Letnia Gala SW 2019! - przymiarki

Awatar użytkownika
Obi Wan Nerobi
Aktualna postać: Kisuke

Letnia Gala SW 2019! - przymiarki

Post autor: Obi Wan Nerobi »

Letnia Gala 2019 - przymiarki
Ja wszyscy doskonale wiedzą, co pół roku na forum odbywa się Gala SW, podsumowująca ostatnie sześć miesięcy naszej gry. I jak co pół roku wytłumaczenie dla tych najnowszych graczy, którzy jeszcze nie mieli z Galą do czynienia:
W związku z tym, skoro plebiscyt jest tworzony również przez graczy, jak co pół roku prosimy Was o pomoc w doborze tegopółrocznych kategorii. Poniżej wrzucam te z Gali Zimowej 2019, ale oczywiście można zajrzeć też do wcześniejszych edycji, które znajdują się w Archiwum. Proszę o propozycje, które z kategorii w tym roku wyrzucić, które dodać tak, aby lista była jak najatrakcyjniejsza przy samym głosowaniu. Zadbajcie przede wszystkim o to, aby proponowane przez Was kategorie były konkurencyjne - nie robimy kategorii "pod kogoś", choć oczywiście wiem że event może tworzyć faworytów na "Antybohatera", a takich kategorii w Gali trudno uniknąć. Kappa
Co do samej Gali Właściwej, odbędzie się on albo na przełomie września i października albo jak najszybciej po zakończeniu eventu - w zależności od tego co nastąpi później. Przymiarki potrwają więc krótko, ale mam nadzieję że nie braknie Wam czasu.
0 x
Awatar użytkownika
Toshiro
Wiek postaci: 24
Ranga: Akoraito | San
Krótki wygląd: Ubiór: https://i.imgur.com/4b7w2iP.png
Maska: https://i.imgur.com/NQByJxc.png
Widoczny ekwipunek: 2 wakizashi przy lewym boku, duża torba na dole pleców
GG/Discord: Harikken#4936

Re: Letnia Gala SW 2019! - przymiarki

Post autor: Toshiro »

Propozycja nowej nagrody w gali:
Najlepszy Mem Lata - memik, który rozbawił do łez Ciebie i innych użytkowników forko >:V
0 x
Awatar użytkownika
Boyos
Administrator
Ranga: Starszy Kapral
GG/Discord: Boyos#3562
Multikonta: Ario

Post autor: Boyos »

0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Yami
Wiek postaci: 25

Post autor: Yami »

Może nie tyle co najlepszy mem Toshi. Co może ogólnie o memach.

Memiarz - Osoba, która oddała swoje życie sztuce robienia memów. Każda jego praca wykonana jest z szczególną starannością dzięki czemu nawet największy smutas i maruda uśmiechną się na ich widok.

Filozof - Osoba ta zawsze rozmyśla nad wszelkimi możliwymi ewentualnościami i zagadkami. Co jeśli leżący na ziemi but to zastawiona przez tajemniczą organizację pułapka? Czy podgrzewając Hozukiego ten wyparuje? Tylko ona wpada na takie pomysły.
0 x
Awatar użytkownika
Isei
Martwa postać
Wiek postaci: 24
Ranga: Doko
Krótki wygląd: Dosyć wysoki facet, o kruczoczarnych włosach średniej długości. Wąskie, delikatnie przymróżone oczy również w kolorze czarnym. Wyraźnie widoczne kości policzkowe, które podkreślają kształt twarzy.
Widoczny ekwipunek: Czarny płaszcz z wysokim kołnierzem, pozbawiony kaptura. Na plecach zawieszone złożone Fuuma shuriken, układające się w kształt litery 'X'. Zawsze posiada przy sobie parasol, który często zawieszony jest przy pasie chłopaka. Na prawym palcu wskazującym złoty pierścień z wygrawerowanym emblematem Uchiha.
GG/Discord: Silens#9436

Post autor: Isei »

Memiarza by warto było dodać. Jak na coś jeszcze wpadnę to dodam w tym poście.
0 x
Obrazek

It's pointless...
Don't you know? Because that's the way death works.
Wandering the world of the living unnoticed as a spirit, that isn't a continuation of life.
When you die, that's it... There's nothing more... Nothing new begins.
No matter how much you regret or wish, if you couldn't do something in life, you can't suddenly do it when you die. That's just how it works, no way to defy it, try and you end up like this.
We no longer have future to fight for.
Awatar użytkownika
Yami

To może jeszcze

Najfajniejszy Admin/Moderator - Osoba u władzy z którą można porozmawiać o sprawach forum a i codziennego życia. Gdyby była politykiem to zagłosowałbyś na niego w wyborach do parlamentu.

Piękna kategoria aby zrobić mini rozgardiasz kappa
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

Wiadomo ze każdy zagłosuje na czerwonki by sie podlizać.
Ja proponuje "maratonczyk" - Gracz który uczestniczył/prowadził najdłuższa misje/serie misji w historii forum. Eventy się nie licza
0 x
Awatar użytkownika
Yami

Ale to byłoby raczej nie pod galę ale jako osiągnięcie bo jeśli jest "najdłuższa misja" to wszyscy zagłosują na tego co odbył najdłuższą misję, nie ma w tym żadnego subiektywnego wyboru.
W sumie... gdyby zrobić takie osiągnięcia pod bonusowe PH.
1. Pierwsza misja - Wykonaj swoją pierwszą misję - 2PH.
2. 10 Misji D - Wykonaj 10 misji Rangi D - 2 PH.
3. Wykonaj misję Rangi C - 5PH

Przy czym byłyby to jako pojedyncze nagrody.
Wtedy od razu można zrobić konkurs na ew. pomysły do takich osiągnięć/kamieni milowych kappa
0 x
Awatar użytkownika
Ame
Postać porzucona
Wiek postaci: 23
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: jak na av
Widoczny ekwipunek: *Zanbato na plecach
*Miecz obosieczny przy pasie
*Torba na zadzie

Post autor: Ame »

Outsider - osoba, która stworzyła postać, może ciekawą może średnio, ale nie za bardzo udziela się w życiu forum, czaciku etc. Taka zachęta dla kogoś w cieniu żeby wyszedł trochę do ludzi, pobiegał albo coś.
0 x
Przez miesiące, patrzył na pełny lili wodnej staw i stawał się świadom, że nie może być to zwykły rekin morski. Element, który zmienił jego charakter to wlasnie wybor bestii. Kiedy wrócił był nieco inny. Nie posiadał jeszcze paktu, jednak już do czegoś się zobowiązał, reprezentowania cechy tego zwierzęcia swoim nastawieniem. - Hakai o Ame. Obrazek
Chise

Post autor: Chise »

Jak obiecałam Juranu, proponuję kategorię Pechowca.

Pechowiec - ta postać po prostu nie ma szczęścia. Oberwie, nawet gdy nie jest celem ataku albo po prostu nic się jej nie udaje tak, jak powinno.
0 x
Awatar użytkownika
Akarui
Postać porzucona
Krótki wygląd: Jak na avku brązowy płaszcz z kożuszkiem - mamy zimę! ;)

Post autor: Akarui »

Zaraz będzie więcej kategorii niż aktywnych graczy, toż to bez sensu jest. Listę trzeba redukować a nie ją powiększać. A jeśli już na serio chcecie coś dodać to nie wiem, może dać inne kategorie na lato a inne na zimę?

Przez ostatnie 24h było 59 aktywnych kont. Z tego jakieś 5 to pewno admini/modzi, ze dwa boty, i na pewno parę osób, które może robią kp albo po prostu wchodzą od czasu do czasu. Ja już teraz mam problem, by zapełnić różnymi graczami 20 pozycji, nawet ich powtarzając. A jeśli kategoria jest robiona pod pewniaka albo wybór z 2-5 osób, to jaki jest sens robienia jej?

Tak mnie na noc naszło na trochę krytyki, nie miejcie mi za złe :P
0 x
MOWA
Awatar użytkownika
Shidia
Wiek postaci: 23
Ranga: Doko
GG/Discord: Naoś#6130

Post autor: Shidia »

Iż tak się zapytam.. czy pisząc Filozofa wzorowałeś się na Inośku ? :P
0 x
Awatar użytkownika
Sabaku Kuroko
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 18
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Krótkie, krwisto czerwone włosy oraz czerwona maska na twarzy. Oczy koloru jasnej żółci, wyglądają jak zwierzęce. Wysoki i szczupły. Czerwona koszulka i czarne luźne spodnie oraz czarne sandały o mocnej podeszwie. Na szyi biały, przewiewny szal.
Widoczny ekwipunek: Gurda na plecach oraz kabura na broń na prawym udzie

Post autor: Sabaku Kuroko »

Ej... TO JA! Jestem jak najbardziej za kappa
0 x
Myśli | Mowa
Głos
DANCE DANCE EVERYBODY!!!!!Obrazek
Awatar użytkownika
Asaka
Postać porzucona
Wiek postaci: 27
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białowłosa, złotooka, niewysoka
Widoczny ekwipunek: Kabury na broń na udach; duża torba na pośladkach; bransoletka na prawym nadgarstku; obrączka na palcu; wielki wachlarz na plecach
Aktualna postać: Airan

Post autor: Asaka »

Osobiście nie widzę powodu, by dodawać kategorię z memami - czemu? No mamy już Śmieszka, myślę, że to w zupełności wystarczy. Tak jak pisał Akarui - tu nie chodzi o to, żeby każdy miał kategorię pod siebie i lista ciągnęła się w nieskończoność. Moim zdaniem nie ma sensu powielać (:

Natomiast ja mam dwie propozycje. Pierwsza: by zrezygnować z Tryharda i Nocnego marka. Moim zdaniem do tych dwóch konkurencji nie ma aż tylu kandydatów (przynajmniej na tę konkretną galę). No i druga: proponuję za to coś, o czym zapomniało mi się ostatnim razem. Skoro mamy Złotego Pracusia - to czemu nie wrzucić Złotego Leniwca (kiedyś już taka kategoria była o ile dobrze kojarzę :D)? Pechowiec od Chise też całkiem ciekawy, ale czy aż tylu kandydatów by się znalazło? Hmm.
0 x
· ·

Obrazek
· · ·
seasons don't fear the reaper
nor do the wind, the sun or the rain
Awatar użytkownika
Rokuramen Sennin
Support
Multikonta: Akihiko Maji i Jugo Misaki

Post autor: Rokuramen Sennin »

Ciapciaka można zamienić na Pechowca. Przede wszystkim - zdecydowanie lepiej to brzmi.

Wróciłabym do Złotego Leniwca, nie wiem czemu go wycofano (:

Z Nocnego Marka bym się wycofała.
0 x
Support i twórca najlepszego ramen w świecie shinobi
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości