Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Dodatkowe Wymagania:
Znajomość jutsu "Kibaku Fuda no jutsu"
Mały zwój - bakuton C + Fuuinjutsu C + fabuła (wystarczy wzmianka, ale 1h ci zżera namalowanie znaczków i pieczętowanie wybuchu
Średni zwój - bakuton B + Fuuinjutsu b + fabuła (wystarczy wzmianka, ale 4h ci zżera namalowanie znaczków i pieczętowanie wybuchu
Duży zwój - bakuton A + Fuuinjutsu a + fabuła (wystarczy wzmianka, ale 9h ci zżera namalowanie znaczków i pieczętowanie wybuchu Nie, nie da się szybciej, bo będzie bum i sam oberwiesz.
Opis Technika jest mocno oparta o Kibaku Fuda no Jutsu, również moje WT. Polega na zapieczętowaniu wybuchowej chakry w, tym razem, zwoju. Zyskujemy dzięki temu oczywiście większą siłę wybuchu. Niestety też większe koszta chakry, czas wykonania i wyższe rangi dziedzin. Technika sama w sobie jest bardzo prosta i dzięki sprytnemu połączeniu dwóch dziedzin często przydatna.
Opis Technika składa się z dwóch części. Pierwszą jest dotknięcie kamiennej ściany czy podłoża po mury i inne tego typu obiekty. Wtedy podczas przesyłania chakry za pomocą sztuki doton rozmieszczamy kamień tak by między nim wytworzyła się niewielka szpara. W tym momencie powinniśmy nie odrywając dłoni od skał włożyć zawartość w tak wytworzony schowek. Głębokość może mieć max 50 cm. Po umieszczeniu obiektu przechodzimy do drugiej części która polega na zakryciu i schowaniu obiektu. Kamień ponownie zakrywa zewnętrzną strone zamykając nasz obiekt w środku do momentu kiedy ów osoba znów przyjdzie po swój sekret. Obiekty mogą być wielkości kunaia czy paczki notek po max wielkość zbliżoną do cegły. Wszystko należy do szybkich akcji więc możemy wykonać to w trakcie uciekania przed kimś i zdążyć pozbywając się dowodu zanim nas złapie.