Trzecia rocznica Shinobi War

Awatar użytkownika
Kakita Asagi
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 28
Ranga: Samuraj (Hatamoto)
Krótki wygląd: Mężczyzna o ciemnych włosach i niebieskich oczach, wzrostu około 170 cm. Ubrany w kremowe kosode, z brązową hakama oraz granatowym haori z rodowym symbolem. Na głowie wysłużony, ale nadal w dobrym stanie kapelusz.
Widoczny ekwipunek: - Zbroja
- Tachi + Wakizashi
- Długi łuk + Kołczan
GG/Discord: 9017321
Multikonta: Hayabusa Jin

Re: Trzecia rocznica Shinobi War

Post autor: Kakita Asagi »

Także tego... pamiętam to forum jak było jeszcze takim tyci-tyci, chociaż nie ma co ukrywać, szybko rosnącym i to prężnie. Pamiętam, swoją pierwszą powstać tutaj, przygody jakie się działy, nawet jednej samuraj-ko fabułę prowadziłem, a potem...

A potem powracam tutaj i cóż mogę życzyć? Przede wszystkim...
  • Samemu forum dalszego i spokojnego rozwoju. Jasne, że nie zawsze będzie łatwo, przyjdą pewnie i ciemniejsze chwile, ale nie sztuka ich unikać, lecz przez nie przechodzić, tak więc mocno chwytać ster i do przodu! Oby udało się dobić do dwucyfrowej liczby świeczek na torcie ;)
  • Administracji, Moderacji i całej ekipie - przede wszystkim satysfakcji z forum i cierpliwości, do dalszego jego prowadzenia. Bycie w ekipie kierującej forum to zawsze upierdliwa robota, męcząca tak fizycznie jak i psychicznie, co ważniejsze wolontariat, tak więc niech duuużo satysfakcji z niej płynie!
  • Na końcu chciałbym wszystkim osobom tworzącym klimat forum, czyli Graczom :) Kochani, bawcie się dobrze, prowadźcie swoje postacie i przeżywajcie przygody - czerpcie z tego jak najwięcej, ale pamiętajmy, że to tylko zabawa i będzie nią tak długo, jak czerpiemy z niej radość, tak więc, obyście zawsze sympatycznie spędzali na forum czas, niezależnie od tego, jaka fabułka się Wam trafi!
No, tyle ode mnie. Mam nadzieję, że za rok też coś tutaj napiszę, zobaczymy co los przyniesie ;)

Co do wyboru... To ja wybieram Konan - stonowana (a przy tym wiele przeżywająca w swym wnętrzu), lojalna, pozostająca w cieniu i robiąca to, co zrobić trzeba bez szemrania, zdecydowanie pasuje mi do Asagi'ego.
0 x
Obrazek

Poza tym, uważam, że należy skasować Henge i Kawarimi.

Heroic battle Theme|Asagi-sensei Theme|Bank|Punkty historii|Własne techniki| Przedmioty z Kuźni | Inne ujęcie | Pieczątka
Lista samurajek, które były na forum, ale nie zostały moimi uczennicami i na pewno przez to nie grają.
  • Mokoto (walczyła na Murze)
  • Mitsuyo (nigdy nie opuściła Yinzin)
  • Inari (była uczennicą Seinara)
  • Sakiko (byłą roninką, obierała ziemniaki na misji D)
Aka

Post autor: Aka »

Wszystkiego najlepszego! :3
Jeżeli ktoś mówi, że jest tu krótko (bo ledwie przez parę miesięcy) to o mnie można powiedzieć, że ledwo co się pojawiłem! I nawet pomimo to, że jestem nowy to widzę, że forum żyje. Gracze rozmawiają na chatcie, codziennie pojawia się ponad sto nowych postów - wynik, o którym inne PBF często mogą tylko pomarzyć. I tego właśnie wam życzę, by forum żyło i rozwijało się dalej, by trwało w jak najlepszej atmosferze. Poza tym dużo ciepełka, graczom PH, a administracji cierpliwości do takich nieogarów jak ja :)

Co do postaci, to chyba nie będę zbyt oryginalny. Wybór pada na Yahiko. Jego cechy charakteru najbardziej się pokrywały z moją postacią. Myślałem jeszcze nad Konan, jednak jej wycofanie jest zbyt sprzeczne z Akim.
0 x
Ban

Post autor: Ban »

3 lata? GG :v

Nagato. Chciał dobrze a wyszło jak zwykle kappa
0 x
Murai

Post autor: Murai »

Nawet nie jestem w stanie powiedzieć jak bardzo forum się rozwinęło przez te kilka lat funkcjonowania. Móc się do tego przyczynić to czysta radość i duma, tym bardziej jak widzę ogromne ilości użytkowników. którzy sobie hasają po forum i wykręcają szalone liczby postów. Na początku jako zbieranina ludzi z innego forum, a potem stopniowe budowanie tej społeczności. No nie wiem co powiedzieć więcej. Po prostu dzięki i sto lat ^ ^

A co do postaci to chyba Nagato. Po prostu żadne nie pasuje do Muraia jakkolwiek, więc nie ma sensu po tym wybierać :D
0 x
Ishidoro

Post autor: Ishidoro »

Nie jestem z wami długi czas, nie spędziłem tutaj dużo czasu ale chętnie bym posiedział tutaj dłużej, więc życzę wam abyście wytrzymali kolejne trzy latka. A potem kolejne trzy i tak w nieskończoność. A samym graczom i MG życzę miłej gry.

Mój wybór padł na Nagato.
0 x
Awatar użytkownika
Yami
Wiek postaci: 27

Post autor: Yami »

Jak przystało na prawdziwego Leniwca powiem nawzajem kappa

Biere Yahiko mimo, że rudy i się im nie ufa.
0 x
Awatar użytkownika
Yamanaka Inoshi
Postać porzucona
Wiek postaci: 18
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: - Akcent Karmazynowych szczytów - Francuski
- Blond włosy długością do ramion
- Zielone oczy - w stylu Yamanaka
- Wzrost 161
- Łuskowaty kombinezon
- Widoczne bandaże na dłoniach.
Widoczny ekwipunek: Stalowe elementy pancerza, maska
Duży miecz na plecach
Plecak
Kabura z prawej strony na udzie.
GG/Discord: Tario#3987/64789656
Multikonta: Hoshigaki Maname
Aktualna postać: Jun

Post autor: Yamanaka Inoshi »

No cóż. To trzecia rocznica więc dotrwajmy do czwartej jednak w dużo większej grupie! Fajnie jakby do tego czasu nikt nas nie opuścił. No i czego jeszcze życzymy? Sprawnych i szybkich reworków oraz innych usprawnień, no i ciągłego rozwoju forum.

No i chyba wybiorę Nagato. W końcu nie raz wspominałem o sile emoooocji :X
0 x
Awatar użytkownika
Akashi
Postać porzucona
Wiek postaci: 20
Ranga: Wędrowiec
Krótki wygląd: Jednooki młodzieniec o fioletowych włosach. Odziany w skórzany płaszcz ze znakiem jashina na plecach
Widoczny ekwipunek: Skórzany płaszcz, kazeshini

Post autor: Akashi »

Byłem tutaj na drugiej rocznicy forum i jestem na trzeciej. Mam nadzieje, że uda mi się dotrwać do czwartej oraz następnych :P
Oraz, że nie będzie ubywać tutaj ludzi, a jedynie przybywać.

A co do postaci, którą wybrałem, w sumie ja nie podjąłem tego wyboru tylko dwie inne osoby, a mianowicie Shiga i Inoshi. Oboje postawili, że najbardziej pasuje Nagato. Bo jak to określił Shiga. "jesteś bardzo uparty w dążeniu do odzyskania siostry". Więc ciężko mi się z tym nie zgodzić, bowiem to prawda :P Gdybym musiał wybiłbym nawet własny szczep byle ją odnaleźć. Chociaż później i tak bym tego żałował. :D
0 x
Obrazek
Kei

Post autor: Kei »

3 latka? Szkoda, że nie wpadłem tu wcześniej. Najlepszego, niech forum i administracja się jeszcze długo trzyma , chciałbym się załapać na parę następnych rocznic ^^
Co do wyboru to ciężko zdecydować Mój char ma cechy wspólne i sprzeczne z wszystkimi, ale jeśli ma paść to chyba Konan.
0 x
Hisashi

Post autor: Hisashi »

Życzę wszystkim tu zgromadzonym jak najwięcej lat spędzonych na dobrej zabawie na tym forum. Jestem tu nowy, ale mam nadzieję, że zabawię tutaj na dłużej. I tak, jak napisał mój przedmówca, szkoda, że nie znalazłem się tutaj wcześniej, taki los.

Wybieram Cię Yahiko!
0 x
Uchiha Izanagi

Post autor: Uchiha Izanagi »

No jestem razem z Izanami jednym z najświeższych graczy, ale póki co rozgrywka i ogranizacja forum bardzo mi się podoba - zwłaszcza rozdzielenie prowadzenia prostszych misji po graczach i swoboda pisania między samymi graczami. Ogółem, liczę na to, że za rok będę z resztą świętować czwartą rocznicę. : ) Dzięki!

A z postaci wybieram Konan - jej bezdyskusyjne i niezłomne wsparcie dla najbliższych, niezależnie od tego jakie zbrodnie mogliby popełnić, jest cechą idealnie pasującą do Izanagiego.

[O, akurat wyszło, że to mój 50ty post na forum :D ]
0 x
Miyuki

Post autor: Miyuki »

3 lata SW i mój chyba rok, nigdy nie umiałem w daty, ale nie o to chodzi. W sumie to powinno złożyć się życzenia czy coś więc do zobaczenia na czwartej, piątej... setnej rocznicy \o/ Oby jak najdłużej.

A co do wyboru to muszę podziękować Kitasiowi, bez niej nie ogarnąłbym, która postać to która cecha.
Tak więc wrażliwość vel Nagato wybieram cię \o/
0 x
Akai Kotei

Post autor: Akai Kotei »

Wszystkiego najlepszego!

Wybieram Konana
0 x
Awatar użytkownika
Shikarui
Postać porzucona
Wiek postaci: 24
Ranga: Sentoki | Lotka
Krótki wygląd: - Czarne, długie włosy; w jednym paśmie opadającym na prawą pierś ma wplecione kolorowe, drewniane koraliki
- Lewe oko w kolorze lawendy
- Na prawym oku nosi opaskę
- Średniego wzrostu
Widoczny ekwipunek: Łuk, kołczan ze strzałami, zbroja, płaszcz, torba na tyłku, kabura na prawym udzie, wakizashi przy lewym boku i za plecami na poziomie pasa, średni zwój, mały zwój przy kaburze,
GG/Discord: Angel Sanada#9776
Multikonta: Koala

Post autor: Shikarui »

To już trzy lata? ;( Ale wy starzy kappa Więc starzejcie się z tym forum dalej! <4head> Mam nadzieję, że postarzeję się z wami! ♥ Ja będę swoją rocznicę niedługo świętować, skoro zła administracja nie skasowała mi kont.
Już pisałam to wszędzie, napiszę i tu - nie ma lepszej ekipy administracyjnej i lepszego forum niż SW ♥

Konan cap ♥
0 x
Obrazek

Fine.
Let me be Your villain.
Awatar użytkownika
Hikari
Martwa postać
Wiek postaci: 26
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.

Post autor: Hikari »

Trzy lata spędzone tutaj, lepsze i gorsze, ale wciąż jakoś się utrzymuję. Szybko zleciało, a tyle minęło i się przeżyło...
Dziękuję wszystkim za wspólnie spędzony czas i te dobre wspomnienia.
Ja wybiorę osobiście Nagato, bo dla swojego celu jest w stanie poświęcić wszystko. To on chciał zrobić wojnę tak wielką, że potem nikt nie chciałby więcej walczyć jak pamiętam nie?
0 x
I'm never on fire
Cause i'm the real fire.
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości