Kaze Bunshin no Jutsu
Moderator: Souei
Re: Kaze Bunshin no Jutsu
Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Sam klon z Fuutonu nie przejdzie. Zaraz się pojawią klony z Katonu i Raitonu i dopiero będzie suchar. Ja chce mu dać normalnego KBNJa z efektem fuutonu, tak jak RKBNJ to KBNJ z efektem raitonu.
0 x
To nie ma być klon taki jak Moku Bunshin czy ten z Raitonu. Chodzi mi po prostu o wykonywanie technik fuutonu - powiedzmy do rangi B i bez tego wybuchu. Wtedy ten klon na C i możliwość używania fuutonu na B byłby całkiem spoko, jak dla mnie. Każdy inny wariant czyni tę technikę bezużyteczną.
0 x
Proponuje klona fuuton na poziomie C ktorego jedyna umiejetnoscia bedzie korzystanie z fuutonow do C włącznie. Żadnego KBNJ cholera.
0 x
To jest jakiś cyrk, co tutaj się odprawia.
//
Kaien materialny klon nie może powstać z niematerialnej rzeczy, dlatego nie ma klona z Raitonu, tylko KBNJ z dodatkiem tej chakry. Tutaj to działa to samo.
Jeśli to ma dalej tak wyglądać z tą techniką, to ja składam broń, róbta, co chceta. kappa
...ale akcepta nie dam
//
Kaien materialny klon nie może powstać z niematerialnej rzeczy, dlatego nie ma klona z Raitonu, tylko KBNJ z dodatkiem tej chakry. Tutaj to działa to samo.
Jeśli to ma dalej tak wyglądać z tą techniką, to ja składam broń, róbta, co chceta. kappa
...ale akcepta nie dam
0 x
Nazwa
Kage Bunshin no Jutsu
Pieczęci
Specjalna pieczęć
Zasięg
Dowolny
Koszt
Pokłady zawsze dzielą się porówno między użytkownika i klony
Dodatkowe
Brak dodatkowych wymagań
Opis Specjalistyczna technika podziału cienia, który pozwala stworzyć doskonałe klony, które znają wszystkie jutsu użytkownika z wyjątkiem technik klanowych. Kage Bunshin no Jutsu wykonuje się poprzez podział chakry i tak też tworząc jednego klona, podział chakry następuje po połowie. W przypadku stworzenia dwóch klonów, każdy z przedstawicieli wraz z użytkownikiem posiada 1/3 chakry itd.
Uwaga Jest to kinjutsu, możliwe do nauki tylko ze specjalnego, zdobycznego zwoju - na świecie istnieją jedynie 3 sztuki zawierające tę wiedzę.
Skopiowalem sobie Kage byscie rzucili okiem. Do obu panów ktorzy upierają się co do KBNJ. Co daje klon Fukkatu? Pozwala uzywac fuutonów do C i oprocz tego nic, procz podstawowych czynnosci. Co daje KBNJ? Wszystkie techniki prócz klanowych. Teraz spójrzcie na wasze wymagania. Koleś by zrobić klona ktory pada na strzala i umie tylko podstawowe fuutony musialby umiec kinjutsu tworzenia klona ktory potrafi to samo co tworca. To jest przyjebane po całości, jak dla mnie.
Kage Bunshin no Jutsu
Pieczęci
Specjalna pieczęć
Zasięg
Dowolny
Koszt
Pokłady zawsze dzielą się porówno między użytkownika i klony
Dodatkowe
Brak dodatkowych wymagań
Opis Specjalistyczna technika podziału cienia, który pozwala stworzyć doskonałe klony, które znają wszystkie jutsu użytkownika z wyjątkiem technik klanowych. Kage Bunshin no Jutsu wykonuje się poprzez podział chakry i tak też tworząc jednego klona, podział chakry następuje po połowie. W przypadku stworzenia dwóch klonów, każdy z przedstawicieli wraz z użytkownikiem posiada 1/3 chakry itd.
Uwaga Jest to kinjutsu, możliwe do nauki tylko ze specjalnego, zdobycznego zwoju - na świecie istnieją jedynie 3 sztuki zawierające tę wiedzę.
Skopiowalem sobie Kage byscie rzucili okiem. Do obu panów ktorzy upierają się co do KBNJ. Co daje klon Fukkatu? Pozwala uzywac fuutonów do C i oprocz tego nic, procz podstawowych czynnosci. Co daje KBNJ? Wszystkie techniki prócz klanowych. Teraz spójrzcie na wasze wymagania. Koleś by zrobić klona ktory pada na strzala i umie tylko podstawowe fuutony musialby umiec kinjutsu tworzenia klona ktory potrafi to samo co tworca. To jest przyjebane po całości, jak dla mnie.
0 x
Ludzie, ile rzeczy w tej mandze było nie do pomyślenia, a jednak zostało ukazane. To po prostu marny klon z maksymalnym fuutonem do rangi C. Nie zada żadnych obrażeń jak ten cholerny raiton po trafieniu. Jak napisał Kaien - po co mi klon, który gówno umie, a do którego jest wymagane KBNJ, dzięki któremu mogę już dużo więcej?
Niematerialnego klona to mogę stworzyć za pomocą Bunshin no Jutsu. Ja chcę, żeby ten potrafił wykonać chociaż jakiekolwiek podstawy z fuutonu, właśnie do tej rangi C.
Niematerialnego klona to mogę stworzyć za pomocą Bunshin no Jutsu. Ja chcę, żeby ten potrafił wykonać chociaż jakiekolwiek podstawy z fuutonu, właśnie do tej rangi C.
0 x
Powtarzam się, wiem, ale:
Na materialnego klona o nie-zadużej wytrzymałości, ktorego właściwością będzie używanie fuutonów do C wlącznie, bez dodatkowych boomów i cudów na kiju masz akcepta jako technike C, bez żadnego KBNJ.
Co do poprzednich sprawdzających, by nie wytykać palcami - Patrzeć na technike pod kątem 'realności' i praw w świecie realnym jest conajmniej znakiem tego, że ktoś nie nadaje się do sprawdzania lub nie ma nic wspólnego z naruto. W mandze i w anime działy się takie cuda, jakie kogokolwiek kto zna podstawowe prawa fizyki doprowadzą do palpitacji.
Ale to cholera jest Naruto PBF, a nie Ninja Second Life...
Na materialnego klona o nie-zadużej wytrzymałości, ktorego właściwością będzie używanie fuutonów do C wlącznie, bez dodatkowych boomów i cudów na kiju masz akcepta jako technike C, bez żadnego KBNJ.
Co do poprzednich sprawdzających, by nie wytykać palcami - Patrzeć na technike pod kątem 'realności' i praw w świecie realnym jest conajmniej znakiem tego, że ktoś nie nadaje się do sprawdzania lub nie ma nic wspólnego z naruto. W mandze i w anime działy się takie cuda, jakie kogokolwiek kto zna podstawowe prawa fizyki doprowadzą do palpitacji.
Ale to cholera jest Naruto PBF, a nie Ninja Second Life...
0 x
Po co mi warzywo? Mówię, mam już Bunshin no jutsu. Jeżeli jest więcej głosów na nie, to wywalić do kosza i stworzę sobie coś innego. Nie ma sensu tyle czekać. W Naruto działy się rzeczy niedopomyślenia, a problemem jest klon z wiatru, który i tak umiałby gówno.
0 x
W takim razie Araf popiera mój punkt widzenia, więc raczej technika w tym miejscu umiera w butach 

0 x
Tutaj panowie sie na inna forme niz bezuzyteczna nie zgadzaja wiec przenosze do archiwum bo nic z tego nie bedzie.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: FB [Crawler] i 2 gości