Uśmiechnąłem się pod swoim szalikiem po czym ruszyłem na przeciwników, wraz ze mną ruszyły moje "tanie podróbki".
Rozpędziłem się do swojego maximum, po drodze puszczając miecz, po czym wyskoczyłem w stronę przeciwników z wyciągniętą do przodu nogą. Dainamikku Entorī! Jeśli atak się powiedzie możliwe że oprócz ataku siłą i odepchnięcia, przeciwnik nadzieje się jeszcze na wystające ze mnie, ostre kości. Gdy tylko znajdę się między przeciwnikiem, staram się za atakować go gradem ciosów i kopnięć, wciąż mając nadzieje że najwięcej krwi wroga zostanie na moich szpikulcach. Dainamikku Akushyon! -Jak mówiłem, jesteście martwi. Gdyby przeciwnik starał się mnie atakować, również kośćmi będę się bronił, w końcu ta technika nie służy tylko do obrony, a ja znałem jej wartość.
Pieczęci
Brak
Zasięg
Bezpośredni
Koszt
Brak
Dodatkowe
Brak dodatkowych wymagań
Opis Kolejna z łatwych technik TaiJutsu. Tym razem użytkownik wyskakuje i atakuje przeciwnika wyprostowaną nogą. Taki cios może oszołomić, wyprowadzić z równowagi, a przede wszystkim zaskoczyć cel ataku. Dodatkowo jeśli połączymy go z jakąś dywersją, np. notką wybuchową nadchodzącą z drugiej strony, mamy pewne szanse na niespodziewany atak.
Dainamikku Akushyon
Pieczęci
Brak
Zasięg
Bezpośredni
Koszt
Brak
Dodatkowe
Brak dodatkowych wymagań
Opis Bardzo prosta technika TaiJutsu, polegająca na zaatakowaniu przeciwnika gradem ciosów i kopnięć. W zasadzie nie byłoby to Jutsu, ale kwalifikuje je się jako takowe, ponieważ poza zwyczajnym atakiem dodaje się do niego obrót przed rozpoczęciem ataku, który utrudnia trochę obronę.