- Nazwa
- Irezumi
- Ranga
- D
- Dziedzina
- Sztuka Pieczętowania
- Pieczęci
- Przyłożenie dłoni do obiektu
- Zasięg Max.
- Dotykowy
- Koszt
- E: 12% | D: 10% | C: 6% | B: 3% | A: 2% | S: 2% | S+: 2% (jednorazowe pieczętowanie)
- Dodatkowe
- Kontrola chakry C
- Opis Technika posiadająca bardziej zastosowanie artystyczne niż bojowe. Polega ona na przyłożeniu dłoni użytkownika w wybrane miejsce. Uwaga, musi nastąpić kontakt, chociażby chwilowy! Podczas tego momentu użytkownik przelewa chakrę na obiekt/ciało i dzięki temu wytwarza tatuaż. Może on być kolorowy, czarno-biały, albo zawierający jedynie sam obrys krawędzi. Technika umożliwia rozpoznanie wybranych celów, jeżeli nałożyło się na nie wzorek. Również jest ona wyjściowa dla innych technik pieczętująco-wspomagających, które poprzez tatuaże mogą pomagać ninja(materiał na inne wt).
- Link do tematu
- http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=102&t=493
Irezumi
Moderator: Souei
Irezumi
0 x
Re: Irezumi
Akceptuję.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Dokładnie o to chodzi. Po prostu jak nałożysz komuś tatuaż to wiesz jaki jest. A potem jeżeli ta osoba się zmieni/będzie zamaskowana, można ją poznać po tatuażu.
0 x
Ukryty tekst
0 x
Kaien, Natsume lub Itami, proszę się wypowiedzieć.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości