Park

Nara Jun

Re: Park

Post autor: Nara Jun »

Dla Ryu ostre gałęzie i plączące się pod nogami korzenie, nie były aż tak wielką przeszkodą. Jak na taką gęstwinę Ryu poruszał się dość zwinnie, lecz nikt nie mówił że było to proste. Po dłuższym czasie ciągłego skakania nad korzeniami i schylania się, by przejść pod większymi gałęziami Ryu powoli zaczął się męczyć, lecz mimo to nawet na krótka chwilę nie zwolnił. Niestety Ryu stracił na chwilę czujność, w końcu zamiast twardej zbitej ziemi pod nogami poczuł coś miękkiego.
Gdy nieznajomy mu dzieciak jeszcze na niego krzyczał, Ryu podniósł się z ziemi biorąc głębszy oddech.
-Wybacz nie chciałem Powiedział Ryu otrzepując ubranie z kurzu.
-Zaraz jak to ' jak nie jeden to drugi' ? Zacytował pod nosem słowa wkurzonego dzieciaka.
-Wpadł może na Ciebie ktoś jeszcze? Bezpośrednio przede mną? Zapytał z odczuwalnym podekscytowaniem w głosie. Ryu ma kolejny trop, lecz nie mógł czekać, gdyż z każdą straconą chwilą mógł się stać nieaktualny. A wiedział, że nie może wymagać teraz czegoś od wkurzonego dzieciaka, bo ten na złość na pewno mu nie pomoże. Ryu postanowił spróbować na spokojnie.
-Powiedz mi proszę, w którą stronę pobiegł ten który przed chwilą na Ciebie wpadł? Wynagrodzę Ci wszystkie nieprzyjemności. Ryu palcami pokazał dzieciakowi gest tak by zrozumiał, że za pomoc dostanie pieniądze.
-Tylko muszę złapać tego gościa! Powiedział Ryu zaciskając przed sobą pięść
-Prosze powiedz, w którą stronę pobiegł...
0 x
Awatar użytkownika
Uzumaki Hibana
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 26
Ranga: Wyrzutek C
Krótki wygląd: Wysoka, czerwonowłosa, złotooka kobieta, z dużą blizną na twarzy.
Ubranie czarne z czerwonymi elementami.
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie. Torba przy pasie. Dwa miecze przy biodrach.
GG/Discord: 66265515

Post autor: Uzumaki Hibana »

0 x
Nara Jun

Post autor: Nara Jun »

Popatrzył na młodego i doskonale rozumiał jego podekscytowanie, w końcu to pierwsza taka misja Ryu i on sam też był podekscytowany. Młody Uchiha nie może się już doczekać konfrontacji ze zbirem. Ryu cały czas ćwiczy nad ciałem i umysłem, w końcu nadarza się okazja by sprawdzić czy Ryu zmierza w dobrym kierunku.
-Pewnie ruszajmy od razu opowiem w trakcie, ale jak już musisz wiedzieć teraz to powiem, że uczę się i ćwiczę, by stać się prawdziwym Shinobi. Jestem teraz uczniem, który chcę sprawdzić swoje nabyte umiejętności, tamten człowiek skradł coś bardzo cennego dla pewnej zamożnej kobiety, a ja mam za zadanie go złapać i odzyskać fant. Kobieta obiecała mi nagrodę na której mi tak na prawdę nie zależy, dla mnie najważniejsze jest sprawdzenie samego Siebie, dlatego zaoferowałem Tobie nagrodę w zamian za pomoc, a teraz proszę chodźmy już mój kompanie.
Ryu lekko uśmiechnął się kącikiem ust, patrząc na młodego chłopaka wyciągnął do niego pięść tak jakby chciał przybić mu żółwika.
-To co? Dorwiemy gnoja?! Powiedział podniosłym głosem, by zwiększyć morale przyszłego towarzysza. Ryu popatrzył na młodego wzrokiem pełnym nadziei. Nadziei, że uda im się go złapać.
-Im dłużej zwlekamy tym dalej nam ucieknie, możesz mi pomóc i przy okazji skopać mu zadek za to, że Cię zdeptał. Dwie pieczenie na jednym ogniu.. Ryu przekonywająco puścił chłopakowi oko
0 x
Awatar użytkownika
Uzumaki Hibana
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 26
Ranga: Wyrzutek C
Krótki wygląd: Wysoka, czerwonowłosa, złotooka kobieta, z dużą blizną na twarzy.
Ubranie czarne z czerwonymi elementami.
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie. Torba przy pasie. Dwa miecze przy biodrach.
GG/Discord: 66265515

Post autor: Uzumaki Hibana »

0 x
Awatar użytkownika
Asaka
Postać porzucona
Wiek postaci: 27
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białowłosa, złotooka, niewysoka
Widoczny ekwipunek: Kabury na broń na udach; duża torba na pośladkach; bransoletka na prawym nadgarstku; obrączka na palcu; wielki wachlarz na plecach
Aktualna postać: Airan

Post autor: Asaka »

Ukryty tekst
[z/t]
0 x
· ·

Obrazek
· · ·
seasons don't fear the reaper
nor do the wind, the sun or the rain
Kizaru

Post autor: Kizaru »

Kizaru po słowach dziadka, od razu wybiegł na ulicę. Był jednak przyjezdnym i nie miał pojęcia gdzie jest park... Zaczepił więc kilku przechodniów i w końcu dowiedział się gdzie ma iść. Szedł szybko i rozglądał się by nie zbłądzić w nie swoim mieście. Kiedy dotarł do parku uderzył go zapach świeżości. Od razu zaczął chodzić alejkami i przeglądać okoliczne rośliny. Wiedział jak wygląda czosnek co ułatwiało sprawę, gdy tylko zauważył coś co go przypomina, ruszał by to sprawdzić z bliska. Na początku zastanawiał się czy wchodzenie na trawnik i podchodzenie do roślin nikogo nie zdenerwuje, jednak po chwili zrezygnował z przejmowania się tym i zwyczajnie zagęszczał ruchy. spieszył się, nie przywykł do leniwych spacerów.
0 x
Harruchi

Post autor: Harruchi »

0 x
Kizaru

Kizaru buszował w krzewach, wyższej trawie i już dawno nie trzymał się alejek. o to logiczne, jakby czosnek rósł przy alejce już ktoś dawno by go sobie przywłaszczył. Przeszukiwał więc uważnie coraz bardziej odległe od bramy tereny parku. Cisza, która tu panowała, bardzo kojąco na niego wpływała, pasowałaby do karczmy w, której jeszcze niedawno siedział. Przy okazji odchylania następnych roślin i oglądaniem otoczenia, oprócz na czosnek, zwracał też uwagę czy nie ma jakichś innych ziół, które mogłyby się przydać karczmarzowi w kuchni. Czosnek czosnkiem ale chyba wszystko się w sumie przyda, może dziadek znajdzie nowe smaki...
0 x
Harruchi

0 x
Kizaru

Kizaru schował znalezione zioła za pas, bardzo wzbogacały jego poszukiwania, choć trochę zaburzała woń innych ziół. Młodzieniec upajał się tą ciszą i kontaktem z naturą, chodząc po coraz głębszych obszarach lasu. Gdy wreszcie znalazł czosnek, uważnie, powoli, rozrywał trawę ponad nim i wyciągał ostrożnie "cebulki". Nazbierał tyle, by starczyło karczmarzowi na bardzo długo a i tyle by zmieściło mu się za pasem i w rękach. Kiedy wszystko co miał do zebrania, było zebrane, przemył każdą cebulkę w potoku oraz obmył dłonie i twarz. Posiedział jeszcze chwilę, korzystając z ciszy i spokoju po czym ruszył w drogę powrotną trasą podobną do tej, którą tutaj przyszedł. Nie wiedział też jaki odzew zbierze ktoś wychodzący z parku z roślinami więc starał się nie zwracać na siebie w ogóle uwagi.
0 x
Harruchi

Pisz tutaj.
0 x
Meijin

Post autor: Meijin »

0 x
Awatar użytkownika
Yami
Wiek postaci: 25

Post autor: Yami »

0 x
Meijin

Post autor: Meijin »

0 x
Awatar użytkownika
Yami
Wiek postaci: 25

Post autor: Yami »

0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kōtei (Osada Rodu Uchiha)”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości