Sklep z wyposażeniem

Awatar użytkownika
Zakata
Wiek postaci: 14
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Młody chłopiec z Byakuganem, średniego wzrostu jak na swój wiek, krótkie czarne włosy, delikatna porcelanowa twarz. Odziany w białe kimono.
Widoczny ekwipunek: Mała torba.
GG/Discord: Zaakata#3405

Re: Sklep z wyposażeniem

Post autor: Zakata »

- Chciałem po prostu zrobić dobry uczynek, to nie jest tak, że jestem naiwniakiem. Sto ryo w jedną czy w drugą nie robi mi różnicy a jak mamy współpracować i masz być kluczową postacią w tej bajce. - Nie zważałem na jej podśmiechujki, że udało się jej mnie w robić. Po prostu to po mnie spłyneło.
Chociaż żart o lizakach lekko nadszarpnął moją dumę i tylko uśmiechałem się starając się zakryć tym mój ból dupy. Bo nie miałem akurat pomysłu jak jej odpowiedzieć.

Po wyjściu zastała nas dziwna akcja, nagle grupka mężczyzn okrążyła Mikoto i chcieli ją okraść, ze zwojów i pięniędzy. Nie mogłem stać bezczynnie i się tylko przyglądać. Po słowach o wyskakiwaniu z kasy, natychmiast uruchomiłem mojego Byakkugana.

- Panowie, chyba wam się kurwa coś pomyliło. - Powiedziałem do nich a'la groźnym głosem 14 latka w trakcie mutacji. Skanując jednocześnie ich poziom chakry oraz patrząc na układ czy nie mają jakiegoś dziwnego układu oraz czy gdzieś nie jest ona komulowana, w skrócie - pełna analiza chakry tej grupki.

- To co zrobiliście to zbrodnia przeciwko osadzie, kradzież na kunoichi w trakcie misji... Nie ładnie, nie zbyt mądre zachowanie. - Z ekscytacji zaczął skakać mi lewy kącik ust. Czułem już że nie wytrzymam tego napięcia i muszę wyprowadzić pierwszy cios. Miałem z tyłu głowy myśli, że już po tym nie będzie odwrotu od bójki w osadzie. Jednak mam pewne zadanie.

- Mam pewne zadanie, a w tym zdaniu jest doprowadzić Mikoto całą i zdrową przez całe zadania, także... - Wyskoczyłem z techniką shotei w gościa który zabrał jej zwój.

Ukryty tekst
0 x
<catkeyboard>Piosenka do odpałki<catkeyboard> Mowa | Myśli | Pitos | PH [/hr]
Awatar użytkownika
Kaito Mizukane
Wiek postaci: 19
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: - Stalowe oczy
- Kucyk
- Atletyczna budowa ciała
- Brązowo-bordowa tunika
- Dopasowane spodnie shinobi
- Czarny pas
- Bose stopy
Widoczny ekwipunek: - Duża torba
- Płaszcz
Multikonta: Tapion

Re: Sklep z wyposażeniem

Post autor: Kaito Mizukane »

Klanowa misja C
Zakata
"Zapieczętowane Wnętrze"

Mikoto
Herszt
0 x
Narrator / Myśli / Mowa KP | PH | BANK Prowadzone Misje:
  1. Souei - Zlecenie Specjalne A
  2. Kujaku Haruka - Zlecenie Specjalne D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Shiroi-iwa (Osada Rodu Hyūga)”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości