Plecak kuglarza

Moderator: Souei

Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Re: Plecak kuglarza

Post autor: Tsukune »

tylko będziesz mógł mieć problem z jego uwolnieniem w szybki sposób jeżeli dobrze myślę i to chcesz owinąć by wyglądało to podobnie jak ze znakiem aptekarskim
0 x
Masaru

Post autor: Masaru »

Coś tego typu. To jak pasuje xD ?
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

Ukryty tekst
0 x
Masaru

Po namyśle podoba mi się pomysł haków dodaje XD
0 x
Masaru

Ichirou i Tsukune dali akcpeta, zalecenia Ministra zostały wprowadzone, ktoś ruszy temat xD ?
0 x
Chuichi

Post autor: Chuichi »

Jak Ty chcesz chować linę ponownie do pudła? Nie masz żadnego mechanizmu, jak jest upchnięta, to nie dasz rady ich z zewnątrz włożyć bez otworzenia całego pudła. Weź też pod uwagę, że teraz ten wąż będzie potrzebował chwili, żeby się od plecaka odczepić.
0 x
Masaru

Ten wąż się NIE odczepia od plecaka ludzi xDD On jest jego częścia nie jako. A zróbmy tak kołowrotek w każdym co by je wciągnął.
0 x
Chuichi

Wszystko brzmi fajnie, ale jak chcesz tam jeszcze kołowrotki dodupić, to raz, cena wzrośnie, dwa nie będzie tyle metrów liny, trzy automatyczny kołowrotek będzie ciężki nawet dla Ayatsuri, sigh.

Odczepić w sensie wystrzelić w przeciwnika, w/e.
0 x
Masaru

Mój błąd, nie sprecyzowałem. Wyobraźmy się w każdym z tych kwadratów taki jak by pusty w środku drewniany patyk. I on się kręci zwijając linę lub odwijając. Coś troszkę podobne do tego co miał Sasori w brzuchu.
0 x
Awatar użytkownika
Sans
Administrator
Wiek postaci: 8
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus

Post autor: Sans »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
Masaru

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CLOpX2cu-4g[/youtube]
Nie mam wyjścia jak się ugiąć i przyjąć te niekorzystne warunki <jaszczureł>
Ale mam propozycję, wyobraźcie sobie dwa drewienka takie kołowrotki od tych górnych strzałek i one by z linami zajmowały 2/3 plecaka. Wtedy tam liny miałyby po 8m. A te dolne miałyby po 5m, ale tylko 4 by znajdowały się środku, a te pozostały 1m byłby ciągnięte po ziemi razem ze strzałkami. Taki śmieszny ogon by był.
0 x
Chuichi

Tak kombinujesz, że nawet nie umiem sobie tego wyobrazić. To ma być plecak, a nie czołg na plecach. Nie wiem nawet co odpisać, bo zwyczajnie tego nie widzę.
0 x
Kyoto

Post autor: Kyoto »

Dla mnie w opisie trzeba dodać, ze proces wciagania liny nie jest tak szybki jak jej wysuwanie i, ze trochę to trwa.
0 x
Masaru

No dobra to dajmy 6m w każdej linie i będzie okej co wy na to, bez kombinowania? I tak Kyoto może tak być jak najbardziej xD
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Ukryty tekst
0 x
Zablokowany

Wróć do „Przedmioty”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości