Ja wszyscy doskonale wiedzą, co pół roku na forum odbywa się Gala SW, podsumowująca ostatnie sześć miesięcy naszej gry. I jak co pół roku wytłumaczenie dla tych najnowszych graczy, którzy jeszcze nie mieli z Galą do czynienia: W związku z tym, skoro plebiscyt jest tworzony również przez graczy, jak co pół roku prosimy Was o pomoc w doborze tegopółrocznych kategorii. Poniżej wrzucam te z Gali Zimowej 2019, ale oczywiście można zajrzeć też do wcześniejszych edycji, które znajdują się w Archiwum. Proszę o propozycje, które z kategorii w tym roku wyrzucić, które dodać tak, aby lista była jak najatrakcyjniejsza przy samym głosowaniu. Zadbajcie przede wszystkim o to, aby proponowane przez Was kategorie były konkurencyjne - nie robimy kategorii "pod kogoś", choć oczywiście wiem że event może tworzyć faworytów na "Antybohatera", a takich kategorii w Gali trudno uniknąć. Kappa
Co do samej Gali Właściwej, odbędzie się on albo na przełomie września i października albo jak najszybciej po zakończeniu eventu - w zależności od tego co nastąpi później. Przymiarki potrwają więc krótko, ale mam nadzieję że nie braknie Wam czasu.