Świątynia

Awatar użytkownika
Kaito Mizukane
Wiek postaci: 19
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: - Stalowe oczy
- Kucyk
- Atletyczna budowa ciała
- Brązowo-bordowa tunika
- Dopasowane spodnie shinobi
- Czarny pas
- Bose stopy
Widoczny ekwipunek: - Duża torba
- Płaszcz
Multikonta: Tapion

Re: Świątynia

Post autor: Kaito Mizukane »

Klanowa misja C
Zakata
"Zapieczętowane Wnętrze"

Stan dziadek
Mocna zadyszka, wyłączona prawa ręka z walki
DLA ADMINÓW
  Ukryty tekst
0 x
Narrator / Myśli / Mowa KP | PH | BANK Prowadzone Misje:
  1. Souei - Zlecenie Specjalne A
  2. Kujaku Haruka - Zlecenie Specjalne D
Awatar użytkownika
Zakata
Wiek postaci: 14
Krótki wygląd: Młody chłopiec z Byakuganem, średniego wzrostu jak na swój wiek, krótkie czarne włosy, delikatna porcelanowa twarz. Odziany w białe kimono.
Widoczny ekwipunek: Mała torba.
GG/Discord: Zaakata#3405

Post autor: Zakata »

- Chyba Ty jesteś brudny! - Odkrzyknąłem do dziada.

Pierwsze zwarcie było bliskie. Widziałem ruchy dziadka, są szybkie ale refleksem nie dojeżdża. W głowie się pojawił natłok myśli, co robić. W teorii jak mamy grać na wymianę prostych ataków w splot słoneczny to bym wygrał, tylko on na to nie pozwoli. Trzeba kreatywniej podejść do zadania. Już miałem składać pieczęć by zrobić klona, ale ani klon ani jego dym nic tutaj nie pomoże. Sytuacja jest dosyć patowa, zaatakowałbym go techniką szesnastu dłoni, lecz jeżeli staruch wyjmie kunaia z barku, to się będzie mój pomysł mijał się lekko z celem bo będzie dłoń kontra ostrze. Mimo to wątpiłem, że to byłby sposób walki w jaki chciałby pójść. Tutaj nie było wiele czasu na zbytnie kombinowanie.

Spojrzałem w jego oczy i poczułem obrzydzenie. - Ciekawe czy za tym na nadążysz.

Szybko z torby wyciągnąłem 2 shurikeny. I ruszyłem z impetem w stronę dziadka jednocześnie rzucając 2 shurikeny w stronę jego zranionego barku. Chciałem wymusić na nim unik w drugą stronę gdzie już zmierzałem z pomysłem by na wślizgu zaatakować otwartą dłonią jego punkt tenketsu w okolicy miednicy/biodra oraz by przy okazji może mu je wybić a przy okazji może go przewrócić.
  Ukryty tekst
0 x
<catkeyboard>Piosenka do odpałki<catkeyboard> Mowa | Myśli | Pitos | PH [/hr]
Awatar użytkownika
Kaito Mizukane
- Kucyk
- Brązowo-bordowa tunika
- Czarny pas
- Bose stopy
- Płaszcz

Klanowa misja C
Zakata
"Zapieczętowane Wnętrze"

Stan dziadek
- Mocna zadyszka - charchot, poważne problemy z oddychaniem
- Wyłączona prawa ręka z walki
- Kuśtyka na lewą nogę
DLA ADMINÓW
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Zakata
Krótki wygląd: Młody chłopiec z Byakuganem, średniego wzrostu jak na swój wiek, krótkie czarne włosy, delikatna porcelanowa twarz. Odziany w białe kimono.

Odskakując od przeciwnika po wyprowadzonym ataku, uśmiechnąłem się w prawym kąciku ust czując lekką dumę z powodu, że plan okazał zadziałał. W ferworze walki nie zwracałem uwagi zupełnie na stan Mikoto, nie zależało mi w tej chwili na niej była jakby tylko tłem dla mojego jedynego w tym momencie celu będącym zarżnięciem przeciwnika. Było czuć, że jest mocno osłabiony, jednak to nie było jeszcze wystarczająco dużo by musiał skapitulować.

Nagle dziad się wydarł i ruszył w stronę dziewczyny. Był to moment w którym uświadomiłem sobie jej obecność na polu bitwy. - Nie odwracaj się od swojego przeciwnika! - Wściekły krzyknąłem do starca. Wiedziałem, że od tej decyzji może zależeć życie mojej partnerki na misji. Zły rzut bronią mógł jej zrobić krzywdę, chwila zwłoki mogła sprawić, że starzec do niej dobiegnie. Nie było czasu na cuda niewidy, wyjmowanie broni, czy składanie pieczęci. Ruszyłem za dziadkiem, z nadzieją wyprowadzenia w jego kuśtykającą nogę soczystego volleya jak Mbappe w finale mistrzostw świata w okolicy kolana od tyłu by po prostu padł na ziemię. Wiedziałem, że zneutralizowanie ruchów oponenta może być w tym momencie najlepszym pomysłem dającym najwięcej możliwości w których koleżanka przeżyje. Mimo to miałem wątpliwości do tego zagrania. - Nigdy tego nie testowałem, ale trzeba spróbować.
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Kaito Mizukane
- Kucyk
- Brązowo-bordowa tunika
- Czarny pas
- Bose stopy
- Płaszcz

Klanowa misja C
Zakata
"Zapieczętowane Wnętrze"

Stan dziadek
- Śmierć
DLA ADMINÓW
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Zakata

Widząc upadek starca po którym roztrzaskał sobie głowę, zeszło ze mnie całe ciśnienie i adrenalina walki. Rany które otrzymał, sprawiały wrażenie jakby już go nie było na tym świecie, ale mimo to i tak postanowiłem go dobić by nie musiał się męczyć jeżeli jeszcze żył. Jednocześnie wyłączyłem zdolność specjalną moich wyjątkowych oczu. Skwitowałem to jednym wielkim wydechem, który był już końcem pojedynku. Tak przynajmniej myślałem...

Czekał mnie jeszcze jeden pojedynek o zdrowie Mikoto. Zorientowałem się od razu, że leży dalej na ziemi nieprzytomna od razu do nie podbiegłem. - Mikoto! Mikoto! Żyjesz! Halo! - Zacząłem się drzeć by może ją obudzić, z nadzieją, że dalej żyje. Potrząsnąłem ją za bark, próbując obudzić.

Wziąłem ją za rękę, podparłem drugą ręką jej miednicę i przerzuciłem przez bark by złapać najlepszą możliwość pozycję i jak najszybiej przetransportować ją do szpitala niosąc na swoich barkach. Wiedziałem, że każda chwila może mieć znaczenie.

W drodze złapała mnie tylko jedna przekmina. - Czy jeżeli w poprzedniej misji miałem uratować jakiegoś mnicha, a spotkałem tylko kapłankę oraz drwala. Potem walczyłem z dezerterem w lokalizacji gdzie miał być mnich. Czy ja przed chwilą nie zabiłem gościa co mógł być po wpływem genjutsu, co go miałem uratować w poprzedniej misji. Bo by się zgadzało, że to on. - Od razu po tej rozkminie zalał mnie zimny pot. Zacząłem się też od razu modlić, by tak nie było bo wytłumaczyć się z takiej akcji to będzie ciężko. Idąc z Mikoto na plecach w kierunku wioski.
0 x
Awatar użytkownika
Kaito Mizukane
- Kucyk
- Brązowo-bordowa tunika
- Czarny pas
- Bose stopy
- Płaszcz

Klanowa misja C
Zakata
"Zapieczętowane Wnętrze"

DLA GRACZA Stan Zakata
1 x lekka rana (lekki ból w klatce przy oddychaniu, zadyszka)

0 x
Awatar użytkownika
Zakata

Co się stało? Generalnie był sobie taki dziad i potem leżałaś i on leżał i ja wbiłem i dostał listwę i teraz nie żyje. Tak dosyć ostry skrócie. - Powiedziałem do dziewczyny starając się trzymać pozytywny vibe po wszystkim. Mimo, że ból dalej lekko doskwierał po walce.

W bawić shinobiego na białym koniu? Ja już nim jestem. A tak na poważnie to nie wiew czy to byłoby najlepsze rozwiązanie przeszukiwać komnatę w poszukiwaniu jakiś śmiesznych zwojów, jak leżałaś na podłodze jak po butli saki. Może mam błędną matematykę ale wolę by jedna kunoichi przeżyła w szpitalu niż wykitowała na macie jak będę jakiś pieczęci szukał. W mojej odnodze nooo... nie pamiętam już. Ledwo co tam doszedłem usłyszałem Twoje wołanie i biegłem jak na połamanie nóg. Trzeba pójść i tam sprawdzić by mieć pewność, że nic ważnego. - Uśmiechnąłem się lekko do dziewczyny wiedząc, że jeszcze troche roboty nas czeka.

Po przeszukaniu wszystkiego co byliśmy w stanie znaleźliśmy zupełne... nic.

- Dawaj zabieramy się do wioski bo to już chyba styknie tej misji. Mieliśmy neutralizować tutejsze zagrożenie, co zostało wykonane. Plus jestem trochę głodny i bym sobie jakiegoś ramena strzelił tak po dobrze odwalonej robocie. A no i oczywiście tak jak mówisz szpital, siedziba, raport, najnudniejsza cześć misji. - Skwitowałem na koniec.
0 x
Awatar użytkownika
Kaito Mizukane
- Kucyk
- Brązowo-bordowa tunika
- Czarny pas
- Bose stopy
- Płaszcz

Klanowa misja C
Zakata
"Zapieczętowane Wnętrze"

MISJA ZAKOŃCZONA SUKCESEM ! GRATULACJE !

DLA GRACZA Stan Zakata
1 x lekka rana (lekki ból w klatce przy oddychaniu, zadyszka)

0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Shiroi-iwa (Osada Rodu Hyūga)”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości