Itsuki Senju gotowe do sprawdzenia

Itsuki

Itsuki Senju gotowe do sprawdzenia

Post autor: Itsuki »

0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Re: Itsuki Senju gotowe do sprawdzenia

Post autor: Defrevin »

A więc tak, w rozliczeniach brakuje odnośników do tematów. Wpisałeś wartości, ale nie założyłeś tematów z tymi kwotami w rozliczeniach :) Ponadto musisz rozwinąć wszystkie opisy. Wymagamy co najmniej 5 linijkowców. Popatrz na inne zaakceptowane karty postaci i porównaj swoją zawartość z ich ;)
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Re: Itsuki Senju w budowie

Karta na prawdę bardzo słaba... Proszę Cię rozwiń jeszcze minimalnie ubiór, a także nieco charakter, wciąz to za mało...
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Itsuki

Gotowa do sprawdzenia
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Ukryty tekst
0 x
Itsuki

Poprawione
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Cóż mogę powiedzieć. Historii nie skomentuję. Mam nadzieję, że rozgrywka naprostuje Cię :D
Powodzenia. Karta zaakceptowana bez żadnych bonusów. Proszę mi dać jeszcze znać, zmieniamy na Itsuki czy Senju Itsuki?
0 x
Zablokowany

Wróć do „Karty Postaci”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości