Plecak kuglarza

Moderator: Souei

Masaru

Re: Plecak kuglarza

Post autor: Masaru »

No gdzieś długość węża zaginęła faktycznie. Podoba mi się opcja że po bokach i wtedy każda lina 8m. Wprowadzam zmiany.
0 x
Masaru

Ten uczuć kiedy nawet w kuźni już cię nie lubią kappa
0 x
Chuichi

Post autor: Chuichi »

Masz rację i masz też akcepta. Widzimy się ponownie, kiedy wykupisz i zrobisz wszystko, co masz zaakceptowane.
@down
Niech będzie za wyjątkiem tej protezy.
0 x
Masaru

Dziękować, mam tylko pytanie. Stworzyłem kiedyś protezę, która miała zastąpić mi moją którą mam teraz. (http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=43&t=3007) Tylko umowa była taka że z tą moją obecną mam trochę pochodzić, a dopiero potem zrobić tą nową. I teraz nie wiem czy ten nakaz kupna wszystkiego dotyczy dosłownie wszystkiego czy wszystkiego za wyjątkiem tej protezy. Bo jeszcze aż, tak dużo się nie nachodziłem z nią xD
0 x
Jun

Post autor: Jun »

Dobra, masz akcpeta. Tylko nie obciążaj aż tak tej swojej postaci kukłami, shurikenami i innymi kappa
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Ukryty tekst
0 x
Kyoto

Post autor: Kyoto »

Akcept
0 x
Masaru

Dobra obrazek się tworzy dziękuję za akcepty < 3
Pro po jak by ktoś przenosił to niech powie co z tym moim pytaniem o wykupywanie przedmiotów.
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator

Trochę bolało w oczy więc poprawiłem rozmiar obrazków i użyłem [timg], tak używaj tego. Protip możesz zrobić [timg=coś] i to coś jest wysokością zamiast standardowych 150 przy niczym. O szerokości musisz jednak pamiętać 555. Coś się tam skaluje, ale najlepiej po prostu samodzielnie to zrobić.

Ode mnie leci akcepcik. Jak ktoś coś ma do dodania zapraszam.
0 x
Masaru

Zpamiętam z tym rozmiarem, a teraz pozwolę sobie zacytować sowją skromną osobę XDD
Dziękować, mam tylko pytanie. Stworzyłem kiedyś protezę, która miała zastąpić mi moją którą mam teraz. (http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=43&t=3007) Tylko umowa była taka że z tą moją obecną mam trochę pochodzić, a dopiero potem zrobić tą nową. I teraz nie wiem czy ten nakaz kupna wszystkiego dotyczy dosłownie wszystkiego czy wszystkiego za wyjątkiem tej protezy. Bo jeszcze aż, tak dużo się nie nachodziłem z nią xD
0 x
Jun

Post autor: Jun »

Tutaj masz cytat tego podpunktu w regulaminie kuźni:
A tutaj masz zgodę moda technicznego xd
Ktoś coś jeszcze ma do dodania?
0 x
Masaru

Przysięgam jak tam sprawdzałem nie było tego down XDDDDD Ale dziękować
@edit Chuichi
Był paredziesiąt minut po tym, jak zadałeś pytanie. Przerzucę jak wrócę z uczelni. kappa
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator

Dobra skoro nie pojawiły się żadne uwagi to przenoszę.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Przedmioty”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości