Hakai

Archiwum dla zaakceptowanych technik usuniętych kont graczy.

Moderator: Souei

Hakai

Hakai

Post autor: Hakai »

Nazwa postaci: Hakai
Lista zaakceptowanych technik:
  • D - 2
    C - 7
    B - 0
    A - 0
    S - 0
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Re: Hakai

Post autor: Defrevin »

0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Ukryty tekst
Klik!
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Ukryty tekst
Klik!
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

[center][img]http://pu.i.wp.pl/?k=NDg1MzM4NTIsNzczMTky&f=zwoje.jpg[/img][/center]
Nazwa
Zwoje destrukcji (Hakai no asenburi)
Dziedzina
Fuuinjutsu
Ranga
C
Siła wybuchu Mały zwój - Odpieczętowanie w rękach zabije
Średni zwój - Da radę wysadzić mały domek.
Duży zwój - wybuch o średnicy 45 m
Pieczęci
Ptak > świnia > Pies > Smok
Zasięg
Dotykowy
Koszt Mały : D:25% C:20% B:15% A:10% S:5% S+:2%
Średni: D:50% C:40% B:30% A:10% S:5% S+:2%
Duży : D:90% C:80% B:70% A:60% S:50% S+:45%
Dodatkowe Wymagania:
Znajomość jutsu "Kibaku Fuda no jutsu"
Mały zwój - bakuton C + Fuuinjutsu C + fabuła (wystarczy wzmianka, ale 1h ci zżera namalowanie znaczków i pieczętowanie wybuchu
Średni zwój - bakuton B + Fuuinjutsu b + fabuła (wystarczy wzmianka, ale 4h ci zżera namalowanie znaczków i pieczętowanie wybuchu
Duży zwój - bakuton A + Fuuinjutsu a + fabuła (wystarczy wzmianka, ale 9h ci zżera namalowanie znaczków i pieczętowanie wybuchu Nie, nie da się szybciej, bo będzie bum i sam oberwiesz.
Opis Technika jest mocno oparta o Kibaku Fuda no Jutsu, również moje WT. Polega na zapieczętowaniu wybuchowej chakry w, tym razem, zwoju. Zyskujemy dzięki temu oczywiście większą siłę wybuchu. Niestety też większe koszta chakry, czas wykonania i wyższe rangi dziedzin. Technika sama w sobie jest bardzo prosta i dzięki sprytnemu połączeniu dwóch dziedzin często przydatna.
Link do tematu postaci Hehehe
0 x
Awatar użytkownika
Sans
Administrator
Wiek postaci: 8
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus

Post autor: Sans »

[center][img]http://i.imgur.com/kuNoeXO.png[/img][/center]
Nazwa
Doton: Murrro kabumo
Dziedzina
Doton
Ranga
C
Pieczęci
Koń rfł > królik bx > następnie dotyk
Zasięg
Dotykowy
Koszt
E: 12% | D: 10% | C: 6% | B: 3% | A: 2% | S: 2% | S+: 2
Czas wykonania
2 - 3 sekundy
Opis Technika składa się z dwóch części. Pierwszą jest dotknięcie kamiennej ściany czy podłoża po mury i inne tego typu obiekty. Wtedy podczas przesyłania chakry za pomocą sztuki doton rozmieszczamy kamień tak by między nim wytworzyła się niewielka szpara. W tym momencie powinniśmy nie odrywając dłoni od skał włożyć zawartość w tak wytworzony schowek. Głębokość może mieć max 50 cm. Po umieszczeniu obiektu przechodzimy do drugiej części która polega na zakryciu i schowaniu obiektu. Kamień ponownie zakrywa zewnętrzną strone zamykając nasz obiekt w środku do momentu kiedy ów osoba znów przyjdzie po swój sekret. Obiekty mogą być wielkości kunaia czy paczki notek po max wielkość zbliżoną do cegły. Wszystko należy do szybkich akcji więc możemy wykonać to w trakcie uciekania przed kimś i zdążyć pozbywając się dowodu zanim nas złapie.
Link do tematu postaci KLIK!
http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=44&t=2638
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

0 x
Zablokowany

Wróć do „[WT] Tematy graczy”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości