Spojrzałem na pająka lekko podirytowany jego istotą i charakterem. - Żebyś taki mądry był jak cię zaraz zamknę w papierowym pudełku i gdzieś w góry przeniosę. - Dostał proste ostrzeżenie, ale to już koniec rozmowy z pająkiem trzeba było pójść działać dalej. To znaczy w głąb lasu, usłyszałem, jakieś granie na lutni, było ono dosyć przyjemne aż za przyjemne. Nigdy nie lubiłem tego rodzaju muzyki, ale nie miałem zamiaru się jakoś przed tym bronić. Szedłem w kierunku tego grania, miałem przeczucie, że zaraz doprowadzi mnie ono do całego problemu. Do tej istoty, w sumie zawsze chciałem się podobnie nauczyć grać na jakiejś gitarze, idealnie to by pasowało do tworzenia z papieru, dusza artystyczna i do tego gitara... Cud miód połączenie, problemem mogło być to, że nie znałem się na muzyce.
Jednak nie rozmyślając już dalej o zostaniu profesjonalnym muzykiem kierowałem się coraz mocniej w kierunku tego czegoś co w kościach dawało mi poczucie, że zaraz będzie yokaiem. Takie ciche przeczucie...
Okolice lasu
- Nobuo
- Wiek postaci: 21
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: Avek
- Widoczny ekwipunek: Plecak, 2 kabury
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&p=233599#p233599
- Multikonta: Emi, Pączuś
- Kaito Ishikawa
- Wiek postaci: 26
- Ranga: Kogō
- Widoczny ekwipunek: ...
Samehada
Tanto
Długi łuk
Kołczan
Lis
... - Link do KP: viewtopic.php?p=229047#p229047
- Aktualna postać: Kaito Ishikawa
Re: Okolice lasu
Lato 396
Wyprawa B
Nobuo
"Zdrajca" _____________________________
Nobuo : 10
Nobuo : 10
KLIK - KARMAZYNOWE SZCZYTY - GRA W REGIONIE - KLIK
Samehada / Narrator / Mowa
KP | PH | BANK
Prowadzone Misje:
- Sasame - Zlecenie Specjalne S
- Minari - Zlecenie Specjalne D
- Yukari - Fabuła
- Nobuo - Wyprawa B
- Nobuo
- Wiek postaci: 21
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: Avek
- Widoczny ekwipunek: Plecak, 2 kabury
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&p=233599#p233599
- Multikonta: Emi, Pączuś
Szedłem za melodią aż w końcu natrafiła się jakaś samotna dama w opałach. - No melodia niczego sobie. - Usiadłem na przeciwko niej tam jaka była dostępna rzecz, albo się oparłem o jakieś drzewo. - Słuchaj mam takie pytanie, bo ponoć jakiś pająk taki się skumał z jakąś ladacznicą czy innym yokaie i teraz musze tego yokaia znaleźć. Generalnie nawet nie wiem czym są te yokaie, ale śmieszne jest to, że pająki gadają nieprawdaż? - Zacząłem jej nawijać, oczywiście to było dosyć oczywiste, że coś jest nie tak z tą kobietą i byłem już gotowy by zamienić się w papier i uniknąć jej ataku.
- Ale zrozum tę historię, co nie sąsiadka do mnie przychodzi, że pająk gada w jej domu. No to ja miałem takie co tu się dzieje i normalnie wbijam tam chatę do niej. A to okazuje się, że pająk jest i on faktycznie gada, swoją drogą nie przeszkadzają takiej pannicy w takim miejscu te pajęczyny? - Szedłem dalej w te grę. - Ja to generalnie do pająków nic nie mam ale, że kobieta siedzi na pajęczyny no dosyć nietypowe. Generalnie wydajesz się całkiem ładna ale są lepsze miejsca, szanujmy się, w takim miejscu obcować, przychodzić sobie muzyką pograć. W normalnych warunkach to bym jakąś bajere zapuścił ale wydajesz się ciutke pierdolnięta. - Szarmancko do niej zagadałem i byłem ciekaw reakcji. Jak jeszcze muszę powiedzieć by się w końcu ujawnił ten pająk i ten yokai.
- Ale zrozum tę historię, co nie sąsiadka do mnie przychodzi, że pająk gada w jej domu. No to ja miałem takie co tu się dzieje i normalnie wbijam tam chatę do niej. A to okazuje się, że pająk jest i on faktycznie gada, swoją drogą nie przeszkadzają takiej pannicy w takim miejscu te pajęczyny? - Szedłem dalej w te grę. - Ja to generalnie do pająków nic nie mam ale, że kobieta siedzi na pajęczyny no dosyć nietypowe. Generalnie wydajesz się całkiem ładna ale są lepsze miejsca, szanujmy się, w takim miejscu obcować, przychodzić sobie muzyką pograć. W normalnych warunkach to bym jakąś bajere zapuścił ale wydajesz się ciutke pierdolnięta. - Szarmancko do niej zagadałem i byłem ciekaw reakcji. Jak jeszcze muszę powiedzieć by się w końcu ujawnił ten pająk i ten yokai.
Ukryty tekst
0 x
- Kaito Ishikawa
- Wiek postaci: 26
- Ranga: Kogō
- Widoczny ekwipunek: ...
Samehada
Tanto
Długi łuk
Kołczan
Lis
... - Link do KP: viewtopic.php?p=229047#p229047
- Aktualna postać: Kaito Ishikawa
Lato 396
Wyprawa B
Nobuo
"Zdrajca" _____________________________
Nobuo : 11
Nobuo : 11
KLIK - KARMAZYNOWE SZCZYTY - GRA W REGIONIE - KLIK
Samehada / Narrator / Mowa
KP | PH | BANK
Prowadzone Misje:
- Sasame - Zlecenie Specjalne S
- Minari - Zlecenie Specjalne D
- Yukari - Fabuła
- Nobuo - Wyprawa B
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości