Ogłoszenia parafialne + rekrutacja
- Kisuke
- Martwa postać
- Wiek postaci: 22
- Ranga: Sentoki
- Widoczny ekwipunek: ~ Zbroja
~ Gurda przy lewym boku
~ Kabura na prawej i lewej nodze
~ Torba z tyłu na pasie
~ Duży zwój na plecach - Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=153580#p153580
- Multikonta: Daisuke
- Akiba
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 16
- Ranga: Doko
- Krótki wygląd: Białe włosy, około 170cm wzrostu, zawsze towarzyszy mu Fuyu - wilczyca o białym umaszczeniu.
- Widoczny ekwipunek: Włócznia w dłoni, 2x kunai w kaburach
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=158022#p158022
- GG/Discord: Aka#1339
Re: Ogłoszenia parafialne + rekrutacja
Ukryty tekst
0 x

Jeżeli nie sprawdziłem twojej rzeczy w kuźni w ciągu 48h, proszę napisz do mnie na discordzie

- Jun
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 22
- Ranga: Kenshi | Akoraito
- Krótki wygląd: Kapelusz
- Widoczny ekwipunek: Zbroja
Duża torba
Miecz i śpiwór
Manierka - Link do KP: viewtopic.php?p=143621#p143621
- GG/Discord: Tario#3987/64789656
- Multikonta: Maname | Kabuki
- Aktualna postać: Kayo
- Gundan
- Martwa postać
- Wiek postaci: 18
- Ranga: Wyrzutek C
- Krótki wygląd: Krótkie, białe włosy oraz złote oczy.
195cm oraz 93kg - Widoczny ekwipunek: Kamizelka Shinobi - Tors
Torba - Prawy pośladek
Kabura x2 - Prawe i lewe udo - Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33 ... 42db79c7bb
- Multikonta: Mangetsu
Stanowisko: Support fabularny
Doświadczenie: Na tym forko zero ale kiedyś trzeba je nabyć czyż nie?
Coś od siebie: Nazywam się Rafał i mam 24 latka, bardzo lubię anime, alkohol oraz aspartam. W wolnym czasie siedzę w domu i przeglądam forko więc uważajcie co piszecie na czaciku bo czuwam nawet gdy się nie udzielam, a prócz tego potrafię przyznać się do błędu. Dziękuję za uwagę.
0 x
- Souei
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=9235
Też się zgłoszę bo trzeba mieć marzenia
Doświadczenie: jestem pomniejszą legendą tego forum jak Jeż z Sinnoh
Coś od siebie: Jestem w stanie ze 2-3 razy w tygodniu przysiąść i poczyścić wyceny misji i fabuły. Przy takiej regularności nie powinno być problemów z zalegającymi wycenami.

Doświadczenie: jestem pomniejszą legendą tego forum jak Jeż z Sinnoh
Coś od siebie: Jestem w stanie ze 2-3 razy w tygodniu przysiąść i poczyścić wyceny misji i fabuły. Przy takiej regularności nie powinno być problemów z zalegającymi wycenami.
0 x

- Mayū
- Wiek postaci: 21
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Średni wzrost, ciemna karnacja, złote, podkreślone kredką oczy i czarne, długie włosy. Pieprzyk pod lewym okiem. Nadmiernie obwieszona złotą biżuterią i odziana w absolutnie niepraktyczną na pustyni czerń.
- Widoczny ekwipunek: Gurda; duży zwój pod gurdą; fūma shuriken u boku; duża torba na biodrze; kabura na udzie; rękawiczki z blaszkami.
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=8392&p=139116#p139116
- GG/Discord: vaynei
Doświadczenie: Nie jestem pomniejszą legendą forum i nigdy nie byłam supportem, byłam tylko modem wt przez chwilę, ale nie liczyłabym tego jako doświadczenie. Adminowałam na innych forkach, ale miałam wtedy jakieś 14 lat, więc...
Coś od siebie: Często można zobaczyć mnie w różnych działach czytającą najróżniejsze wątki. Zaryzykuję stwierdzenie, że mniej więcej kojarzę fabułki większości osób na forku. A skoro już je czytam, to może mogłabym odciążyć aktualnych sprawdzających, pomagając z wyceną misji/fabułek. Wydaje mi się, że całkiem nieźle ogarniam i mechanikę, i fabułę forum, jestem też wyczulona na błędy i anachronizmy. Wchodzę na forum codziennie odkąd wróciłam po przerwie. Mogłabym też wspomóc w aktualizowaniu działów takich jak spis misjodawców, zajęte wizerunki i całą resztę, która wymagałaby dodatkowej pomocy.
No i pilnowałabym tych, którzy nie aktualizują swojego wieku.
0 x
- Jawa
- Administrator
- Ranga: Head Admin
- GG/Discord: MxPl#7094
- Multikonta: Sasame | Sumi
Wyniki rekrutacji i zmiany w składzie administratorskim Nieco więcej zmian organizacyjnych, niż prawdopodobnie było to spodziewane. Nie przedłużając, Koala zdecydowała się wycofać z pełnienia roli fabularnego supporta, jednak będzie udzielać wsparcia w prowadzeniu eventów, jak chociażby w tym właśnie zapowiedzianym. Innymi słowy, jej rola od tej pory będzie wyglądać tak samo jak w przypadku Natsu, z którym teraz będzie dzielić konto służące przede wszystkim do prowadzenia eventów lub ewentualnie innych fabuł.
W związku z powyższym, w rekrutacji zostało wyłonionych dwóch supportów: Mayū, która na koncie supporta przyjmie nick Majka, oraz Jun, który na koncie supporta przyjmie nick Kabuki. Zwycięzcom gratulujemy i życzymy owocnej pracy na rzecz forum, z kolei pozostałym życzymy powodzenia w kolejnych rekrutacjach.
0 x
- Sans
- Administrator
- Wiek postaci: 8
- Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus
Treningi technik Temat już był, ale najwyraźniej trzeba znowu sprawę odświeżyć. Powtarzam już któryś raz - CZYTAJCIE UWAŻNIE TEMAT Z OPISEM JUTSU I ICH NAUKI. Bo my te treningi też czytamy, serio. Trening to nie post fabularny, w którym sobie po prostu rozmawiacie z kimś i gdzieś na dole wpisujecie "nauka jutsu XXXXX". Faktyczny trening to opis wyłącznie treningu, a nie przemyśleń nad płynącą obok rzeczką, czy używania chakry do celu "rozgrzewki układu chakry", co nie ma nic wspólnego z trenowaną techniką. Wielokrotnie prosiłam o zmiany postów, pod warunkiem, że było tego mało. Ale nie będzie tak, że piszecie treningi niespełniające wymagań, bo "a będą najwyżej do poprawy". Nie. Dużo treningów już cofnęłam i każde następne niespełniające wymagań też nie zostaną zaakceptowane i będą do napisania na nowo. Nie będzie możliwości edycji postów z treningami, którym coś brakowało.
0 x

- Sans
- Administrator
Moderator działu Własnych Technik oraz Kuźni Ze względu na to, że Jun aka Kabuki dołączył do grona administracyjnego, zwolniło się jego miejsce moda w WT oraz Kuźni. Z tego względu zdecydowaliśmy się, tym razem bez rekrutacji, na miejsce w WT wziąć Akibę (dotychczasowego moda Kuźni), zaś na miejsce w Kuźni - Kamiyo Ori (dotychczasowego moda w WT).
Tak więc z tego miejsca podziękowania dla Juna za czas, jaki poświęcił obu działom, zaś Akibie i Kamiyo Ori życzę powodzenia w nowych działach!
0 x

- Sans
- Administrator
Szybkie ogłoszenie o czcionkach Od niedawna można u nas na forum używać większej puli czcionek, a więc nie tylko tych, które mamy dostępne na komputerze. Wprowadziliśmy opcję skorzystania z czcionek Google, które są do znalezienia pod tym adresem: https://fonts.google.com
Jak używać kodu? W poście (najlepiej na samym początku) należy skorzystać z bbcode’a [.googlefont], użyć w nim nazwy wybranej czcionki z linku powyżej, a następnie w [.czcionka=xxx]za „xxx” podstawić tę samą nazwę.
Przykład na czcionce o nazwie Dancing Script:
Tak wygląda tekst z użytą czcionką.
Kopiuj [googlefont]Dancing Script[/googlefont] [size=120][czcionka=Dancing Script]Tak wygląda tekst z użytą czcionką.[/czcionka][/size]
0 x

- Jawa
- Administrator
- Ranga: Head Admin
- GG/Discord: MxPl#7094
- Multikonta: Sasame | Sumi
Nabór na moderatora technicznego i supporta fabularnego Zmiany w składzie administracji. Sanders (Yami) z powodu spadku zapału do pracy zdecydował się oddać stanowisko moderatora technicznego. Dziękujemy mu za dotychczasową pomoc w rozwijaniu forum. W związku z tym ogłaszamy nabór na zwolnioną funkcję. Do obowiązków moderatora technicznego należy opieka nad działem pomysłów oraz praca nad zmianami mechanicznymi.
Ogłaszamy również nabór na supporta fabularnego. Obowiązkiem supporta jest sprawdzanie misji, fabuł oraz nowych KP.
Obie rekrutacje są prowadzone równolegle. Można się zgłaszać na jedną funkcję lub na obie jednocześnie. Formularz zgłoszeniowy poniżej. Wstępny czas rekrutacji tydzień, ale może się wydłużyć w zależności od ilości zgłoszeń.
Informujemy również, że miejsce moderatora WT/Kuźni zostało zwolnione przez Jun'ichiego. Nabór na jego miejsce pojawi się po zakończeniu aktualnych rekrutacji.Kopiuj [color=#bfc8fb]Stanowisko:[/color] Moderator techniczny / Support fabularny [color=#bfc8fb]Doświadczenie:[/color] Jakie posiadamy w zakresie pełnienia podobnych funkcji [color=#bfc8fb]Coś od siebie:[/color] Takie typowe "dlaczego ja"
0 x
- Isei
- Martwa postać
- Wiek postaci: 24
- Ranga: Doko
- Krótki wygląd: Dosyć wysoki facet, o kruczoczarnych włosach średniej długości. Wąskie, delikatnie przymróżone oczy również w kolorze czarnym. Wyraźnie widoczne kości policzkowe, które podkreślają kształt twarzy.
- Widoczny ekwipunek: Czarny płaszcz z wysokim kołnierzem, pozbawiony kaptura. Na plecach zawieszone złożone Fuuma shuriken, układające się w kształt litery 'X'. Zawsze posiada przy sobie parasol, który często zawieszony jest przy pasie chłopaka. Na prawym palcu wskazującym złoty pierścień z wygrawerowanym emblematem Uchiha.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=125465#p125465
- GG/Discord: Silens#9436
Ukryty tekst
0 x

It's pointless...
Don't you know? Because that's the way death works.
Wandering the world of the living unnoticed as a spirit, that isn't a continuation of life.
When you die, that's it... There's nothing more... Nothing new begins.
No matter how much you regret or wish, if you couldn't do something in life, you can't suddenly do it when you die. That's just how it works, no way to defy it, try and you end up like this.
We no longer have future to fight for.
- Mei
- Wiek postaci: 30
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: Niewysoki wzrost, niebieskie do pasa włosy oraz oczy z heterochromią. Lewe szkarłatne, zaś prawe koloru lodowego sopla. Budowa ciała szczupła, skóra śnieżnobiała o niskiej temperaturze. Strój miko. W skrócie młody wygląd jak na 29 lat.
- Widoczny ekwipunek: Jedną z bardziej widocznych rzeczy jest wachlarz noszony przez kobietę na plecach. Zaraz po nim uplasowała się duża torba znajdująca się pod nim. Poza nimi ma jeszcze dwie kabury, każda przypada na jedno udo (od czasu do czasu są widoczne spod ubrania). Do kompletu dochodzą rękawiczki z ochraniaczami, a także sznureczek obwiązany na ręce z kluczykiem zawieszonym na nim.
- Link do KP: viewtopic.php?p=5659#p5659
- GG/Discord: Mei#0402
- Multikonta: Yona
Użytkownicy przeglądający to forum: Uchiha Tsuyoshi i 7 gości