Bijuu: Choumei
Dlaczego my: No cóż, trochę tych argumentów jest, tutaj nie będę tak skromny jak zazwyczaj ;-;
Aktywność - ja jako mod i jako gracz jestem bardzo aktywny, co zresztą widać. Regularnie obserwuję SB, śledzę fabułę innych i staram się w miarę ogarniać poczynania ludzi na forum. Mnóstwo wolnego czasu na ten moment to zaleta głównie dlatego, że przecież Hostem nie może zostać ktoś wchodzący raz na tydzień czy miesiąc, prawda? No i jako mod też wyróżniam się aktywnością i dobrymi reworkami. A przynajmniej tak mi mówią ludzie niektórzy.
Oryginalność fabularna - zaskakujące, mało kto posiada taką fabułę jaką ma moja postać. Tak samo historię. Szkolony w specjalnym ośrodku na sługę-zabójcę-Ninja, ze sporymi ubytkami w pamięci i praktycznie brakiem uczuć. Przybywszy do Ryuzaki nie wiadomo jak i czemu i ciągle starający się pojąć arkany życia w społeczeństwie. No i opiekujący się małą loli-sadystką. Murai pragnie siły, stać się potężniejszy. A czy jest lepszy boost niż demon? No drugiej takiej postaci raczej nie spotkałem xD
Konfliktowość charakteru - no tak, akurat demony przeze mnie wybrane maja dość niepasujące do mnie charaktery, szczególnie Robal. A czemu? A bo mój Murai to człowiek dość specyficzny - chłodny samotnik, kierujący się swoimi ścieżkami myślowymi wykluczającymi emocje. A tutaj mamy demony, których zachowania będą dla Muraia niezrozumiałe, dziwaczne. Idealne do konfliktów fabularnych, a te zawsze są ciekawe <3
MImo wszystko słabiak - tak, moja postać słaba JEST. Głównie przez ostatnie reworki z kosztami chakry, ale w porównaniu do takiego Natsume czy Kamiru to pipka jestem trochę ; ( Specyfika klanu Kakuzu opiera się na statystykach i dobrych przelicznikach, a nie jak KG - na boostowaniu prędkości swoich tworów. Taki Biju byłby bardzo dobrym urozmaiceniem potencjału bojowego i dodatkowo nie byłoby to natychmiastowe, w końcu wytresowanie takiego Biju to kawał roboty