Itsuki Senju gotowe do sprawdzenia
Re: Itsuki Senju gotowe do sprawdzenia
A więc tak, w rozliczeniach brakuje odnośników do tematów. Wpisałeś wartości, ale nie założyłeś tematów z tymi kwotami w rozliczeniach
Ponadto musisz rozwinąć wszystkie opisy. Wymagamy co najmniej 5 linijkowców. Popatrz na inne zaakceptowane karty postaci i porównaj swoją zawartość z ich 

0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Re: Itsuki Senju w budowie
Karta na prawdę bardzo słaba... Proszę Cię rozwiń jeszcze minimalnie ubiór, a także nieco charakter, wciąz to za mało...
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Re: Itsuki Senju gotowe do sprawdzenia
Cóż mogę powiedzieć. Historii nie skomentuję. Mam nadzieję, że rozgrywka naprostuje Cię 
Powodzenia. Karta zaakceptowana bez żadnych bonusów. Proszę mi dać jeszcze znać, zmieniamy na Itsuki czy Senju Itsuki?

Powodzenia. Karta zaakceptowana bez żadnych bonusów. Proszę mi dać jeszcze znać, zmieniamy na Itsuki czy Senju Itsuki?
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości