Prośby do administracji

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Awatar użytkownika
Haruzen
Multikonta: Harikido

Re: Prośby do administracji

Post autor: Haruzen »

Ukryty tekst
Większość z tego co widać na screenach to zwyczajne dopytywanie się o detale, niejasno ujęte w poście, czy śmieszki z tego co się dzieje na eventcie. Gdyby to było tylko to, to sytuacja jakkolwiek odrobinę niepokojąca, jakkolwiek gdyby chodziło tylko o śmieszki i luźne pogaduchy, to można byłoby na to przymknąć oko. Niestety jednak jest tutaj coś jeszcze. Widać tutaj, że Koala wprost podpowiada graczom, jak mają rozegrać daną sytuację. Dostajemy wytłumaczenie jak zrobić, aby Kutaro wyciągnąć z genjutsu (w tym poście to się udaje, polecam spojrzeć na daty rozmowy i postów), czy wprost pisanie "ja bym spróbowała defensywnie i się dogadać" lub sugerowanie, że ktoś jest bardzo silnym npcem, aby następnie zdradzić jego dziedziny. Mniejszych rzeczy z pewnością będzie tam też więcej, ale po śmierci postaci szybko przestałem śledzić dokładnie event i mogłem czegoś nie wychwycić. Uważam, że tak wyraźne faworyzowanie konkretnej grupy graczy przez mistrzyni gry jest karygodne, a na eventcie to już w ogóle.
ze względu na ostrzeżenie otrzymane przez użytkownika - Wrzucam w hide, bo te rzeczy nie powinny być publiczne
///Kabuki
0 x