Irezumi

Moderator: Souei

Shizuo

Irezumi

Post autor: Shizuo »

Nazwa
Irezumi
Ranga
D
Dziedzina
Sztuka Pieczętowania
Pieczęci
Przyłożenie dłoni do obiektu
Zasięg Max.
Dotykowy
Koszt
E: 12% | D: 10% | C: 6% | B: 3% | A: 2% | S: 2% | S+: 2% (jednorazowe pieczętowanie)
Dodatkowe
Kontrola chakry C
Opis Technika posiadająca bardziej zastosowanie artystyczne niż bojowe. Polega ona na przyłożeniu dłoni użytkownika w wybrane miejsce. Uwaga, musi nastąpić kontakt, chociażby chwilowy! Podczas tego momentu użytkownik przelewa chakrę na obiekt/ciało i dzięki temu wytwarza tatuaż. Może on być kolorowy, czarno-biały, albo zawierający jedynie sam obrys krawędzi. Technika umożliwia rozpoznanie wybranych celów, jeżeli nałożyło się na nie wzorek. Również jest ona wyjściowa dla innych technik pieczętująco-wspomagających, które poprzez tatuaże mogą pomagać ninja(materiał na inne wt).
Link do tematu
http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=102&t=493
Było na starym SW, linkacz
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Re: Irezumi

Post autor: Vulpie »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Akceptuję.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Shizuo

A co na to reszta? Mam drugie wt, a to takie gotowe stoi x)
0 x
Kakizashi

Post autor: Kakizashi »

Na czym polega to 'rozpoznanie'?
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Shizuo

Dokładnie o to chodzi. Po prostu jak nałożysz komuś tatuaż to wiesz jaki jest. A potem jeżeli ta osoba się zmieni/będzie zamaskowana, można ją poznać po tatuażu.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Ukryty tekst
0 x
Kakizashi

Post autor: Kakizashi »

Spoks. Akcept w takim razie.
0 x
Shizuo

ktoś inny? bo leży ;/
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Kaien, Natsume lub Itami, proszę się wypowiedzieć.
0 x
Kaien

Post autor: Kaien »

Ta, już przenosze.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Techniki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości