Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Większość z tego co widać na screenach to zwyczajne dopytywanie się o detale, niejasno ujęte w poście, czy śmieszki z tego co się dzieje na eventcie. Gdyby to było tylko to, to sytuacja jakkolwiek odrobinę niepokojąca, jakkolwiek gdyby chodziło tylko o śmieszki i luźne pogaduchy, to można byłoby na to przymknąć oko. Niestety jednak jest tutaj coś jeszcze. Widać tutaj, że Koala wprost podpowiada graczom, jak mają rozegrać daną sytuację. Dostajemy wytłumaczenie jak zrobić, aby Kutaro wyciągnąć z genjutsu (w tym poście to się udaje, polecam spojrzeć na daty rozmowy i postów), czy wprost pisanie "ja bym spróbowała defensywnie i się dogadać" lub sugerowanie, że ktoś jest bardzo silnym npcem, aby następnie zdradzić jego dziedziny. Mniejszych rzeczy z pewnością będzie tam też więcej, ale po śmierci postaci szybko przestałem śledzić dokładnie event i mogłem czegoś nie wychwycić. Uważam, że tak wyraźne faworyzowanie konkretnej grupy graczy przez mistrzyni gry jest karygodne, a na eventcie to już w ogóle.
ze względu na ostrzeżenie otrzymane przez użytkownika - Wrzucam w hide, bo te rzeczy nie powinny być publiczne
///Kabuki
Dzień dobry,
Chciałbym zgłosić skargę na gracza Haruzen za ujawnianie moich statystyk i wyposażenia w trakcie trwania eventu PvP. Może mieć to tragiczne dla mojej postaci skutki z uwagi na charakter wydarzenia. rzeczony post
0 x
"ale odkąd doszedł Templar, stał się wyrocznią na wszystko,
samemu wkładając w cokolwiek minimum pracy i effortu"
Krótki wygląd: Czarnowłosy młody mężczyzna będący w świetnej kondycji fizycznej. Blizna na lewym oku wyróżnia go z tłumu.
Widoczny ekwipunek: Czarny mundur Shinsengumi połączony ze zbroją, na której przy prawym barku była przymocowana odznaka w kształcie głowy Wilka. Saya była przymocowana na wysokości odcinka lędźwiowego do pancerza.
Krótki wygląd: Białe, rozczochrane włosy. Różnokolorowe oczy - prawe czarne jak smoła, lewe czerwone, czarny garnitur, zbroja z białym futrem przy szyi oraz czarny płaszcz z wyhaftowanym szarym logo Klepsydry na plecach
Widoczny ekwipunek: Wakizashi przy lewej nodze. Katana z białą rękojeścią w czerwonej pochwie przy pasie od lewej strony, katana przy lędźwi w czarnej pochwie.
Dziękuję za szybko rozpatrzenie sprawy. Jednocześnie jednak nalegam na zmianę powodu ostrzeżenia. Jak słusznie zostało ujęte przez Exodię, zdarzały się tam sugestie podpowiedzi i można to było tak odebrać, jakkolwiek ostatecznie zostało uznane za nieszkodliwe. W związku z tym nie rozumiem dlaczego za wypełnianie punktu regulaminu (1.f) otrzymuję ostrzeżenie. Byłem świadkiem czegoś podejrzanego i zgodnie ze swoim obowiązkiem, jako użytkownik forum, zgłosiłem ową podejrzaną sytuację. Nie rozumiem dlaczego sugeruje mi się jakieś ukryte motywy, skoro ja sam na tym wszystkim nie mam jak zyskać. O ile zrozumiałbym ostrzeżenie, za ujawnianie cudzych statów, które na przyszłość będę starał się zakrywać (jakkolwiek według regulaminu w żadnym wypadku nie jest to zabronione), to według obecnego wyroku karze się mnie za wykonywanie tego, do czego się zobowiązałem rejestrując się na forum.
Nie godzę się na wyciąganie treści mojego uhide. Po to piszę w nim rzeczy, by nie były widoczne. A ty ponownie dopuszczasz się odkrywania treści, których nie powinieneś odkrywać, robiąc teatrzyk. Podtrzymuję osta i nakładam drugiego.
Krótki wygląd: Długie czarne włosy częściowo spięte w kucyk, reszta puszczona luzem przez co jeden kosmyk zasłania lekko lewą część twarzy. Spore płatki uszu w których znajdują się duże, okrągłe czarne kolczyki. Ubiera się w stylu buddyjskich mnichów.
· nie przetnie białej ciszy pod chmurą ołowianą
lotu swego nie zniży nad łąki złotą plamą
przeraża mnie ta chwila, która jej wolność skradła
jaskółka czarny brylant wrzucony tu przez diabła
Krótki wygląd: ~ - Średniego wzrostu - Szczupła lecz dobrze zbudowana - Burza czerwonych włosów - Błękitne oczy Ubiór: ~ - Czarna sukienka-kimono w czerwone chmurki - Wysokie czarne sandały shinobi
Widoczny ekwipunek: ~ - Kabura na lewym udzie - Kabura na prawym udzie - Czarna torba przy pasie z tyłu na środku - Tanto zamocowane poniżej torby - Czarny płaszcz w czerwony chmurki - Duży zwój
Dobry wieczór, w związku z świeżo zaaplikowaną zmianą, chciałbym prosić o możliwość zrobienia multikonta. Poprzednie porzuciłem z dniem 14.05 i czekałem aż minie pół roku, jednak skoro teraz ta zasada już nie obowiązuje to chciałbym prosić już o możliwość zrobienia owego nowego multikonta.