W tym dziale można znaleźć aktualną listę misjonarzy, czyli osób mogących przeprowadzić Ci misję. Tutaj także można zamieścić zgłoszenie po misję oraz sprawdzić, kto takowe złożył. Oprócz tego można wrzucić tutaj do wyceny swoją misję czy fabułę.
Krótki wygląd: Haruka preferuje barwy krwi i zachodu słońca – jej odzież często zawiera intensywne czerwienie, burgundy i brązy. Ma długie, białawe włosy. Prawe oko – szarozielone – kontrastuje z pustym, niewidocznym pod maską oczodołem po stronie lewej.
Nick prowadzącego: Ario Nick biorącego/biorących udział: Tsuyoshi Uchiha Rodzaj misji: Wojenna B (dla Ryuzaku przeciwko Dzikim) Streszczenie misji: Tsuyoshi wraz z Kogo, którego reputacja jest dość wątpliwa wyrusza na tereny Dzikich, by wysadzić wieżę obserwacyjną. Cel jest o tyle strategiczny, że wpływa bezpośrednio na powodzenie innych operacji militarnych prowadzonych przez Obóz Mikoto. Tsuyoshi poznaje część historii Yatty, a jednocześnie na samym końcu czeka go niespodzianka, której się nie spodziewał. Wieża zostaje wysadzona, a Tsuyoshiemu udaje się pochwycić jeńców. Link do misji:
1. viewtopic.php?p=226090#p226090
2. viewtopic.php?p=227100#p227100 Ilość postów: 18/17 kolejek Rozpoznawalność po misji*: + 8 punktów sławy w Ryuzaku i +2 punktów sławy w Obozie Mikoto (nie wiem jak to liczyć, ale sugerowałbym rozdzielić tak jak napisałem) => Prośba o dopisanie informacji, że Tsuyoshi zyskał sławę za wykonanie strategicznej misji dotyczącej wysadzenia Wieży Obserwacyjnej i przyczynił się bezpośrednio do ułatwienia przekroczenia granicy na stronę dzikich dla zespołu, który ma zadanie pochwycenia generała Bubaigary. Wynagrodzenie dla gracza *: +20% Ryo i PH zgodnie ze zleceniem
Krótki wygląd: ~ - Średniego wzrostu - Szczupła lecz dobrze zbudowana - Burza czerwonych włosów - Błękitne oczy Ubiór: ~ - Czarna sukienka-kimono w czerwone chmurki - Wysokie czarne sandały shinobi
Widoczny ekwipunek: ~ - Kabura na lewym udzie - Kabura na prawym udzie - Czarna torba przy pasie z tyłu na środku - Tanto zamocowane poniżej torby - Czarny płaszcz w czerwony chmurki - Duży zwój