Bijuu rozdają!

Murai

Re: Bijuu rozdają!

Post autor: Murai »

Imię postaci: Murai bez Nazwiska
Bijuu: Choumei
Dlaczego my: No cóż, trochę tych argumentów jest, tutaj nie będę tak skromny jak zazwyczaj ;-;

Aktywność - ja jako mod i jako gracz jestem bardzo aktywny, co zresztą widać. Regularnie obserwuję SB, śledzę fabułę innych i staram się w miarę ogarniać poczynania ludzi na forum. Mnóstwo wolnego czasu na ten moment to zaleta głównie dlatego, że przecież Hostem nie może zostać ktoś wchodzący raz na tydzień czy miesiąc, prawda? No i jako mod też wyróżniam się aktywnością i dobrymi reworkami. A przynajmniej tak mi mówią ludzie niektórzy.

Oryginalność fabularna - zaskakujące, mało kto posiada taką fabułę jaką ma moja postać. Tak samo historię. Szkolony w specjalnym ośrodku na sługę-zabójcę-Ninja, ze sporymi ubytkami w pamięci i praktycznie brakiem uczuć. Przybywszy do Ryuzaki nie wiadomo jak i czemu i ciągle starający się pojąć arkany życia w społeczeństwie. No i opiekujący się małą loli-sadystką. Murai pragnie siły, stać się potężniejszy. A czy jest lepszy boost niż demon? No drugiej takiej postaci raczej nie spotkałem xD

Konfliktowość charakteru - no tak, akurat demony przeze mnie wybrane maja dość niepasujące do mnie charaktery, szczególnie Robal. A czemu? A bo mój Murai to człowiek dość specyficzny - chłodny samotnik, kierujący się swoimi ścieżkami myślowymi wykluczającymi emocje. A tutaj mamy demony, których zachowania będą dla Muraia niezrozumiałe, dziwaczne. Idealne do konfliktów fabularnych, a te zawsze są ciekawe <3

MImo wszystko słabiak - tak, moja postać słaba JEST. Głównie przez ostatnie reworki z kosztami chakry, ale w porównaniu do takiego Natsume czy Kamiru to pipka jestem trochę ; ( Specyfika klanu Kakuzu opiera się na statystykach i dobrych przelicznikach, a nie jak KG - na boostowaniu prędkości swoich tworów. Taki Biju byłby bardzo dobrym urozmaiceniem potencjału bojowego i dodatkowo nie byłoby to natychmiastowe, w końcu wytresowanie takiego Biju to kawał roboty :)
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

P.S. Za błędy przepraszam, pisane z komórki.
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Odbieram nagrodę pocieszenia :< zawsze to 5PH :<<<
0 x
Nibui

Post autor: Nibui »

Odbieram nagrodę główną. Jeśli chodzi o miniaturkę, to wybieram Kuramę w wersji bransoletki z zawieszką. Będzie pięknie się odznaczał na tle czarnej rękawiczki. Wkleję do tego posta linka z odnalezieniem, kiedy się za to zabiorę. Pewnie w najbliższych postach~

Danke!
0 x
Yuusha

Post autor: Yuusha »

Juhu, Yuusha będzie niezwykle zadowolony - wpierw pluszak Nibiego od jakiejś wariatki, a teraz zawieszka robala ಠ_ಠ
Ale żeby nie było - dziękować i oczywiście odbieram w formie naszyjnika, jak i ph ~
0 x
Awatar użytkownika
Nikusui
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 29
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białe, długie włosy, część z nich zapleciona w cztery warkocze - https://i.imgur.com/W0LDdj1.jpg; żółto-zielone oczy; jasna cera
Widoczny ekwipunek: Bicz przymocowany przy prawym biodrze; torba nad lewym pośladkiem; kabura na broń na prawym udzie
Multikonta: Sayuri

Post autor: Nikusui »

Odbieram Nibiego, mojego ukochanego Matatabiego i 10PH! Dziękuję <3
0 x
Obrazek
"W życiu licz na najlepsze, ale przygotuj się na najgorsze."
Ren

Post autor: Ren »

Odbieram Kokuou w formie łańcuszka z zawieszką oraz 10PH
0 x
Awatar użytkownika
Hikari
Martwa postać
Wiek postaci: 26
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.

Post autor: Hikari »

Odbieram PH i nagrodę w postaci bransoletki
0 x
I'm never on fire
Cause i'm the real fire.
Kari

Post autor: Kari »

Odbieram xD
0 x
Awatar użytkownika
Ichirou
Wiek postaci: 35
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: Chodzące piękno.
Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury

Post autor: Ichirou »

Przypinka z Ichibem. Ichirou na pewno się ucieszy, mając przypominajkę o tym, który rozwalił mu dom. kappa
0 x
Obrazek
KP PH bank głos koty dziennik
Ryūji

Post autor: Ryūji »

Dzięki! Było tak blisko haha :P Odbieram Ryujim za Takeru, w końcu to moje główne konto ;)
0 x
Heiji

Post autor: Heiji »

Biorę 5PH pocieszenia xDD
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Też biorę xD
0 x
Setsu

Post autor: Setsu »

Odbieram 10 PH i będę się kontaktować w sprawie biżuterii :D
0 x
Natari

Post autor: Natari »

Nie wiem czy mogę pisac w archiwum, ale biorę 10PH...
0 x
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości