jest jakoś tak bardziej sympatycznie.

9. Pisarz LataShikatsu. Nie pisze zbyt kwieciście, ale też nie przesadza z surowością opisów. Ładnie dobiera słowa. Stara się nie rozpisywać, gdy nie ma o czym - w imię zasady, że czasem mniej znaczy więcej. :’) (chociaż tak naprawdę jest tutaj kilka osóbek, które piszą naprawdę przyjemnie, więc gdybym mogła, to wskazałabym je wszystkie)

10. Najlepsza sygnatura/avatarShikatsu z naciskiem na najlepszą sygnaturę – już pomijając tamtą śmieszną, to ta druga, czarno-biała, zawsze ładnie współgrała z jej avkami. : )

11. Maruda – Zdecydowanie Seinar. Tak bardzo się starał, więc nie będę odbierać mu tego tytułu.

12. Mistrz PióraIchirou, bo jego MGowanie jeszcze mnie nie zawiodło. Fajnie buduje klimacik w swoich postach, a jego misje zawsze mają ręce i nogi. No i dba o zgodność fabularną z tym, co się aktualnie dzieje na forku – za to spory plus.

13. Złoty Leniwiec – Pozostawię puste, bo w tym półroczu prawie każdy miał jakąś chwilę słabości. I były wakacje. Nie umiem wskazać konkretnej osoby.

14. Złoty PracuśYukirin/Asaka, bo wydaje się być najbardziej aktywna. :’)

15. ŚmieszekShikatsu. No rozśmieszyła mnie raz, może dwa razy. Niech już będzie.

16. Najlepsza Letnia Scena – Najwięcej radości sprawił mi godny pochówek. Naprawdę. Subarashi sonzai nie umywa się do doskonałości rozczłonkowywania zwłok i wciskania ich do osobnych zwojów w imię oddania czci zmarłym. XD

17. Bohater LataYami bohatersko stanął w kolejce po biżu. I je dostał!

18. Czarny Charakter LataShikarui za wszystkie planowane i nieplanowane zgony, w których maczał swoje złolskie paluszki.

19. Nocny marekNatsume za regularne wstawianie postów eventowych po północy.

20. Niespodzianka LataKeizo za Kyoushi, bo wrócił z martwych.
0 x
PH BANK GŁOS

Obrazek

· 鹿 ·
Awatar użytkownika
Sabaku Kuroko
Gracz nieobecny
Krótki wygląd: Krótkie, krwisto czerwone włosy oraz czerwona maska na twarzy. Oczy koloru jasnej żółci, wyglądają jak zwierzęce. Wysoki i szczupły. Czerwona koszulka i czarne luźne spodnie oraz czarne sandały o mocnej podeszwie. Na szyi biały, przewiewny szal.
Widoczny ekwipunek: Gurda na plecach oraz kabura na broń na prawym udzie

Post autor: Sabaku Kuroko »

Ukryty tekst
0 x
Myśli | Mowa
Głos
DANCE DANCE EVERYBODY!!!!!Obrazek
Awatar użytkownika
Gundan
Martwa postać
Ranga: Wyrzutek C
Krótki wygląd: Krótkie, białe włosy oraz złote oczy.
195cm oraz 93kg
Widoczny ekwipunek: Kamizelka Shinobi - Tors
Torba - Prawy pośladek
Kabura x2 - Prawe i lewe udo
Multikonta: Mangetsu

Post autor: Gundan »

[ghide]1. Miss Lata - Inoyü

2. Mister Lata -Yoshimitsu

3. Forumowy No-Life -Yami

4. Pechowiec -

5. Mocarz - Natsume

6. Najlepszy Damski Charakter - Seinaru

7. Najlepszy Męski Charakter - Yoshimitsu

8. Szarak - Yami

9. Dobry Duszek Forum - Yami

10. Pisarz Lata - Reika

12. Maruda -Seinaru

13. Mistrz Pióra - Shins za uratowanie mnie z bloka na misji

14. Złoty Leniwiec - Shikatsu

15. Złoty Pracuś -

16. Śmieszek -Shikatsu

17. Najlepsza Letnia Scena -

18. Bohater Lata - Ichirou

19. Czarny Charakter Lata - Shins

20. Nocny marek -

21. Niespodzianka Lata -[/ghide]
0 x
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość