Park
- Taiyō
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 20
- Ranga: Ginkara
- Krótki wygląd: Rachityczny ektomorfik o figurze wazy, metr i siedemdziesiąt centymetrów wzrostu, słomkowe włosy, bursztynowe oczy z gęstymi rzęsami, usta o esowatym kształcie z powiększoną dolną wargą.
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=11215&p=210160#p210160
- GG/Discord: spectrofobia
- Multikonta: Uguisu
Re: Park
0 x
#9d3126
trochę mnie nudzi świat i nie chcę się już starać

z drugiej strony chcę wszystko i w sumie to naraz
Karta postaci |PH | Bank Prowadzę
♦Kami Kaito ☼ [D] — „Dzielenie przez dwa” (nieobecny/a)
♦ Hikari Kaguya ☼ [D] — „Nimbooda” (nieobecny/a)

♦
♦
- Aoi
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 24
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: Długie, bladoróżowe włosy. Brązowe oczy, fioletowe usta. Zwykły strój: ciemno fioletowe kimono z delikatnymi akcentami kwiatów sakury, spinka we włosach z kwiatem malwy.
Na statku - standardowy mundur cesarski. - Widoczny ekwipunek: Dmuchawka do baniek (z wygrawerowanymi kwiatowymi zdobieniami), naszyjnik z symbolem Jashina, odznaka klanu Shabondama, Karambit zasunięty za pasem obi, 2xKabura, katana
- Link do KP: viewtopic.php?p=215542#p215542
- GG/Discord: laertes9788
- Multikonta: Ai, Nuō, Sister
- Taiyō
- Postać porzucona
- Krótki wygląd: Rachityczny ektomorfik o figurze wazy, metr i siedemdziesiąt centymetrów wzrostu, słomkowe włosy, bursztynowe oczy z gęstymi rzęsami, usta o esowatym kształcie z powiększoną dolną wargą.
0 x
#9d3126

♦
♦
- Aoi
- Postać porzucona
- Krótki wygląd: Długie, bladoróżowe włosy. Brązowe oczy, fioletowe usta. Zwykły strój: ciemno fioletowe kimono z delikatnymi akcentami kwiatów sakury, spinka we włosach z kwiatem malwy.
Na statku - standardowy mundur cesarski. - Widoczny ekwipunek: Dmuchawka do baniek (z wygrawerowanymi kwiatowymi zdobieniami), naszyjnik z symbolem Jashina, odznaka klanu Shabondama, Karambit zasunięty za pasem obi, 2xKabura, katana
- Taiyō
- Postać porzucona
0 x
#9d3126

♦
♦
- Aoi
- Postać porzucona
- Taiyō
- Postać porzucona
0 x
#9d3126

♦
♦
- Aoi
- Postać porzucona
- Tenshi
- Wiek postaci: 15
- Link do KP: viewtopic.php?p=213306#p213306
- GG/Discord: .iwaru
- Multikonta: Yasuo
- Tenshi
Tenshi, jak zwykle, wróciła do parku, by usiąść na swojej ulubionej ławeczce. Była gotowa do kolejnej misji, mając na uwadze list od swojego przełożonego, choć sama nazywała go swoim właścicielem.
Arata był człowiekiem, który przygarnął Tenshi, gdy ta nie miała się gdzie podziać. Był członkiem rodziny Akiyama, noszącym rangę Pazura. Wyszkolił ją, ale dla niego dziewczyna była niczym więcej jak narzędziem - zwykłym przedmiotem. Powiedział jej kiedyś, że nigdy nie będzie członkiem rodziny. Tenshi podzielała jego zdanie i nie próbowała osiągnąć człowieczeństwa.
Wyciągnęła list ze swojej torby i zaczęła bardzo uważnie go czytać.Dōgu,
Mam już po dziurki w nosie rozsyłania swoich ludzi, by cię szukali, gdy akurat jesteś potrzebna. Narzędzie, którego nie można znaleźć jest całkowicie bezużyteczne.
Od teraz masz się stawiać co trzy dni w moim gabinecie. Tylko spróbuj stawić się osobiście, to osobiście obedrę cię ze skóry! Użyj Gentoshin no Jutsu.
Jeśli nie znasz tej techniki, to jesteś całkowicie bezużyteczna. Powinienem cię wyeliminować czy raczysz łaskawie ruszyć tyłek i się jej nauczyć? Poniżej zamieszczam opis techniki i wskazówki jak ją wykonać.
A
Arata nie był tylko jej właścicielem, ale też mistrzem. Tenshi doskonale pamiętała, że to on był pomysłodawcą "szukania jej przez jego ludzi". Dlatego niezbyt rozumiała dlaczego to ona była winna. Natomiast nie rozmyślała nad tym i uznała to za prawdę objawioną. Tak powiedział Arata, więc nie mogła się sprzeciwić ani dyskutować.
Nie miała żadnych planów na następne dni i te plany nagle się znalazły. Miała nauczyć się nowej, przydatnej techniki i użyć jej, żeby stawić się w gabinecie Pana Araty. Tenshi nie wiedziała jak ta technika miałaby działać, więc zwyczajnie przeczytała notatkę Araty, która traktowała o niej.
Ukryty tekstNotka dla Minoru:Ukryty tekst
0 x
DANE PERSONALNE, APARYCJA I OSOBOWOŚĆ ◈ WIEDZA POSTACI I EKWIPUNEK ◈ ZDOLNOŚCI ◈ ROZLICZENIA ◈ AKTUALIZACJE Song
Kopiuj [color=#FFBFFF]- Mowa[/color]
Kopiuj [color=#FFBFFF][i]- "Myśli"[/i][/color]
- Minoru
- Wiek postaci: 30
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Dorosły już mężczyzna o krótko przystrzyżonej brodzie i włosach dość niechlujnie związanych w kucyk.
- Widoczny ekwipunek: - 2 x Torby umieszczone na plecach, przy pasie
- 2 x Katana wisząca u lewego boku
- Kamizelka shinobi - Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=4573&p=68391#p68391
[Zadanie specjalne C] Wykończyć konkurencję Tenshi
Kolejka 1:
Tenshi: 0
Minoru: 1
Tenshi nauczyła się nowej techniki. Powinna czuć się dumna, zwłaszcza że nie była to pierwsza lepsza jakaś tam techniczka, a naprawdę zaawansowane jutsu. Gdyby tylko nie spierniczyła całej sprawy poprzez ten ukłon i do tego niezauważenie która właśnie była godzina. A jednak jej właściciel nie był zły, aż tak bardzo. Czyżby trochę się jej upiekło?
– Skoro już tu jesteś, to skup się na tym co mam ci do powiedzenia! - Rzucił pośpiesznie do Tenshi, jakby obawiał się, że nieposłuszne dziewczę rozłączy się zaraz ponownie. Choć takich wątpliwości nie mógł mieć za wiele. Wszak dziewczyna wiedziała, że gdyby wykonała taki ruch bez zezwolenia, byłoby to równe z wyrokiem śmierci, albo czymś gorszym. Pomimo swoich słów, Arata, jeszcze przez chwilę nie odezwał się ani słowem, przerzucając jedynie jakieś kartki na swoim stole. W pewnym momencie uniósł jedną z nich i przystawił ją bliżej jednej ze świec, tak by dziewczyna mogła dostrzec w półmroku co też znajdowało się na niej. Była to rycina, całkiem ładna. Przedstawiała ona jakiegoś mężczyznę, dorosłego i wyraźnie zamożnego. Choć nie różnił się on od tych wszystkich bogatych facetów w średnim wieku. Ot postępująca łysina, liczne zmarszczki na pucołowatej twarzy. Do tego duży brzuch, chude nóżki, wymazany wonnymi olejkami z wybieloną twarzą. Wielu z tych rzeczy, Tenshi nie mogła dostrzec na obrazku, ale łatwo było wpaść w pułapkę stereotypów. A ten jegomość wyglądał na baaardzo stereotypowego.
– Twój nowy cel. Kimura Seichi. Syn chłopa rolnego i jakiejś głupiej nauczycielki, której prawdziwego mężczyzny się zachciało. Jak łatwo się domyśleć nie była to zbyt szczęśliwa rodzinka. - Potrząsnął on trzymanym w dłoni obrazem w taki sposób, że dało się z niego wyczytać jeszcze mniej, a następnie zaniósł się śmiechem z własnego żartu.
– Jak to zwykle bywa z ludźmi z rynsztoka. Albo topią się w tym gnoju, albo pną się do góry. Nasz bohater należał do tej drugiej grupy. Ambicji mu nie brakowało, choć nie był za silny, ani tym bardziej mądry. Choć matka nauczyła go czytać i pisać, co wystarczyłoby mu by wyrwać się ze ścieku z którego pochodzi. No ale zachciało mu się pałaców, więc zaczął handlować. Szybko odkrył jednak, że jest to trudniejsza robota niż się wydaje. Jako jednak, że pochodził skąd pochodził, nie bał się pobrudzić rączek. Zgłosił się do Ekibyo. - Spauzował kolejny raz, choć ciężko było zgadnąć czy zrobił to by dać narzędziu przetrawić to co usłyszała dotąd, czy zwyczajnie potrzebował przepłukać gardło, gdyż sięgnął on po stojące obok papierów naczynie.
– Szybko zaczął piąć się po szczeblach kariery, a co za tym idzie, zarabiać dużo szmalu. Człowiek ten ma koneksje i współpracuje z taką ilością ludzi poza Shigashi, że nasi właśni ludzie nie mają możliwości sprzedaży w niektórych miastach kontynentu. Nie trzeba mówić, że jest to dla nas problematyczne. Dlatego próbowaliśmy go przekupić, potem zastraszyć i ostatecznie zniszczyć jego reputację. Wszystko na nic. Dlatego też wchodzisz do tej roboty ty. Wygrywamy wojnę mafii. Jeśli ktoś nie jest z nami, to jest przeciwko nam. Znajdziesz go i zabijesz. Możesz zostawić jakiś ślad by ludzie wiedzieli, że to nasza robota i że ten człowiek wystąpił przeciw nam. Niech zostanie przykładem dla innych. - Skończył swą przydługawą przemowę o człowieku który miał umrzeć. Był to doskonały moment by dopytać o ewentualne wątpliwości jeśli takowe były.
0 x
Prowadzone misje:
- Tetsu Maji - D Przekleństwo pustyni (Wolna)
- Tsukune - Wyprawa B Zdradzicecki Korikami (Przejęta)
- Arii - Zadanie specjalne C Kress
- Tenshi
Tenshi nie czuła dumy. Nie istniała po to, by czuć dumę. Kazał jej się skupić. Jakby nie była dostatecznie skupiona, utrzymując tą niezwykłą technikę[1]. I to pierwszy raz w swoim życiu.
Tenshi nie wykazywała żadnych oznak nieposłuszeństwa względem Araty, nie dlatego, że bała się jego gniewu i kary, która mogła ją za to spotkać - a bała się tego oczywiście - ale dlatego, że po prostu taka była jej natura. Gdy coś robiła czego robić nie powinna - jak na przykład dezaktywowanie techniki w trakcie ważnej rozmowy - to zwyczajnie robiła to z własnej głupoty lub dlatego, że jej chory umysł właśnie płatał figle.
Czekała cierpliwie aż Pan Arata zdecyduje się jej coś powiedzieć. Nie miała prawa, by go poganiać. Po pewnym czasie Tenshi ujrzała rycinę, którą jej prezentował. Przedstawiała ona zamożnego mężczyznę.
- "Następny cel?" - pomyślała, nie mając złudzeń, że tak. Starała się zapamiętać więc jak najwięcej szczegółów dotyczących tego mężczyzny.
Tenshi zdołała wyrobić sobie pewną opinię na temat tego mężczyzny na podstawie samego wyglądu. Nie był wysportowany, z pewnością nie był silny. Nie był jak jej ostatni cel: Tsuji Eizuro. Ale był bogaty, więc pewnie miał ochroniarzy. Pozbycie się lub minięcie ochrony i dostanie się w pobliże tego mężczyzny powinno więc załatwić sprawę. Choć były to tylko stereotypy. Tenshi miała świadomość, że jego wygląd mógł być mylący.
Tenshi odniosła wrażenie, że Pan Arata jest bardziej rozgadany niż zwykle i że zdradza jej więcej szczegółów niż zwykle. Nie protestowała jednak, nie przerywała mężczyźnie. Pozwoliła mu - chociaż jej pozwolenie było znacznie mniej warte niż dziesięcioletni śnieg - by się wygadał. Starała się analizować wszystkie szczegóły, ale zapamiętać jedynie te, które jej zdaniem były ważne.
Rodzice mężczyzny wydawali się na pozór nieistotni. Dziewczyna jednak po czasie uświadomiła sobie, że jeśli żyją, to ich syn mógłby się z nimi kontaktować. Więc można było go w ten sposób odnaleźć. Zapamiętała więc ten fakt.
Później Arata mówił o ludziach z rynsztoka. Tenshi bardzo łatwo mogla siebie z nimi utożsamić. Jej ujemna samoocena nie pozwalała stawiać się wyżej. Mało tego... oni, chociaż z rynsztoka, byli ludźmi. Tenshi? Niekoniecznie. Jej los był przesądzony. Nie mogła piąć się w górę, więc musiała się utopić. Lekko posmutniała, ale słuchała dalej.
Jej opinia na temat tego mężczyzny trochę się zmieniła gdy Arata wspomniał, że ten nie bał się pobrudzić sobie rąk i zgłosił się do Ekibyo. Jako kto? Może jednak coś potrafił i był większym zagrożeniem niż początkowo się zabójczyni zdawało? Warto było to zapamiętać. I to, że zaczął handlować. Więc był kupcem. To również było warte zapamiętania.
Następnie Arata oznajmił, że mężczyzna ten ma znajomości. To Tenshi pasowało do jego osoby. Nawiasem mówiąc, osoba, która posiadała pieniądze, znajomości, ochronę i jeszcze potrafiła walczyć... była opisem niesamowicie problematycznego celu. Tenshi zaczęła się więc obawiać czy sobie poradzi... Jednak nie dawała tego po sobie poznać.
Później Arata dużo mówił dlaczego ten człowiek miał umrzeć. Tenshi to nie obchodziło. Jeśli Arata lub ktokolwiek inny z Akiyamy mówił, że Dōgu ma kogoś zabić, to Dōgu zabijała. Bez znaczenia czy to był zdrajca - w przypadku jej poprzedniego celu Pan Arata również dał wyjaśnienie - czy problematyczny kupiec. Było to bez znaczenia. Natomiast jedno starała się zapamiętać. To, że niektórzy członkowie Akiyamy nie mogli przez niego handlować. Może warto było się dowiedzieć którzy i z nimi porozmawiać? Tenshi jednak nie miała w zwyczaju prosić swoich właścicieli o pomoc. Więc odrzuciła szybko tą koncepcję. To, że Akiyama wygrywała wojnę mafii również nie miało dla dziewczyny znaczenia.
Jej cel był prosty. Znaleźć. Zabić i zostawić ślad. Ostatni punkt mógł być bardzo problematyczny. Pierwszy z resztą też. I drugi na pewno. Więc w sumie wszystkie były problematyczne. Tenshi mogłaby zapytać czy ten człowiek potrafi walczyć albo gdzie zacząć poszukiwania albo kto nie może przez niego handlować i gdzie tego kogoś znaleźć. Mogła zapytać o wiele rzeczy. Jednak była jedynie narzędziem i nie powinna zadawać zbędnych pytań. Jej właściciele byli po to, by zlecać jej zadanie, a nie wykonywać je za nią. Musiała to zrobić albo umrzeć, próbując.
- Kimura Seichi zostanie wyeliminowany - powiedziała po prostu bez żadnych emocji. Oczywiście jego imię i nazwisko to były bardzo ważne szczegóły, które wręcz trzeba było zapamiętać.
W przeciwieństwie do Araty, Tenshi nie mówiła dużo. Nie było takiej potrzeby. Gdy mężczyzna dał znak do zakończenia rozmowy lub gdy jego klon zniknął, Tenshi udała się na swoją ławkę, by się na niej położyć i przespać, a zadanie rozpocząć następnego dnia. Nie mogła odszukać celu po zmroku.
Gdy tylko się przebudziła, zjadła śniadanie - kulki ryżowe pozbawione smaki - i napiła się zimnej wody - również bez smaku. A następnie udała się do miasta. Kroki swe skierowała na targowisko. Jako, że cel był kupcem...
Ukryty tekst
0 x
DANE PERSONALNE, APARYCJA I OSOBOWOŚĆ ◈ WIEDZA POSTACI I EKWIPUNEK ◈ ZDOLNOŚCI ◈ ROZLICZENIA ◈ AKTUALIZACJE Song
- Minoru
- Krótki wygląd: Dorosły już mężczyzna o krótko przystrzyżonej brodzie i włosach dość niechlujnie związanych w kucyk.
- Tenshi
Tenshi po zakupach powróciła do parku. Jej ostatnie zadanie zakończyło się sukcesem, a rany, które odniosła zostały całkowicie wyleczone. Nie miała nic innego do roboty. Mogła powrócić do swojego stanu nieistnienia.
W dzień biegała bezmyślnie po parku, co mogło dziwić innych ludzi. Chociaż z pewnością zdążyli już przywyknąć do jej dziwacznych zachowań. Była jedną z nich i czasami robiła dziwne rzeczy. Bezmyślne bieganie traktowała jak trening. Podczas ostatniej misji odniosła rany, bo nie była wystarczająco szybka.
Z każdym kolejnym okrążeniem wydawało jej się, że jest odrobinę szybsza. To odczucie mijało bardzo szybko i zostawało zastępowane przez inne:
- "Nie jestem wystarczająco szybka"
Dziewczyna bowiem nie mierzyła sobie czasu, a swoje postępy określana prawdopodobnie za pomocą własnego samopoczucia czy innej nienazwanej emocji, która akurat siedziała jej w głowie.
Biegając, co jakiś czas wykonywała ruchy rękami. Czy to składała pieczęci. Czy to wykonywała uderzenia. Bowiem nie tylko nogi musiała mieć wyćwiczone. Ręce również były bardzo ważne.
Głupi, nieprzemyślany i totalnie losowy sposób treningu zaczął przynosić w końcu rezultaty. Po dwóch dniach prędkość młodej zabójczyni odrobinę się poprawiła.
Noce były okrutne. Zabiła dość sporo osób i te osoby dręczyły ją w koszmarach. Ogrodnik, którego zabiła motywował ją do poprawienia swojej prędkości. Miała w swoich rękach narzędzie ogrodnicze i pielęgnowała pewien krzak.
- Myślisz, że uciekniesz? - mówił ogrodnik. Tenshi próbowała uciec, ale roślina bez najmniejszego problemu dawała radę ją chwycić. Oplątywała jej ciało i zaczynała dusić. - A teraz zginiesz...
W ciało dziewczyny wbijały się setki małych igieł, a ona budziła się znowu w tym samym miejscu i sen się powtarzał, torturując dziewczynę. Ogrodnik zginął w bardzo podobny sposób. Tenshi nie dała mu chwili na reakcję i przedziurawiła go siedemnastoma igłami Hari Jigoku.
Martwy strażnik uświadamiał jej, że miłość to najgłupsze i najbardziej złudne uczucie na świecie. We śnie kochała tego mężczyznę i była bardzo szczęśliwa gdy raz za razem dawał jej pluszowego misia w prezencie. Nie była w stanie odrzucić tego prezentu. Prezentu, który za każdym razem wybuchał i palił jej ciało. Mężczyzna zginął od wybuchu wybuchowej notki.
Po serii śmierci i odrodzeń Tenshi była w stanie się obudzić. Była cała spocona. Nic dziwnego. Przez całą noc walczyła o swoje nic nieznaczące życie. A później biegała.
Po trzech dniach od zarobienia zakupów przyszła pora na rozmowę z Panem Aratą. Znalazła więc odpowiednie miejsce i złożyła pieczęci, wykonując technikę[1].
Ukryty tekst
0 x
- Minoru
[Wyprawa rangi B] Bodyguard Tenshi
Kolejka 1:
Tenshi: 0
Minoru: 1
Ukryty tekst
Ileż to dni minęło od tamtego feralnej misji, podczas której Tenshi wymordowała kilka osób, siejąc postrach wśród miejscowej ludności. O śmierci Kimury Seichiego mówiło się jeszcze przez wiele dni, zastanawiając się kto dokonał tak zbrodniczego mordu. Potem nastała jednak nuda. Dni mijały na rutynowym oczekiwaniu na kolejne rozkazy i zdawaniu raportów swemu właścicielowi. Rana, jaką zadano jej tamtego feralnego dnia, przez szermierza Kimury Seichiego, zagoiła się całkowicie, nie pozostawiając nawet śladu. Tenshi mogła wrócić do treningów.
Czas spokoju miał jednak w końcu minąć i to w najbardziej niespodziewany sposób. A było to tak. Tenshi po odbyciu treningów i zrobieniu zakupów, jak na dobre narzędzie przystało, zamierzała połączyć się z panem Aratą. Nim jednak zdołała złożyć jakąkolwiek pieczęć, powietrze przed nią zamajaczyło, jakby ktoś rozgrzał je do wysokich temperatur. Zaczęło ono zmieniać się, formować na podobiznę człowieka, z każdą chwilą nabierając coraz więcej detali. W końcu sylwetka uformowała się, a przed Tenshi stanął nie kto inny jak pan Arta. Wyglądał na spanikowanego, a jego nienaganna fryzura i ubiór były teraz okropnym nieładzie.
– Rusz swoje bezużyteczne dupsko i przydaj się w końcu na coś! Zaatakowano moją siedzibę! - Był wyraźnie roztrzęsiony i rozglądał się na boki jak wystraszone zwierzę. Przypominał teraz odrobinę ostatni cel Tenshi, gdy tamten wiedział że nadeszła pora umierać. Dziewczyna nie zdołała niestety nic odpowiedzieć, gdy postać Pana Araty rozpłynęła się w powietrzu.
0 x
Prowadzone misje:
- Tetsu Maji - D Przekleństwo pustyni (Wolna)
- Tsukune - Wyprawa B Zdradzicecki Korikami (Przejęta)
- Arii - Zadanie specjalne C Kress
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości