Mam nadzieję, że wpadam tu z krótką piłką. Mam taki oto problemik:
- Nazwa
- Kuro Higanbana
- Pieczęci
- Szczur
- Zasięg
- Patrz: Tabelka, Ranga B
- Koszt E: 36% | D: 28% | C: 20% | B: 16% | A: 12% | S: 8% | S+: 4% za 20 strumieni (kontrola przeciwników zgodnie z Kagemane no Jutsu)
- Dodatkowe Należy znać Kagemane no Jutsu|Podczas kontroli cienia, użytkownik nie może się przemieszczać
- Opis <span style="display: block; margin: 0; padding: 0; text-align: justify;">Wariacja techniki Kagemane no Jutsu, przydatna podczas walki z wieloma przeciwnikami. Zamiast nakierować swój cień w jednym kierunku, ten natychmiast wystrzeliwuje w formie cienkich strumieni wokoło użytkownika,
w ilości przez niego pożądanej. Wadą jest niemożność kontroli cieni podczas ich przemieszczania się pod ziemi - idą one prosto i tylko prosto, po ewentualnym uniku przeciwnika nie ma możliwości zwrócenia nimi. Jednak w wypadku powodzenia Nara zyskuje kontrolę nad dużą ilość użytkowników jednocześnie, co staje się bardziej opłacalne niż łapanie pojedynczo każdego przeciwnika z osobna.</span>
Jak widać na załączonym obrazku technika ta polega na przyciągnięciu do siebie przeciwników, a w naszym forumowym opisie nie ma o tym nawet wzmianki i wygląda to po prostu jak zwykłe Kagemane, tylko takie mniej elastyczne i rozszczepione na 20 wiązek. Nie wiem, czy to celowe znerfienie techniki, czy po prostu niedopatrzenie kogoś, kto to opisywał.
ROZWIĄZANIE
Dodanie informacji o tym, że technika umożliwia przyciągnięcie do siebie przeciwników.
DODATKOWE UWAGI
(: