A potem powracam tutaj i cóż mogę życzyć? Przede wszystkim...
- Samemu forum dalszego i spokojnego rozwoju. Jasne, że nie zawsze będzie łatwo, przyjdą pewnie i ciemniejsze chwile, ale nie sztuka ich unikać, lecz przez nie przechodzić, tak więc mocno chwytać ster i do przodu! Oby udało się dobić do dwucyfrowej liczby świeczek na torcie
- Administracji, Moderacji i całej ekipie - przede wszystkim satysfakcji z forum i cierpliwości, do dalszego jego prowadzenia. Bycie w ekipie kierującej forum to zawsze upierdliwa robota, męcząca tak fizycznie jak i psychicznie, co ważniejsze wolontariat, tak więc niech duuużo satysfakcji z niej płynie!
- Na końcu chciałbym wszystkim osobom tworzącym klimat forum, czyli Graczom
Kochani, bawcie się dobrze, prowadźcie swoje postacie i przeżywajcie przygody - czerpcie z tego jak najwięcej, ale pamiętajmy, że to tylko zabawa i będzie nią tak długo, jak czerpiemy z niej radość, tak więc, obyście zawsze sympatycznie spędzali na forum czas, niezależnie od tego, jaka fabułka się Wam trafi!

Co do wyboru... To ja wybieram Konan - stonowana (a przy tym wiele przeżywająca w swym wnętrzu), lojalna, pozostająca w cieniu i robiąca to, co zrobić trzeba bez szemrania, zdecydowanie pasuje mi do Asagi'ego.