Akiba
Postać porzucona
Wiek postaci: 16
Ranga: Doko
Krótki wygląd: Białe włosy, około 170cm wzrostu, zawsze towarzyszy mu Fuyu - wilczyca o białym umaszczeniu.
Widoczny ekwipunek: Włócznia w dłoni, 2x kunai w kaburach
Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=158022#p158022
GG/Discord: Aka#1339
1. Miss Zimy -
2. Mister Zimy - Toshiro
3. Szarak -
4. Najlepszy Damski Charakter - Maname XD
5. Najlepszy Męski Charakter - Toshiro
6. Forumowy No-Life - Jun
7. Dobry Duszek Forum - Yuki/Asaka
8. Pisarz Zimy -
9. Mistrz Opowieści - Kutaro i jego misja z olejem
10. Najlepsza sygnatura/avatar - Toshiro
11. Złoty Pracuś - Kakita
12. Złoty Ślimak - Hakai
13. Tryhard - Ario
14. Śmieszek - Souei
15. Maruda - Ario
16. Najlepsza Zimowa Scena - Paraolimpiada w zapomnaniej świątyni Susanoo
17. Bohater Zimy - Kakita Asagi
18. Czarny Charakter Zimy - No nie będzie tajemnicą, że Shikarui XD
19. Strateg –
20. Niespodzianka Zimy - Śmierć Seinara
0 x
Jeżeli nie sprawdziłem twojej rzeczy w kuźni w ciągu 48h, proszę napisz do mnie na discordzie
Kagutsuchi
Martwa postać
Wiek postaci: 23
Ranga: Wilk
Krótki wygląd: Czarnowłosy młody mężczyzna będący w świetnej kondycji fizycznej. Blizna na lewym oku wyróżnia go z tłumu.
Widoczny ekwipunek: Czarny mundur Shinsengumi połączony ze zbroją, na której przy prawym barku była przymocowana odznaka w kształcie głowy Wilka. Saya była przymocowana na wysokości odcinka lędźwiowego do pancerza.
Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32 ... 78#p155378
Multikonta: Arata,
Anzou
Wiek postaci: 19
Ranga: Akoraito
Widoczny ekwipunek: - odznaka Ninja, zawieszona na szyi - Kabura na lewym i prawym udzie - plecak - blaszane rękawiczki - opaski na dwóch przedramionach - kamizelka Shinobi pod płaszczem
Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=6941
1. Miss Zimy - Hibana <3
2. Mister Zimy - Ichir
3. Szarak - Kawa
4. Najlepszy Damski Charakter - Hibana
5. Najlepszy Męski Charakter - Azuma
6. Forumowy No-Life - Ario
7. Dobry Duszek Forum - Azuma
8. Pisarz Zimy - Ame
9. Mistrz Opowieści - Ame
10. Najlepsza sygnatura/avatar -
11. Złoty Pracuś -
12. Złoty Ślimak -
13. Tryhard - Ario
14. Śmieszek - Ame
15. Maruda - Kisuke
16. Najlepsza Zimowa Scena -
17. Bohater Zimy -
18. Czarny Charakter Zimy -
19. Strateg –
20. Niespodzianka Zimy -
0 x
Sayuri
Wiek postaci: 13
Ranga: Dōkō
Link do KP: viewtopic.php?f=40&t=7919&p=129861#p129861
Multikonta: Nikusui
1. Miss Zimy - tutaj zagłosuję na Maname , też uśmiech, ten wdzięk!
2. Mister Zimy - niezaprzeczalnie Kakita Asagi , ten samurajski look robi robotę!
3. Szarak - myślę, że Tsukune wpisuje się w tę kategorię
4. Najlepszy Damski Charakter - to problem mały, bo słabo śledzę fabułki innych graczy, hm... ponownie Maname - fajnie odgrywana postać, nietuzinkowa, zapada w pamięć
5. Najlepszy Męski Charakter - toż tutaj Azuma na podium! Niełatwo odgrywać dzieciaka, a jemu wychodzi to świetnie
6. Forumowy No-Life - co wchodzę na forko to widzę, że jest Kan albo Kyoushi... tylko Kyoushi więcej się odzywa, więc Wujku Kyoushi , masz mój głos
7. Dobry Duszek Forum - może zaskoczę, może nie, ale dla mnie zawsze Exodia był pomocny. I miły, kochaniutki i w ogóle i w szczególe <3
8. Pisarz Zimy - z przyjemnością mi się zawsze czyta posty, które tworzy Kakita Asagi-sensei . Widać dużą wiedzę i zaangażowanie!
9. Mistrz Opowieści - powtórzę to, co wyżej. Kakita Asagi-sensei tu dla mnie wygrywa. Nie dość, że posty samej postaci są przyjemne do czytania, to również jako MG sprawdza się doskonale i zawsze wpadnie na fajny pomysł, by było tematycznie i ciekawie
10. Najlepsza sygnatura/avatar - rozczulające serducho i w klimacie postaci - Azuma , jesteś tu bezkonkurencyjny
11. Złoty Pracuś - tu się wstrzymam od głosu, bo za mało siedziałam w ostatnim czasie, by móc kogoś tu wskazać
12. Złoty Ślimak - jednak Akarui , tak troszkę ślimaczy się z powrotem
13. Tryhard - Zaufam Wujkowi Kyoshiemu i zagłosuję na niego
14. Śmieszek - zawsze bawi mnie humor Souei :P
15. Maruda - również się wstrzymam, nie widziałam zbyt wielu marudzień
16. Najlepsza Zimowa Scena - brak głosu z mojej strony
17. Bohater Zimy - brak głosu z mojej strony
18. Czarny Charakter Zimy - może nie do końca czarny charakter, ale Mujin to taka osobliwa postać, dość mroczna, tajemnicza, do końca nie wiadomo co mu tam chodzi po głowie i czy zaraz nie przerobi kogoś na dawcę
19. Strateg – Uhm, coś mi podpowiada, że Natsume
20. Niespodzianka Zimy - że wróciłam na forko kappa
0 x
Ario
Wiek postaci: 22
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Pomarańczowo-włosy chłopak, noszący na plecach płaszcz z znakiem Kropli.
Widoczny ekwipunek: Na plecach ma duży, dziwny plecak, a na jego barku spoczywa czarna salamandra w zółte kropki.
Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=8554
GG/Discord: Boyos#3562
1. Miss Zimy - Akiko Mikoto
2. Mister Zimy - Junichi
3. Szarak - Tamaki
4. Najlepszy Damski Charakter - Misae
5. Najlepszy Męski Charakter - Azuma
7. Dobry Duszek Forum - Hanuman
8. Pisarz Zimy - Kakit
9. Mistrz Opowieści - Kisuke
10. Najlepsza sygnatura/avatar - Noguchi Akane
11. Złoty Pracuś - Duo naszych sprawdzających: Prosiaczek & Lodomir (jeżeli mogę tylko jeden głos, to dla Prosiaczka na zachęte)
12. Złoty Ślimak - KuźniaTeam
13. Tryhard - Honorowa walka jak co gale, a więc Kjoszu
14. Śmieszek - Seinar
15. Maruda - Kisuke
16. Najlepsza Zimowa Scena - Imba z szaringanem
17. Bohater Zimy - Tamaki
18. Czarny Charakter Zimy - Daisuke
19. Strateg – Yoake
20. Niespodzianka Zimy - Budyś, Kakit, Ocir & Friends za rework Ayatsuri i Kuźni
0 x
Noguchi Akane
Martwa postać
Wiek postaci: 29
Krótki wygląd: Akane jest dość wysoką kobietą, o pociągłej twarzy i długich, ciemnych włosach i jasnej cerze. Sylwetkę ma dość szczupłą, z lekko zarysowanymi mięśniami, sugerującymi raczej zwinność, aniżeli czystą, fizyczną siłę.
Widoczny ekwipunek: Wygodny strój podróżny, kamizelka shinobi, torba na pośladkach i kabura przy udzie. Dwa złożone Fuma Shurikeny przy pasie, na wszystko zaś narzucony ciemny, wygodny płaszcz z kapturem. Maska Oni skrywająca twarz.
Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=156179#p156179
Multikonta: Hoshigaki Toshiko
autor: Noguchi Akane » 8 mar 2021, o 22:54
1. Miss Zimy - co prawda pora zimowa, a sama postać może nie pojawia się tak często, jakby mogła, ale dla mnie - wygrywa tutaj Mayu !
2. Mister Zimy - tutaj miałem mocny zgryz - głupio tak kolejny raz na Ichirou głosować, więc chyba... Daisuke . No przystojniaczek z tego multika Kisuke, szarpałoby się.
3. Szarak - no tutaj Tamaki Hyuuga zdecydowanie. Niby turniej wygrała, niby sława globalna, a na evencie i tak prawie wszyscy ją ignorowali, potem też niczym szczególnym się nie wsławiła. No może poza samiuteńką końcówką i wpisem do bingo, ale zbyt świeża sprawa.
4. Najlepszy Damski Charakter - nie, nie zagłosuję na Maname, chociaż to faktycznie sympatyczna postać i bardzo konsekwentnie prowadzona. Myślę, że zamiast tego powinna zostać nagrodzona tutaj Asaka - od lat będąca bardzo przemyślaną i realistyczną postacią kobiecą. A w ostatnim półroczu bardzo mi się to rzuciło w oczy, zwłaszcza w czasie eventu.
5. Najlepszy Męski Charakter - mało jest osób, gdzie od czasu do czasu bym sobie ot tak wbijał poczytać, co u nich słychać, a Azuma jest jedną z tych postaci. To, jak prowadzi nastoletniego Uchihę, jest doskonałe.
6. Forumowy No-Life - Jun . Jest zawsze na forku, na discordzie, w każdym buildzie siedzi przyczajony. Czekam, kiedy otworzę lodówkę - a tam będzie Jun, gotowy porozmawiać o najnowszych zmianach w mechanice Ayatsuri.
7. Dobry Duszek Forum - jest kilka takich miłych osóbek na forku, ale jak dla mnie Naoki jest tą osobą, która najbardziej się wyróżniła w tym względzie. Miłego dnia Naoki. Miłego dnia.
8. Pisarz Zimy - bardzo mi się podobało to, jak pisał Kakita Asagi i to, jak dba o szczegóły i utrzymanie swoich postów jak najbardziej w klimacie dalekiego wschodu.
9. Mistrz Opowieści - ilość pracy włożona przez Natsume w przygotowanie tła dla Hana zasługuje tutaj jak najbardziej na wyróżnienie. Jakkolwiek nie podoba mi się sama postać i koncept Great Anime Villaina, to widać, że został tutaj wykonany kawał bardzo dobrej roboty w wyciśnięcie z tego trope'u jak najwięcej.
10. Najlepsza sygnatura/avatar - a tutaj jakoś mi się wyjątkowo podoba przejrzysty, prosty urok avatara Mikoto w tym półroczu.
11. Złoty Pracuś - uuugh, tutaj był ciężki zgryz. Shifu-sama wszedł z baaaaardzo mocnym przytupem, ale z kolei dość niedawno. Myślę, że tutaj postawię na Prosiaczka , który jednak regularnie czyści kolejne misje z kolejki, niemniej czuję, że sesję letnią u mnie wygra pewna pandka ruda.
12. Złoty Ślimak - nie można na siebie na pewno? No dobra, to hmm... chyba Mayu ? Rzadko bywa, a szkoda.
13. Tryhard - mam wrażenie, że Ario utrzymuje stałe, ostre tempo i idzie mocno w ślad za Kyoushem. Także głosuję na Ario.
14. Śmieszek - a tutaj w sumie było wyjątkowo ciężko coś zadecydować. Ale w tym półroczu chyba najbardziej mi się wybił paroma memami i tekstami Ame Uchiha .
15. Maruda - no chyba jasne, że Kisuke/Daisuke .
16. Najlepsza Zimowa Scena - poszukiwanie zwłok Seinaru przez Ichirou . Było to wyjątkowo zabawne. :P
17. Bohater Zimy - myślę, że tutaj bohaterski Mujin ratujący wszystkich po kolei na evencie. Poza Reiką oczywiście, no ale każdemu się zdarzają wypadki przy pracy.
18. Czarny Charakter Zimy - no tutaj nagroda należy się jak psu buda Shikaruiowi . Zabójstwo dawnego kochanka, z zimną krwią i po emocjonującym dla całego forka pościgu? Chociaż pewne wyróżnienie należy się też ś.p. Yoshimitsu.
19. Strateg – tutaj to zdecydowanie Yoake . Ogranie klona Hana autorską techniką to był doskonały pomysł.
20. Niespodzianka Zimy - śmierć Seinaru . Czego jak czego, ale tego to się zupełnie nie spodziewałem.
0 x
Kutaro
Wiek postaci: 23
Krótki wygląd: Wysoki, młody mężczyzna. Czarne ścięte przy czaszce włosy, ciemne okrągłe okulary, kwadratowa szczęka. Popielaty płaszcz do kolan, bez rękawów, ciemne spodnie.
Widoczny ekwipunek: Duży kunai przy pasie, czerwony karwasz na lewej ręce
Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=8723
GG/Discord: Templar#5431
Multikonta: Templar
1. Miss Zimy - Shikarui (po przejściach w paincie kappa )
2. Mister Zimy - Toshiro
3. Szarak - Tamaki
4. Najlepszy Damski Charakter - Maname
5. Najlepszy Męski Charakter - Ocir
7. Dobry Duszek Forum - Yuki
8. Pisarz Zimy - Natsume
9. Mistrz Opowieści -
10. Najlepsza sygnatura/avatar - Kaiko
12. Złoty Ślimak - Hakai
13. Tryhard - Akiba
14. Śmieszek - Kan
15. Maruda - Ario
16. Najlepsza Zimowa Scena - poszukiwanie zaginionego trupa Seinara
17. Bohater Zimy - Kakita
18. Czarny Charakter Zimy -
19. Strateg – Ame
20. Niespodzianka Zimy -
0 x
"ale odkąd doszedł Templar, stał się wyrocznią na wszystko,
samemu wkładając w cokolwiek minimum pracy i effortu"
Nana
Wiek postaci: 24
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Ciemne włosy, ciemne oczy, blada cera, Sharingan - typowa Uchiha. Szczupła, średniowysoka.
Widoczny ekwipunek: Ładne, czarne kimono. Torba przy pasie i zawieszona maska Kitsune. Katana na plecach.
Link do KP: viewtopic.php?p=155137#p155137
GG/Discord: nanusia_
1. Miss Zimy - Misae - ślicznotka.
2. Mister Zimy - Akiba - :3
3. Szarak - Ame Uchiha - ten avatar </3
5. Najlepszy Męski Charakter - Azuma - największy słodziak!
6. Forumowy No-Life - Shins - chyba zawsze obecny?
7. Dobry Duszek Forum - Lodomir - dzielnie sprawdza wszystkie nasze wypociny.
9. Mistrz Opowieści - Tamaki Hyuga - dziękuję za cudne misje.
10. Najlepsza sygnatura/avatar - Anzou - ten av! wow!
11. Złoty Pracuś - Yukirin - w pracy lub w pracy na forum.
12. Złoty Ślimak - to chyba ja haha.
13. Tryhard - Ario
17. Bohater Zimy - Azuma - najszlachetniejszy .
20. Niespodzianka Zimy - Ichirou - za stworzenie mega fajnej organizacji.
0 x
Youmu Nanatsuki
Postać porzucona
Wiek postaci: 21
Krótki wygląd: W KP znajdziesz wszystko.
Widoczny ekwipunek: Po dużej, czarnej torbie nad pośladkami - nieco na boku, rozłożony fūma shuriken na plecach, katana o czarnym wykończeniu przytroczona do lewego boku
Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=103822#p103822
Multikonta: Airen Akamori
autor: Youmu Nanatsuki » 11 mar 2021, o 01:11
0 x
Kuroi Kuma
Wiek postaci: 43
Krótki wygląd: Średniego wzrostu mężczyzna z kilkudniowym zarostem na twarzy. Widać że jest trochę starszy, jednak nie aż tak znacznie. Głos niski, lekko chrypiący od palenia. Trochę dłuższe, czarne włosy, przy szyi luźno obwiązany bandaż trochę jak szalik
Widoczny ekwipunek: Gurda Plecak Wielki wachlarz
Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=4367
GG/Discord: Michu#5925
1. Miss Zimy - Youmu Nanatsuki, ma specjalne miejsce w moim serduszku
2. Mister Zimy - Kakita Asagi - bo gdy wszyscy głosują na pięknego Ocira, ten dumny samuraj spogląda swoim czujnym wzrokiem z oddali
3. Szarak - Nana - ot taka niepozorna, szara myszka
4. Najlepszy Damski Charakter - Youmu Nanatsuki <3
5. Najlepszy Męski Charakter - Ario - zaskoczeni? A ja nie. Ario ma swoje dziwne zagrania, plus to że ma tyle tych lalków przyprawia pewnie prowadzących o zawał, ale podoba mi się jak prowadzi postać. Nie próbuje być herosem, odgrywa swojego Ayatsuri, którego właśnie tak bym widział - zajaranego na punkcie swoich wynalazków.
6. Forumowy No-Life - Ario - niezliczona ilość jego misji sprawdzona przeze mnie. Ziomek wyhamuj!
7. Dobry Duszek Forum - Asaczka/Yukirin - najlepsze AI jakie miało to forum
8. Pisarz Zimy - Natsume - za prowadzenie eventu, za jego postać, za to że pisze mega ciekawie.
9. Mistrz Opowieści - Shikarui - za to że jeszcze mnie nie porzuciła xD
10. Najlepsza sygnatura/avatar - Z racji tego, że Youmu się ostatnio opieprza, głos idzie na Mayū, której kompozycja avków/sygny zawsze mnie zachwyca. Tylko ja miałem tak, że wgapiałem się w głupio w to jak dopasowane są do siebie?
11. Złoty Pracuś - Kakita Asagi / Shifu - ledwo co się dostał do władzy, a działa jak szalony. My personal hero
12. Złoty Ślimak - ja kappa
13. Tryhard - Ario - ta kategoria jest stworzona dla niego, wyparł Kjudasza
14. Śmieszek - Souei - memiarz, felietonista
15. Maruda - Kisuke
16. Najlepsza Zimowa Scena - brag
17. Bohater Zimy - brag
18. Czarny Charakter Zimy - Ocir - gdy "ugościł Kakita" u siebie xD
19. Strateg – brag
20. Niespodzianka Zimy - Seinar umierający na szlaku, rozgrywając to w najgorszy możliwy sposób kappa
0 x
Uzumaki Hibana
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 26
Ranga: Wyrzutek C
Krótki wygląd: Wysoka, czerwonowłosa, złotooka kobieta, z dużą blizną na twarzy. Ubranie czarne z czerwonymi elementami.
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie. Torba przy pasie. Dwa miecze przy biodrach.
Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=5993&p=92024#p92024
GG/Discord: 66265515
autor: Uzumaki Hibana » 11 mar 2021, o 19:29
Nie ma to jak wrócić po dwóch miesiącach przerwy i od razu oceniać... co?
Ale dobra:
1. Miss Zimy -
2. Mister Zimy - Natsume
3. Szarak - Anzou : D
4. Najlepszy Damski Charakter - Youmu
5. Najlepszy Męski Charakter - mały Azuma :3
6. Forumowy No-Life - Yasuo
7. Dobry Duszek Forum -
8. Pisarz Zimy - Kakita
9. Mistrz Opowieści - Ichiro
10. Najlepsza sygnatura/avatar - Sachiko
11. Złoty Pracuś - Prosiaczek
12. Złoty Ślimak -
13. Tryhard - Ario
14. Śmieszek - Seinar
15. Maruda - Ario
16. Najlepsza Zimowa Scena - Drama Shikarui'a
17. Bohater Zimy -
18. Czarny Charakter Zimy - Shikarui
19. Strateg – Tamaki
20. Niespodzianka Zimy - Kawa
0 x
Takashi
Wiek postaci: 24
Krótki wygląd: Wysoki na około 178cm | czarne włosy spięte w kucyk | srebrne kolczyki w uszach | często widziany z grymasem na twarzy | ubrany w ciemny kombinezon oraz kamizelkę shinobi
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie | kabura na lewym udzie | torba nad prawym pośladkiem | torba nad lewym pośladkiem | kamizelka shinobi | ochraniarz "Zjednoczonych Sił Sogen" na lewym ramieniu
Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=112398#p112398
GG/Discord: Takaś#4124
1. Miss Zimy - Misae
2. Mister Zimy - Gundan
3. Szarak - Tamaki
4. Najlepszy Damski Charakter - Maname
5. Najlepszy Męski Charakter - Kakita Asagi
7. Dobry Duszek Forum - Asaka
8. Pisarz Zimy - Natsume
9. Mistrz Opowieści - Natsume
10. Najlepsza sygnatura/avatar - Rokudo Gaika
11. Złoty Pracuś - Asaka
12. Złoty Ślimak - Nana
13. Tryhard - Ario
14. Śmieszek - Souei
15. Maruda - Kisuke
16. Najlepsza Zimowa Scena - cały event i wydarzenia z nim związane
17. Bohater Zimy - Mujin
18. Czarny Charakter Zimy - Shikarui
19. Strateg – Akaruidesu Yoake
20. Niespodzianka Zimy - liczba uśmierconych postaci
0 x
Jun
Postać porzucona
Wiek postaci: 22
Ranga: Kenshi | Akoraito
Krótki wygląd: Kapelusz
Widoczny ekwipunek: Zbroja Duża torba Miecz i śpiwór Manierka
Link do KP: viewtopic.php?p=143621#p143621
GG/Discord: Tario#3987/64789656
Multikonta: Maname | Kabuki
Aktualna postać: Kayo
1. Miss Zimy - Sprzedaje ten głos. Przekupujcie mnie. A tak serio. Muszę się zastanowić
2. Mister Zimy - Kan w onsenie
3. Szarak - YAMI, nawet na evencie było szaro. Niby ma demona a i tak nie jest ważny
4. Najlepszy Damski Charakter - Nie no, nie mam na kogo oddać głosu, za mało styczności a moja faworytka w zimę mało aktywna
5. Najlepszy Męski Charakter - Kakit, sztywny i twardy, niewzruszony
6. Forumowy No-Life - Ario
7. Dobry Duszek Forum - A co. Yuki.
8. Pisarz Zimy - Natsume no
9. Mistrz Opowieści - Kakita fajnie się stara na misjach, które prowadzi:)
10. Najlepsza sygnatura/avatar - Nowe Arty Sayuri
12. Złoty Ślimak - Yami
13. Tryhard - Ario
14. Śmieszek - Ame
15. Maruda - Reika
16. Najlepsza Zimowa Scena - TY JESTEŚ YUKI NATSUME? [na evencie]
17. Bohater Zimy - Natsume za walkęo ukaranie złego mordersczego procederu Seinaru
18. Czarny Charakter Zimy - Shikarui za morderstwo
19. Strateg – Akaraidesu Yoake
20. Niespodzianka Zimy - Rokudo Gaika i jego dojo
0 x
" RP /PBF to nie zabawa już "
Akaruidesu Yoake
Martwa postać
Wiek postaci: 18
Krótki wygląd: Niski, blond włosy z ciemniejszymi końcówkami, młodo wyglądająca twarz. Czarne ubranie z długimi rękawami i stojącym kołnierzem, na to żółte haori w białe trójkąty.
Widoczny ekwipunek: Kabura na broń na obu udach. Torba nad lewą nogą. Tanto przy pasie po prawej stronie, katana po prawej.
Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=7711
Multikonta: Budyś
autor: Akaruidesu Yoake » 11 mar 2021, o 23:10
1. Miss Zimy - Ja wiem, że ten głos nie będzie się liczył. Jestem tego w 100% świadomy, ale inaczej nie potrafię. Naoki to najlepsza laseczka na forum i tyle w temacie. Przepraszam Yukirin
2. Mister Zimy -
3. Szarak - Takashi. Kto może być bardziej szary od "nijakiej" postaci Jinchuuriki pięcioogoniastego? "Nijaki" Jinchuuriki sześcioogoniastego. Żeby nie było, mają jakiś wyraz i charakter, ba, postaci prowadzone pięknie. Ale tak zwykłe.
4. Najlepszy Damski Charakter - Maname, ile? 1 czy 2 misje w tym sezonie, a i tak bezbłędna.
5. Najlepszy Męski Charakter - Jun. Pan kapelusznik, który żadnej pracy się nie hańbi. Wojny gangów, ratowanie małych juugosów z opresji, a także przekopywanie grobów, zostawiając wybuchowe pułapki. I wszystko spójne przy okazji.
6. Forumowy No-Life - Ario. Niby zazwyczaj siedzi tylko w godzinach sugerujących, że z SW ma podpisaną umowę o pracę, ale mam wrażenie, że przez niego ja nie mam prawa mieć życia prywatnego.
7. Dobry Duszek Forum - Kakiteł Asageł. Co my byśmy bez niego zrobili.
8. Pisarz Zimy - Natsume. Tego to zawsze dobrze poczytać, niezależnie w jakiej jet roli.
9. Mistrz Opowieści - Natsume. Człowiek wybudza się ze snu zimowo-wiosennego, sieka event, że szczena opada, a później znów zasypia (no i dał mi pokonać klona Hana).
10. Najlepsza sygnatura/avatar -
11. Złoty Pracuś - Kakiteł Asageł. O proszę państwa, ten Pan jakby nie czekał na zatwierdzenie innych to by w dwa miesiące podwoił temat ze zmianami.
12. Złoty Ślimak - Takashi. Nie przez zbieżność ze ślimakiem w środku, znaczy, trochę tak. Dostał ślimora i zniknął, na szczęście już się pojawia z powrotem.
13. Tryhard - Ario. Czego to on nie wymyśli, żeby się wzmocnić. Opowiedziałbym, ale nie zrobię z dwóch powodów. Albo mam zakaz, albo jest to po prostu chore.
14. Śmieszek - Niech będzie Seinaru. Sorki, Souei. Te memy. No i ten pośmiertny avatar.
15. Maruda - Jun. Mało doceniany w marudzeniu, ale jednak maruda.
16. Najlepsza Zimowa Scena - Myślałem o wielu innych, ale jest coś, co wypada upamiętnić. Aka i Yami walczący z kodem w zamku Suzumura.
17. Bohater Zimy -
18. Czarny Charakter Zimy - Shikarui za egzekucję Aki. Uh, takie mhroczne i krawędziowate.
19. Strateg – Na osiem chorągwi pana ośmiu chorągwi. Harisham i jego szarża na NESa
20. Niespodzianka Zimy - Mei. Pls, doczekaj mojego końca wyprawy.
0 x
Do hidów polecam używania mojego ID: 2457
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości