Plecak kuglarza
Moderator: Souei
- Tsukune
- Wiek postaci: 30
- Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
- Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=803&p=4864#p4864
Re: Plecak kuglarza
tylko będziesz mógł mieć problem z jego uwolnieniem w szybki sposób jeżeli dobrze myślę i to chcesz owinąć by wyglądało to podobnie jak ze znakiem aptekarskim
0 x
- Tsukune
- Wiek postaci: 30
- Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
- Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=803&p=4864#p4864
Ichirou i Tsukune dali akcpeta, zalecenia Ministra zostały wprowadzone, ktoś ruszy temat xD ?
0 x
Jak Ty chcesz chować linę ponownie do pudła? Nie masz żadnego mechanizmu, jak jest upchnięta, to nie dasz rady ich z zewnątrz włożyć bez otworzenia całego pudła. Weź też pod uwagę, że teraz ten wąż będzie potrzebował chwili, żeby się od plecaka odczepić.
0 x
Ten wąż się NIE odczepia od plecaka ludzi xDD On jest jego częścia nie jako. A zróbmy tak kołowrotek w każdym co by je wciągnął.
0 x
Wszystko brzmi fajnie, ale jak chcesz tam jeszcze kołowrotki dodupić, to raz, cena wzrośnie, dwa nie będzie tyle metrów liny, trzy automatyczny kołowrotek będzie ciężki nawet dla Ayatsuri, sigh.
Odczepić w sensie wystrzelić w przeciwnika, w/e.
Odczepić w sensie wystrzelić w przeciwnika, w/e.
0 x
Mój błąd, nie sprecyzowałem. Wyobraźmy się w każdym z tych kwadratów taki jak by pusty w środku drewniany patyk. I on się kręci zwijając linę lub odwijając. Coś troszkę podobne do tego co miał Sasori w brzuchu.
0 x
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CLOpX2cu-4g[/youtube]
Nie mam wyjścia jak się ugiąć i przyjąć te niekorzystne warunki
Ale mam propozycję, wyobraźcie sobie dwa drewienka takie kołowrotki od tych górnych strzałek i one by z linami zajmowały 2/3 plecaka. Wtedy tam liny miałyby po 8m. A te dolne miałyby po 5m, ale tylko 4 by znajdowały się środku, a te pozostały 1m byłby ciągnięte po ziemi razem ze strzałkami. Taki śmieszny ogon by był.

Ale mam propozycję, wyobraźcie sobie dwa drewienka takie kołowrotki od tych górnych strzałek i one by z linami zajmowały 2/3 plecaka. Wtedy tam liny miałyby po 8m. A te dolne miałyby po 5m, ale tylko 4 by znajdowały się środku, a te pozostały 1m byłby ciągnięte po ziemi razem ze strzałkami. Taki śmieszny ogon by był.
0 x
Tak kombinujesz, że nawet nie umiem sobie tego wyobrazić. To ma być plecak, a nie czołg na plecach. Nie wiem nawet co odpisać, bo zwyczajnie tego nie widzę.
0 x
Dla mnie w opisie trzeba dodać, ze proces wciagania liny nie jest tak szybki jak jej wysuwanie i, ze trochę to trwa.
0 x
No dobra to dajmy 6m w każdej linie i będzie okej co wy na to, bez kombinowania? I tak Kyoto może tak być jak najbardziej xD
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości