Szlak transportowy

Trzecia pod względem wielkości prowincja Wietrznych Równin zamieszkała przez Ród Uchiha. Prowincja Sogen zarówno od północy jak i południowo-wschodniej strony sąsiaduje z morzem, z kolei od południa graniczy z regionem Prastarego Lasu. To co jednak w szczególności warte jest odnotowania, to fort graniczny postawiony od północnego wschodu na granicy z niezbadanym obszarem dawno upadłego kraju, zniszczonego jeszcze w trakcie potyczki z Juubim. Kultura prowincji w głównej mierze skupia się na militariach, przemyśle żeglarskim oraz hodowli co wynika z uwarunkowań geograficznych.
Awatar użytkownika
Jun
Postać porzucona
Wiek postaci: 22
Ranga: Kenshi | Akoraito
Krótki wygląd: Kapelusz
Widoczny ekwipunek: Zbroja
Duża torba
Miecz i śpiwór
Manierka
GG/Discord: Tario#3987/64789656
Multikonta: Maname | Kabuki
Aktualna postać: Kayo

Re: Szlak transportowy

Post autor: Jun »

0 x
" RP/PBF to nie zabawa już "
Awatar użytkownika
Ryuujin
Martwa postać
Wiek postaci: 18
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Długie czarne włosy częściowo spięte w kucyk, reszta puszczona luzem
przez co jeden kosmyk zasłania lekko lewą część twarzy. Spore płatki uszu w
których znajdują się duże, okrągłe czarne kolczyki. Ubiera się w stylu buddyjskich mnichów.
GG/Discord: Aogiri#3463
Multikonta: Zenin Toji

Post autor: Ryuujin »

0 x
Obrazek
Słowa|BattleTheme | +18 | Theme|Myśli
Jeśli to czytasz to chciałbym Ci życzyć cudownego dnia! ❤️
Lepiej tu nie zaglądać.
BabyRyuujin
Awatar użytkownika
Jun
Postać porzucona
Duża torba
Miecz i śpiwór
Manierka

0 x
Awatar użytkownika
Ryuujin
Martwa postać
Krótki wygląd: Długie czarne włosy częściowo spięte w kucyk, reszta puszczona luzem
których znajdują się duże, okrągłe czarne kolczyki. Ubiera się w stylu buddyjskich mnichów.

0 x
Obrazek
Lepiej tu nie zaglądać.
BabyRyuujin
Awatar użytkownika
Jun
Postać porzucona
Duża torba
Miecz i śpiwór
Manierka

0 x
Awatar użytkownika
Ryuujin
Martwa postać

0 x
Obrazek
Lepiej tu nie zaglądać.
BabyRyuujin
Awatar użytkownika
Jun
Postać porzucona
Duża torba
Miecz i śpiwór
Manierka

0 x
Awatar użytkownika
Ryuujin
Martwa postać

0 x
Obrazek
Lepiej tu nie zaglądać.
BabyRyuujin
Awatar użytkownika
Jun
Postać porzucona
Duża torba
Miecz i śpiwór
Manierka

0 x
Awatar użytkownika
Ryuujin
Martwa postać

0 x
Obrazek
Lepiej tu nie zaglądać.
BabyRyuujin
Awatar użytkownika
Jun
Postać porzucona
Duża torba
Miecz i śpiwór
Manierka

0 x
Awatar użytkownika
Sukuna
Wiek postaci: 16
Ranga: Łuska (Ginkara)
Krótki wygląd: patrz av albo kp
Widoczny ekwipunek: .
• Płaszcz
• Torba na prawym pośladku
• Kabura na broń (prawe i lewe biodro)
GG/Discord: bombel#4444
Multikonta: -

Post autor: Sukuna »

Dokąd: Shigashi no Kibu
Przez: Sakai i Yusetsu
Środek transportu: wierzchowiec (50ryo)
Czas podróży: 45 minut (17:26)

Pozostawiając resztę najemników, z którymi nie miałem znaczącego kontaktu, ruszyłem po prostu przed siebie, korzystając z konia, tak jak poprzednim razem, kiedy to ruszałem z domu do Sogen. Oczywiście dostrzegłem fakt, że wróciło mniej osób niż ruszyło, co dawało jednoznaczny scenariusz, nie był to jednak nikt kogo bym znał czy zamienił chociażby słowo. W głowie pozostawało mi pytanie czy to było moje ostatnie spotkanie z Naną i Anzou, czyli jedynymi ludźmi, nie licząc Renkuro, z którymi miałem w ciągu jednego dnia większy kontakt niż z zdecydowaną większością innych mafiozów. Nie przywiązałem się do nich jednak na tyle, żeby czuć smutek z powodu rozstania. Byli to ludzie, których zdołałem poznać na skutek wspólnego wspierania się w niedoli i niebezpieczeństwie, ale nie znaczyło to, że w pełni im zaufałem i mogłem nazwać bez problemu przyjaciółmi. Nikogo nie mogłem tak nazwać, ani nawet nie chciałem nawiązywać tego typu relacji. Przeszkodziłyby mi one jedynie w realizacji mojego planu, który nadwyraz stawiałem jako najwyższy priorytet w moim życiu. Dla tego celu oddychałem, dla niego się szkoliłem.
Przez całą drogę myślałem nad najróżniejszymi wypadkami, w tym właśnie o Bijuu. Stworzę, o którym nie dość, że pierwszy raz usłyszałem, to go jeszcze zobaczyłem na własne oczy. Nie mogłem pojąć jak coś tak potężnego mogłoby być kontrolowane przez kogokolwiek, a poszły takie podejrzenia podczas misji. Dawało mi to również kolejny pewnik - jeśli jest coś takiego na świecie, to mogło być ich jeszcze więcej, Yujime mówił o Bijuu-kocie. Ile ich tak naprawdę było, czy istniały kreatury jeszcze silniejsze od nich? Ciężko było mi to wszystko sobie wyobrazić, lecz w drodze i tak nie miałem niczego lepszego do roboty, nie miałem chęci ani pomysłu na treningi, tak jak to było za poprzednim razem.
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Kisuke
Martwa postać
Ranga: Sentoki
Widoczny ekwipunek: ~ Zbroja
~ Gurda przy lewym boku
~ Kabura na prawej i lewej nodze
~ Torba z tyłu na pasie
~ Duży zwój na plecach
Multikonta: Daisuke

Post autor: Kisuke »

0 x
Awatar użytkownika
Anzou
Wiek postaci: 19
Ranga: Akoraito
Widoczny ekwipunek: - odznaka Ninja, zawieszona na szyi
- Kabura na lewym i prawym udzie
- plecak
- blaszane rękawiczki
- opaski na dwóch przedramionach
- kamizelka Shinobi pod płaszczem

Post autor: Anzou »

Anzou Kaminari się w ogóle nie spieszył. Musiał wszystko poukładać w swojej głowie, uporządkować, a obcowanie z naturą koiło jego umysł. Przerażający albo pocieszający był fakt, że Anzou w ogóle nie przejmował się tym, co zobaczył tam na szczycie Muru. Śmierć? Spływała po nim. Najważniejsze, że jego grupa i Azuma wyszedł z tego cało. Oczywiście, szkoda ludzi, którzy zostali zmanipulowani przez Uchiha i zostali wciągnięci w wewnętrzną wojenkę, natomiast stało się. Nikt już czasu nie cofnie. Białowłosy musi stać się silniejszy, by chronić bliskich i zapobiegać takim rozlewom krwi. Nawet jeżeli ktoś ma zginąć - to pod jednym warunkiem. Z jego ręki i w jego mniemaniu słusznej sprawie. Młody Kaminari nie może się doczekać powrotu do domu. Nie wie, co go tam spotka, natomiast wrócić... musi.

Dokąd: Raigeki
Przez: Bezpośrednio
Środek transportu: Piechota
Czas podróży: 0,5h
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Nana
Wiek postaci: 24
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Ciemne włosy, ciemne oczy, blada cera, Sharingan - typowa Uchiha. Szczupła, średniowysoka.
Widoczny ekwipunek: Ładne, czarne kimono. Torba przy pasie i zawieszona maska Kitsune. Katana na plecach.
GG/Discord: nanusia_

Post autor: Nana »

Jak wyglądało Daishi? Przypominało chociaż trochę Hyuo? Tak się spodziewała. Może dzięki temu szybciej przyzwyczai się do nowego miejsca. Póki co zwiedziła już trochę krain. Sogen, Ryuzaku, Kaigan. Każde z nich było bardzo różne od siebie. Każde posiadało zalety i wady. Nie potrafiła jednak znaleźć sobie miejsca. Wolała krążyć, poszukiwać. Ciekawiło ją, czy w końcu się to zmieni, czy po prostu już zawsze poświęci się tułaczce w poszukiwaniu siły.
Nana nie była w stanie odpowiedzieć na pytanie Toshiro. Nie widziała ani Ao, młodego samuraja, ani towarzyskiego Kutaro. Wszystkich trzech chłopców poznała w małej karczmie w Kaigan. Kto by pomyślał, że ich imiona będą dalej za nią chodziły do dnia dzisiejszego? Dotychczas unikała długotrwałej znajomości z kimkolwiek. Przede wszystkim dlatego, że takie wiązały się z zobowiązaniami, z którymi totalnie brakowało jej doświadczenia. Mimo wszystko ruszyła za Toshiro w podróż, której nie rozumiała. Przez większość czasu milczeli i była z tego faktu całkiem zadowolona. Miała wystarczający mętlik w głowie spowodowany wydarzeniami na Murze, żeby jeszcze przejmować się nieudanymi próbami nawiązywania kontaktu z kimś nowym. Dziewczyna zdawała sobie sprawę, że chłopak czasami zerkał w jej stronę. Bał się, że wbije mu kunai w plecy? Cóż, miał ku temu dobre powody. Mogłaby zabrać sobie jego rzeczy i ruszyć dalej sama. Czyli tak jak zwykle. Nic nowego. Tak jak było prościej i łatwiej. Nie była już jednak tą samą osobą, jaka poszła na Mur wspomóc klan Uchiha. Tamta kunoichi zmarła paląc zwłoki swoich sojuszników. Stała się kimś innym, a jej nowe oczy były tego potwierdzeniem. Chciała dowiedzieć się o nich jak najwięcej. Chciała stać się silniejsza.
W końcu dotarli do Daishi. Cel podróży przyszedł szybciej niż się spodziewała, chociaż krainy były od siebie bardzo oddalone. Kto by pomyślał, że Toshiro mieszkał w tak odległym miejscu. Pamiętała czas, gdy wyruszyła w swoją podróż z Hyuo. Dwa całkowicie przeciwne miejsca na mapie.
Kiedy dotarli na miejsce przyszedł czas na pożegnanie. Nikt nie mówił, że zawsze będą nierozłączni, prawda? Wręcz przeciwnie. Była to całkiem nowa relacja, bez zobowiązań i bez oczekiwać. Tak było znacznie łatwiej dla obydwu. Nikt nie musiał się przesadnie starać. Mogli zwyczajnie być sobą. Umówili się na spotkanie w jednym z miejsc nieopodal wioski, kiedy Toshiro załatwi swoje sprawy. Czy którekolwiek z nich postanowi się tam zjawić? Czy może pójdą na łatwiznę i było to ostateczne pożegnanie? Nana nie potrafiła odpowiedzieć sobie sama na to pytanie. Nie znała stanowiska Toshiro, ale sama zmieniała zdanie zbyt często, żeby znać taką odpowiedź.

Nana + Toshiro
Dokąd: Daishi
Przez: Antai, Yusetsu, Soso
Środek transportu: Pieszo
Czas podróży: 30 min x 3 = 1,5h

zt x2
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sogen [394 r.]”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość