Plecak kuglarza
Moderator: Souei
Re: Plecak kuglarza
No gdzieś długość węża zaginęła faktycznie. Podoba mi się opcja że po bokach i wtedy każda lina 8m. Wprowadzam zmiany.
0 x
Masz rację i masz też akcepta. Widzimy się ponownie, kiedy wykupisz i zrobisz wszystko, co masz zaakceptowane.
@down
Niech będzie za wyjątkiem tej protezy.
@down
Niech będzie za wyjątkiem tej protezy.
0 x
Dziękować, mam tylko pytanie. Stworzyłem kiedyś protezę, która miała zastąpić mi moją którą mam teraz. (http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=43&t=3007) Tylko umowa była taka że z tą moją obecną mam trochę pochodzić, a dopiero potem zrobić tą nową. I teraz nie wiem czy ten nakaz kupna wszystkiego dotyczy dosłownie wszystkiego czy wszystkiego za wyjątkiem tej protezy. Bo jeszcze aż, tak dużo się nie nachodziłem z nią xD
0 x
Dobra, masz akcpeta. Tylko nie obciążaj aż tak tej swojej postaci kukłami, shurikenami i innymi kappa
0 x
Dobra obrazek się tworzy dziękuję za akcepty < 3
Pro po jak by ktoś przenosił to niech powie co z tym moim pytaniem o wykupywanie przedmiotów.
Pro po jak by ktoś przenosił to niech powie co z tym moim pytaniem o wykupywanie przedmiotów.
0 x
- Jawa
- Administrator
- Ranga: Head Admin
- GG/Discord: MxPl#7094
- Multikonta: Sasame | Sumi
Trochę bolało w oczy więc poprawiłem rozmiar obrazków i użyłem [timg], tak używaj tego. Protip możesz zrobić [timg=coś] i to coś jest wysokością zamiast standardowych 150 przy niczym. O szerokości musisz jednak pamiętać 555. Coś się tam skaluje, ale najlepiej po prostu samodzielnie to zrobić.
Ode mnie leci akcepcik. Jak ktoś coś ma do dodania zapraszam.
Ode mnie leci akcepcik. Jak ktoś coś ma do dodania zapraszam.
0 x
Zpamiętam z tym rozmiarem, a teraz pozwolę sobie zacytować sowją skromną osobę XDD
Dziękować, mam tylko pytanie. Stworzyłem kiedyś protezę, która miała zastąpić mi moją którą mam teraz. (http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=43&t=3007) Tylko umowa była taka że z tą moją obecną mam trochę pochodzić, a dopiero potem zrobić tą nową. I teraz nie wiem czy ten nakaz kupna wszystkiego dotyczy dosłownie wszystkiego czy wszystkiego za wyjątkiem tej protezy. Bo jeszcze aż, tak dużo się nie nachodziłem z nią xD
0 x
Tutaj masz cytat tego podpunktu w regulaminie kuźni:
A tutaj masz zgodę moda technicznego xd
Ktoś coś jeszcze ma do dodania?
0 x
Przysięgam jak tam sprawdzałem nie było tego down XDDDDD Ale dziękować
@edit Chuichi
Był paredziesiąt minut po tym, jak zadałeś pytanie. Przerzucę jak wrócę z uczelni. kappa
@edit Chuichi
Był paredziesiąt minut po tym, jak zadałeś pytanie. Przerzucę jak wrócę z uczelni. kappa
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości