Brama

W osadzie można odnaleźć wszystkie jednostki organizacyjne konieczne do normalnego trybu życia. Można tu odnaleźć szpital, restauracje, sklepy z różnymi towarami, a także gorące źródła bądź arenę.
Awatar użytkownika
Toshiki Oden
Postać porzucona
Wiek postaci: 17
Ranga: Wyrzutek D
Multikonta: Tamaki Hyūga

Re: Brama

Post autor: Toshiki Oden »

Widząc że ludzi stracili zainteresowanie całą sytuacją, uznałem że jest to moja szansa aby się na dobre pozbyć żebraka, w końcu czas mnie gonił a nie chciałem żeby nowo poznany chłopak na mnie czekał, mialem zamiar wygrać nasz zakład. Kiedy usłyszałem jakie to cenne informacje miał dla mnie żebrak zdecydowałem że nie będzie z niego żadnego pożytku i po prostu będę musiał się go pozbyć i tak też zrobiłem. Wykorzystując fakt że był on kompletnie przerażony wciąż działającą na niego techniką iluzji, podszedłem do niego i szybkim ruchem poderżnąłem jego gardło po czym uciekłem wgłąb uliczki i czym prędzej jak najdalej od miejsca zdarzenia, nie chciałbym aby ktoś zawołał straż co mogłoby się skończyć na tym że przegram zakład z chłopakiem i już go więcej nie zobaczę a wydawał się on być bardzo ciekawy. Oddalając się od miejsca zbrodni starałem się poruszać bocznymi uliczkami i kierować się mniej więcej w kierunku miejsca gdzie umówiłem się na ponowne spotkanie z okularnikiem.
0 x
Awatar użytkownika
Harisham
Martwa postać
Multikonta: Harikido, Prosiaczek

Post autor: Harisham »

Koniec misji D
0 x
5 linijek i do przodu. To moje nindo. Dobre, nie?

W związku z licznymi problemami:
Mianownik: Harisham
Dopełniacz: Harishama
Celownik: Harishamowi
Biernik: Harishama
Narzędnik: Harishamem
Miejscownik: o Harishamie
Wołacz: Harishamie
Awatar użytkownika
Harikido
Gracz nieobecny
Multikonta: Harikotto

Post autor: Harikido »

No proszę, kto by się spodziewał. Chłopaczek bawiący się iluzjami i swoim wyobrażonym światem nie dał się temu parszywie pięknemu miastu i czeka na mnie tam, gdzie mu kazałem. Cóż... to jednak przecież wcale niczego nie oznacza. Równie dobrze mógł tutaj cały czas stać i gapić się na swoje buty. W ten sposób jest się tak miernym i niewidocznym, że musiałby mieć ogromnego pecha, aby ktoś przypadkiem wsadził mu ostrze swojego noża między żebra. Nie ma jednak co nad tym deliberować. Trzeba sprawdzić jak jest w rzeczywistości.
- Byłem pewien, ze się nie zjawisz. Pokaż mi jednak, czy jesteś tak dobry, jak próbujesz się przechwalać, czy tylko marnuję na ciebie swój czas. - mówię podchodząc do Toshikiego.
0 x
Awatar użytkownika
Toshiki Oden
Postać porzucona

Po dotarciu na ustalone miejsce spotkania okazało się że mojego rywala jeszcze nie było, zaczekałem więc cierpliwie, wierząc w jego dumę i byłem pewien że mnie nie wystawi. Po jakimś czasie okazało się że miałem rację i zobaczyłem idącego w moją stronę chłopaka. Wyprostowałem się nieco bardziej i podszedłem w jego stronę wyciągając równocześnie sakiewkę, którą zabrałem mężczyźnie jakiś czas temu.
- Sam nie lubię marnować czasu, więc przejdźmy od razu do rzeczy. - powiedziałam z zadziornym uśmiechem i potrząsnąłem sakiewką po czym wysypałem monety na dłoń i szybko podliczyłem. - Równo 250 Ryo. - powiedziałem i rzuciłem Harikido wyzywające i zarazem pytające spojrzenie, ciekaw ile jemu udało się zdobyć.
0 x
Awatar użytkownika
Harikido
Gracz nieobecny
Multikonta: Harikotto

Post autor: Harikido »

Chłopaczek znikąd okazuje się bywać użyteczny. Kto by się spodziewał? Na pewno nie ja. Lubię jednak tak być zaskakiwany. Tym bardziej, że to wygląda na najłatwiej zarobione pieniądze w mojej przestępczej karierze. Ten idiota sam przynosi mi pieniądze. Cóż, nie zamierzam jednak narzekać.
- Dwieście pięćdziesiąt? Świetnie, to akurat będzie twoja zaplata dla mnie. Nie myślałeś chyba, że będę cię niańczył i pokazywał miasto za darmo? Mój czas kosztuje i z moich obliczeń wynika, że póki co cie na mnie stać. Jak widzisz, tutaj niedaleko jest brama miasta, przy której strażnicy miejscy zdzierają od kupców cła i myto. Poza tym niewiele oni jednak znaczą. Miastem rządzą trzy rodziny mafijne, Ekibyō, Yoshida i Akiyama. Rodziny zachowują równowagę sił pomiędzy sobą, ale to tylko kwestia czasu, aż wszystko zagarnie Akiyama. Tylko oni tak naprawdę mają znaczenie, a straż miejska myśląc, że jest ważna jest tylko śmieszna. - mówię do Toshikiego, wyciągając rękę po jego sakiewkę - Kolejne informacje również będą cię kosztować. Najlepiej jednak, gdybyś udowodnił, że te dwieście pięćdziesiąt ryo nie wyciągnąłeś z własnej onucy, tylko porządnie na nie zapracowałeś. Idź więc w miasto i pokaż, że potrafisz tutaj zarabiać pieniądze.
0 x
Awatar użytkownika
Toshiki Oden
Postać porzucona

Wysłuchałem słów chłopaka uśmiechając się pod nosem kiedy usłyszałem jak ten wręcz zarządał zapłaty za informacje jakie mi przekazał.
- Proszę cię, czy uważasz mnie za jakiegoś pierwszego lepszego pachołka? Dwieście piędziesiąt ryo za informacje które wie każdy, nawet najmniej znaczący i najbardziej żałosny mieszkaniec Shigashi? Nie rozśmieszaj mnie proszę. - powiedziałem drwiącym tonem i ledwie powstrzymałem parsknięcie śmiechem. Po czym nieco lepiej przeanalizowałem jego wypowiedź. - No i dobrze wiedzieć że zadaję się z kimś z najsilniejszej rodziny. Mam nadzieję że udowodnię moją wartość i będę miał zaszczyt służyć w niej. - powiedziałem uśmiechając się zadziornie. - A teraz możemy się rozdzielić na dogrywkę, zgoda? - zapytałem się Harikido.
0 x
Awatar użytkownika
Jun
Postać porzucona
Wiek postaci: 22
Ranga: Kenshi | Akoraito
Krótki wygląd: Kapelusz
Widoczny ekwipunek: Zbroja
Duża torba
Miecz i śpiwór
Manierka
GG/Discord: Tario#3987/64789656
Multikonta: Maname | Kabuki
Aktualna postać: Kayo

Post autor: Jun »

0 x
" RP/PBF to nie zabawa już "
Awatar użytkownika
Gundan
Martwa postać
Wiek postaci: 18
Ranga: Wyrzutek C
Krótki wygląd: Krótkie, białe włosy oraz złote oczy.
195cm oraz 93kg
Widoczny ekwipunek: Kamizelka Shinobi - Tors
Torba - Prawy pośladek
Kabura x2 - Prawe i lewe udo
Multikonta: Mangetsu

Post autor: Gundan »

STATSY:
  Ukryty tekst
TECHNIXY:
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Jun
Postać porzucona
Duża torba
Miecz i śpiwór
Manierka

0 x
Awatar użytkownika
Gundan
Martwa postać
195cm oraz 93kg
Torba - Prawy pośladek

STATSY:
  Ukryty tekst
TECHNIXY:
  Ukryty tekst
SPRZĘCIORY:
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Jun
Postać porzucona
Duża torba
Miecz i śpiwór
Manierka

0 x
Awatar użytkownika
Gundan
Martwa postać
195cm oraz 93kg
Torba - Prawy pośladek

STATSY:
  Ukryty tekst
TECHNIXY:
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Jun
Postać porzucona
Duża torba
Miecz i śpiwór
Manierka

0 x
Awatar użytkownika
Gundan
Martwa postać
195cm oraz 93kg
Torba - Prawy pośladek

0 x