Szukam osób chętnych do relacji z moją postacią - planuję osobę z zanikami pamięci, więc możliwości są duże. Z takiej czystej karty można zrobić anioła, potwora, albo po prostu oszukiwać naiwniaka i wkręcić mu, że jest się rodziną albo i parą.
Rodzina, znajomi, każdego przygarnę
Rodzina, znajomi, każdego przygarnę
Hejo!
Szukam osób chętnych do relacji z moją postacią - planuję osobę z zanikami pamięci, więc możliwości są duże. Z takiej czystej karty można zrobić anioła, potwora, albo po prostu oszukiwać naiwniaka i wkręcić mu, że jest się rodziną albo i parą.
0 x

Mowa
- BeeBee-Hachi
- GG/Discord: Kubalus#9713
- Multikonta: Tetsuro/Zankoku
Re: Rodzina, znajomi, każdego przygarnę
Może lepiej najpierw załóż temat z KP i pomyśl, kim chcesz grać. Wtedy łatwiej będzie znaleźć osoby, które będą chciały zostać członkami twojej rodziny, przyjaciółmi, etc.
0 x
- Uzumaki Hibana
- Gracz nieobecny
- Wiek postaci: 26
- Ranga: Wyrzutek C
- Krótki wygląd: Wysoka, czerwonowłosa, złotooka kobieta, z dużą blizną na twarzy.
Ubranie czarne z czerwonymi elementami. - Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie. Torba przy pasie. Dwa miecze przy biodrach.
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=5993&p=92024#p92024
- GG/Discord: 66265515
Hej!
Ogólnie to Hanuman ma racje, ale jeśli naprawdę nie masz żadnej koncepcji na postać (oprócz tych zaników pamięci), to możesz się podpiąć pod moją historię
Szczerze mówiąc ostatnio nie mam koncepcji na dalszy rozwój Hibci (po za "powrotem w rodzinne strony"), więc jakaś relacja mogła by być nawet ciekawa.
Tylko od razu mówię, że raczej nie widzę swojej postaci w "trwałym związku" (czy to romantycznym, czy rodzinnym, czy innym), więc jakieś wspólne fabuły/misje były by raczej od czasu-do czasu.
Jak nikt inny się nie zgłosi, a moja postać ci odpowiada to pisz PW/GG
Ogólnie to Hanuman ma racje, ale jeśli naprawdę nie masz żadnej koncepcji na postać (oprócz tych zaników pamięci), to możesz się podpiąć pod moją historię
Szczerze mówiąc ostatnio nie mam koncepcji na dalszy rozwój Hibci (po za "powrotem w rodzinne strony"), więc jakaś relacja mogła by być nawet ciekawa.
Tylko od razu mówię, że raczej nie widzę swojej postaci w "trwałym związku" (czy to romantycznym, czy rodzinnym, czy innym), więc jakieś wspólne fabuły/misje były by raczej od czasu-do czasu.
Jak nikt inny się nie zgłosi, a moja postać ci odpowiada to pisz PW/GG
0 x
Lokalizacja Hibany: Świątynia Onikirimaru oraz Dojo szkoły Ryu Prowadzone misje: "Złota Amaterasu" - D; "Wojna i pokój" - C Towarzysz: Onna

- Han Gug
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 19
- Ranga: Dōkō
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=5866
Siemanko, jak coś PW i można spróbować coś pomyśleć i może się dogadać.
0 x
- Naoki
- Gracz nieobecny
- Wiek postaci: 22
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: Zielonowłosy młodzieniec, przeciętnego wzrostu.
- Link do KP: viewtopic.php?p=108086#p108086
- GG/Discord: Abur#4841
To i ja się zgłoszę. Może uda razem się coś wymyślić :p
0 x
Wszystko co powiem, może być głupie i nikt nie ma prawa, użyć tego przeciwko mnie.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość