Hah! Niezła nazwa tematu na clickbait, co nie? Problem jest taki, że każdy przedmiot tworzony w kuźni przez graczy jest ze stali kantaiskiej, a jeśli nie, to zawiera w sobie mechanizmy Ayatsuri. W ten sposób towary i rozwiązania, które powinny być unikalne dla danego klanu czy prowincji, sprowadzają się do napisania dwóch postów z podróżą i jednego w sklepie, tylko po prostu w innej lokacji. Ewentualnie misji C dla Ayatsuri, jeśli przedmiot już naprawdę bardziej przypomina kukiełkę niż bumerang. To jest dla mnie problemem, bo z towaru luksusowego robi darmowy buff czego się nie stworzy, a całą "luksusowowść" diabli biorą.
ROZWIĄZANIE
Bardzo proste. Mamy sławę postaci, wykorzystajmy ją. Jesteś znany dla kantaiczyków czy ayatsuri, to Ci ufają i dzielą się z Tobą informacjami dot. stali czy mechanizmów. Dlatego proponuję, aby wymagać sławy prowincjowej na poziomie co najmniej 5, w Sabishi (dla mechanizmów) lub Kantai (dla stali), aby tamtejsi mieszkańcy chcieli sprzedać nam cokolwiek i nie traktowali jak "obcego", którego powinni od samych drzwi odprawić z kwitkiem.
DODATKOWE UWAGI
Ten pomysł prawdopodobnie i tak wejdzie, ale piszę o tym tutaj, żeby znowu nie było, że komuś podbieram pomysł i tylko przypisuję sobie zasługi. Nikomu wcześniej o tym nie mówiłem, sam wymyśliłem!