A więc trzeci raz składam urodzinowe życzonka... hm, to wymaga pewnego podsumowania i zastanowienia się. Spoglądam na swoje poprzednie życzenia i z zadowoleniem stwierdzam, że spełniły się. Forum dalej się rozwija, pojawiają się nowe twarze, niektórzy ze starej gwardii odnajdują się w nowych postaciach, inni odeszli zupełnie z takich, czy innych powodów, a jeszcze inni znów do nas powrócili - słowem, dzieje się

PBF'ami bawię się od grubo ponad 10 lat (uwaga - staruchowe marudzenie mod-on), to w zasadzie element mojego życia, który stale mi towarzyszył, dzięki któremu poznałem wspaniałych ludzi, a nawet z jedną z tych osób się związałem na całe życie. Nie ulega jednak wątpliwości, że "ten sport" się zmienia - tak jak pisałem rok temu, dorosłe życie rozsiada się w salonie, to prawda, a raczej to była prawda. Ono się już urządziło, więc wszystkim, którzy tak sędziwego wieku dożyli życzę, by to forum jak najdłużej stanowiło dla nich zabawę i możliwość zregenerowania baterii po trudniejszych chwilach w życiu po "drugiej stronie Muru". Tutaj swoje słowa podziękowania i szacunku kieruję szczególnie w stronę Ekipy Forum - Kochani, robicie całą masę ciężkiej i niewdzięcznej pracy i chwała oraz podziękowania po stokroć Wam za to. Funkcja Administratora, Moderatora itp., to kawał ciężkiej roboty, pracy, do której potrzeba nie tylko siły, ale i czasu oraz energii i serca, a tych wraz z wiekiem coraz mniej - oby Wam więc nie zabrakło ich i oby pojawili się młodzi i dzielni, którzy po "przyuczeniu do zawodu" będą Was wspierać, a z czasem zastąpią, gdy tak jak ja odwiesicie administratorskie ostrogi nad kominek. A może do tego nie dojdzie i uznacie, że nie umiecie bez tego żyć, kto wie

? Nie zapominajmy jednak o wspomnianych przez Hikari'ego pozostałych Użytkownikach - to właśnie MY nadajemy forum bieg i tworzymy cudowne fabułki. Nie śledzę wszystkich, ale życzę Wam, byście się w swoich bawili przynajmniej w połowie tak dobrze, jak ja!
Nie przynudzając dłużej - Kochani, to co tutaj działa jest miłe tak dla mojego oka, jak i serca. Wspaniale bawię się na tym forum, czasem ponarzekam i się posprzeczam, ale hej, tak być wszak powinno w zdrowej relacji. Życzmy sobie, by forum przetrwało kolejne lata, fabuły i przygody naszych postaci rozkwitały, a transfer był zawsze daleki od limitu!
Kierując się lokalnym patriotyzmem wybieram:
LAZUROWE WYBRZEŻA