Krótki wygląd: - Czarne, długie włosy; w jednym paśmie opadającym na prawą pierś ma wplecione kolorowe, drewniane koraliki - Lewe oko w kolorze lawendy - Na prawym oku nosi opaskę - Średniego wzrostu
Widoczny ekwipunek: Łuk, kołczan ze strzałami, zbroja, płaszcz, torba na tyłku, kabura na prawym udzie, wakizashi przy lewym boku i za plecami na poziomie pasa, średni zwój, mały zwój przy kaburze,
Dziękuję za te wszystkie trzy głosy, które dostałem ( kappa ) i gratuluję zwycięzcom! Upominek oczywiście odbieram, co nie zmienia faktu, że jesteście klepani za to, że #TeamYoumu nie wygrała Miss. <babyrage>
Dziękuję i gratuluję wszystkim.
W sumie po evencie nie sądziłem, że uda mi się utrzymać tytuł jednak ostatnie wydarzenia z trybun jednak potwierdziły że jestem na tyle szary, że wciąż mogę konkurować z Toshirem kappa
Krótki wygląd: Białe, rozczochrane włosy. Różnokolorowe oczy - prawe czarne jak smoła, lewe czerwone, czarny garnitur, zbroja z białym futrem przy szyi oraz czarny płaszcz z wyhaftowanym szarym logo Klepsydry na plecach
Widoczny ekwipunek: Wakizashi przy lewej nodze. Katana z białą rękojeścią w czerwonej pochwie przy pasie od lewej strony, katana przy lędźwi w czarnej pochwie.
Kolejna gala, kolejny raz dostrzegliście mój wkład w farmienie, kocham was
Odbieram moje 40 PH i 500 ryo za 1 miejsce w Tryhard & Niespodziance Zimy, a skoro tego drugiego tytułu nie wpisujemy zgodnie z powyższym to przywłaszczam sobie Tryhard, thank you!
Krótki wygląd: - Akcent Karmazynowych szczytów - Francuski - Blond włosy długością do ramion - Zielone oczy - w stylu Yamanaka - Wzrost 161 - Łuskowaty kombinezon - Widoczne bandaże na dłoniach.
Widoczny ekwipunek: Stalowe elementy pancerza, maska Duży miecz na plecach Plecak Kabura z prawej strony na udzie.
Krótki wygląd: Drobnej budowy , nawet jak na jego wiek. Na głowie ma czupryne czarnych włosów, dość matowych i nie świecących się zbytnio, spiętych w kucyk rzemieniem.
Widoczny ekwipunek: Duża torba na pośladkach przyczepiona paskiem.
Wow, jestem Bohaterem Zimy *O* Dziękuję wszystkim za głosy i odbieram nagrody za to pierwsze miejsce i za głosowanie 40 PH i 500 Ryo :3 Za tytuł pod avem podziękuję, jak każdego roku
Bardzo dziękuję za wszystkie głosy, a ten punkcik za bohatera warty dla mnie tyle ile trzy w charakterku Gratuluję wszystkim zwycięzcom, widzimy się tu na następnej gali
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska
Krótki wygląd: Niska, w miarę szczupła dziewczyna o bladej cerze i ciemnych, krótkich włosach do ramion. Ubrana w lekkie, bure kimono oraz narzuconą na nie kamizelkę. Na głowie nosi słomkowy kapelusz, a w ustach niemal zawsze ma fajkę.