1. Ołówek (5) + Notes (10) - artykuły piśmiennicze zawsze są spoko. Coś zanotować, ewentualnie wyrwać kartkę z notesu.
2. Pilnik (20) - sprzedawca zapewnił, że przecina metal i można go łatwo ukryć.
3. Bojowa pigułka żywnościowa (500) i pigułka ze skrzepniętą krwią (300) - te dwie pigułki mogły uratować życie zarówno mi jak i być może któremuś z moich przyszłych towarzyszy, których jeszcze nie znałam.
4. Dodatkowa kabura na broń (50).
5. Czarny płaszcz (100) - jeden już w domu miałam. Jednak tamten był biały. Teraz zakupiłam czarny, coby w nocy móc się maskować w ciemnościach. Biały by mnie tylko zdradził.
6. 5 Kunai (5x 5 = 25) i 10 Wybuchowych notek (10x 50 = 500) - notki przyczepione na kunaiach były całkiem mocną bronią, a przynajmniej tak mi się wydawało. Niemniej jednak miałam już ze sobą 5 kunai i 5 dokupiłam, więc potrzebowałam jeszcze 10 notek.
7. 5 Krzywych Shuriken (5x 15 = 75) - w porównaniu do wybuchowych kunaiów, shurikeny wydawały się bronią, którą nie będę zbyt często stosować. Kupiłam więc takie najdroższe i najlepsze. Niech leżą w kaburze.
Posiadana gotówka: 1750
Koszt zakupu: 1585
Pozostała kwota: 165
2. Dodatkową kaburę umieściłam na lewym udzie.
3. Wyciągnęłam kunaie z kabury na prawym udzie i dokleiłam wybuchowe notki do każdego z 10 kunaiów. Następnie 10 kunaiów schowałam do kabury na lewym udzie. Tamta kabura zawierała tylko kunaie.
4. Krzywe Shurikeny schowałam do kabury na prawym udzie. Podobnie jak i notes i ołówek, a także 2 pigułki.
z/t: tutaj