Prośby do administracji
Re: Prośby do administracji
Misja poprawiona, ale wszystkie techniki jakie mam w KP miałem do rozdania na start, albo się ich normalnie nauczyłem 

0 x
Chciałbym zgłosić odwołanie od bana na CB, którego dostałem. Uważam, że ban ten był bezpodstawny i niesprawiedliwy. Chciałbym więc prosić Szanowną Administrację o ponowne rozpatrzenie tej sprawy (ale inną osobę niż ta, która dała bana). Jeśli w wyniku ponownego rozpatrzenia wyjdzie, że jednak moje zachowanie było na tyle niewłaściwe, że zasłużyłem na bana, to ok. Przyjmuję to na klatę, jak mężczyzna.
Zanim jeszcze zacznę swój wywód, to powiem tak. Załamałem się po tym totalnie i w sumie nie wiedziałem co mam ze sobą zrobić. Chciało mi się płakać i wtedy stwierdziłem, że jak Meido umrze, to ja rezygnuję z dalszej gry na tym forum. I generalnie w takim wypadku miałbym totalnie gdzieś tego bana na CB. Niemniej jednak moi znajomi powiedzieli, że grają tutaj na SW i mają jakieś plany fabularne i to mnie przekonało do tego, by jednak zostać i grać dalej. Dlatego postanowiłem napisać to odwołanie.
W sumie nie zależy mi na możliwości pisania na CB, ale chciałbym oczyścić dobre imię i odzyskać honor.
Dobra: Przechodzimy do konkretów:
że nie zamierzasz interweniować w tej sprawie i w sumie rozmowa z Tobą w żadnym stopniu nie poprawiła mi nastroju.
Mało tego ... dodatkowo go pogorszyła, ale nie o to chodzi. Nie wiem czy śledziłeś wtedy CB czy po prostu byłeś tak zajęty pracą, że nie byłeś w stanie. Teraz jednak zgłaszam oficjalne "pismo" skierowane do całej administracji. I wydaje mi się,
że mam do tego prawo. A nawet jeśli nie mam? To trudno. Możecie mnie znienawidzić.
Zanim jeszcze zacznę swój wywód, to powiem tak. Załamałem się po tym totalnie i w sumie nie wiedziałem co mam ze sobą zrobić. Chciało mi się płakać i wtedy stwierdziłem, że jak Meido umrze, to ja rezygnuję z dalszej gry na tym forum. I generalnie w takim wypadku miałbym totalnie gdzieś tego bana na CB. Niemniej jednak moi znajomi powiedzieli, że grają tutaj na SW i mają jakieś plany fabularne i to mnie przekonało do tego, by jednak zostać i grać dalej. Dlatego postanowiłem napisać to odwołanie.
W sumie nie zależy mi na możliwości pisania na CB, ale chciałbym oczyścić dobre imię i odzyskać honor.
Dobra: Przechodzimy do konkretów:
- http://uploadfile.pl/pokaz/1103102---u2zx.html - tutaj wrzuciłem pliki PDF (bo tak mi po prostu było łatwiej) uzyskane z archiwum, prezentujące moją "rozmowę" z Kuro. Z góry przepraszam za jakość, ale myślę, że da się odczytać. Pliki są numerowane (najwcześniejszy z numerkiem 1, najpóźniejszy z numerkiem 4). Należy oczywiście czytać od dołu do góry.
- Dodam jeszcze, że niewiele pamiętam z tamtej rozmowy. Tylko jakieś urywki. Jak przez mgłę, więc powiem jedynie, że WYDAJE MI, że nie zrobiłem nic takiego coby zasługiwało na bana i dlatego piszę to odwołanie.
- Sprawa wyglądała następująco, ale proszę o dyskrecję: Mam prawie 25 lat i prawdę powiedziawszy ostatni "związek", w którym byłem zakończył się jakieś 15 lat temu. Nigdy więc nie miałem poważnej dziewczyny, nigdy jeszcze nie uprawiałem seksu (jestem prawiczkiem). Myślicie, że bym nie chciał? Pewnie, że bym chciał! Może kiedyś się uda. Kto wie? W każdym bądź razie ... nie załamuję się z tego powodu, bo życie może być piękne tak czy siak. Aż tu nagle przychodzi taki Kuro i zaczyna się z człowieka okrutnie naśmiewać ... Nawet sobie nie zdajecie sprawy jak podle i beznadziejnie się wtedy czułem ...
- Najpierw próbowałem obrócić wszystko w żart i się trochę pośmiać. Chyba lepiej, żeby śmiać się z kimś niż żeby ten ktoś śmiał się z ciebie, nie? Dostałem za to opieprz od Natsume.
- Postawiłem więc sprawę jasno. O ile dobrze pamiętam, zapytałem Kuro czy sprawia mu przyjemność krzywdzenie innych.
Poprosiłem (a wręcz zażądałem), żeby tego nie robił. Na tym się jednak nie skończyło ... No i w pewnym momencie Avarice wtrącił się do rozmowy i stwierdził, że "się żalę". Na to ja mu mówię, że "nigdy się nie żalę". A potem? A potem miałem już bana. - Dodam jeszcze, że nie była to jedyna taka sytuacja. Kuro już wcześniej się ze mnie naśmiewał. Kan był świadkiem. Poradził mi, żebym w takich sytuacjach wychodził z CB, ale czy to jest metoda? Chcę pogadać z ludźmi, którzy jeszcze trochę mnie lubią (bo doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że połowa forum po prostu mnie nie lubi i przy dowolnej okazji jeżdżą po mnie na CB czy Discordach [taka Reika czy Kazumi np.]), ale nie ... bo właśnie Kuro zaczyna się wyśmiewać. I co? Mam tak po prostu zniknąć z CB?
- Dlaczego więc nie dodałem go do "Wrogów"? Z jednej prostej przyczyny. To był kiedyś mój kumpel z innego forum. Myślałem po prostu, że się ogarnie. Dałem mu szansę, bo nie chciałem zrywać tego kontaktu. Nie udało się. Trudno. Koleś już dla mnie nie istnieje.
- Co mi jeszcze Kan radził? Ano to, że jeśli sytuacja się powtórzy, to żebym to zgłosił do administracji. Razem ze screenami.
Wtedy, wg Kana, Kuro powinien dostać warna, osta, bana na CB czy cokolwiek innego ... Dlatego publicznie poprosiłem Natsume, który był przy tej "rozmowie" o bana dla Kuro. Stwierdziłem, że skoro był, to nie muszę wysyłać screenów. Jednak zostałem olany, więc przy okazji tego odwołania, chciałbym poprosić o przeanalizowanie wypowiedzi Kuro i jeśli trzeba, wyciągnięcie odpowiednich konsekwencji. Teksty typu "jesteś tak brzydki, że dziewczyna będzie cię chciała tylko jak jej zapłacisz" ... generalnie chyba nie powinny mieć miejsca, nie?
że nie zamierzasz interweniować w tej sprawie i w sumie rozmowa z Tobą w żadnym stopniu nie poprawiła mi nastroju.
Mało tego ... dodatkowo go pogorszyła, ale nie o to chodzi. Nie wiem czy śledziłeś wtedy CB czy po prostu byłeś tak zajęty pracą, że nie byłeś w stanie. Teraz jednak zgłaszam oficjalne "pismo" skierowane do całej administracji. I wydaje mi się,
że mam do tego prawo. A nawet jeśli nie mam? To trudno. Możecie mnie znienawidzić.
0 x
Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Proszę, o ile to możliwe, o zmianę nicku na Yamiyo. Z góry dziękuję
. Trochę inna koncepcja postaci i ... robię kobietę jednak
.

0 x
Chciałbym oddać moją fabułę do oceny. W sumie prowadziłem już 3 prowadzenia fabuły. 1 i 3 prowadziłęm sam, a drugą z innym graczem. Tą drugą, którą prowadziłem z innym graczem dałem już do oceny. Więc teraz przyszedł czas na 1 i 3. Oto pierwsza:
Zaczyna się tutaj:http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=45879#p45879
Koło z/t zawsze dałem linka, więc nie będzie zamieszania, a sprawdzanie powinno pójść sprawnie.
Kończy się tutaj:http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=47013#p47013 (Dalej z.t prowadzą do 2 fabuły, która została oceniona wcześniej).
Pierwsza fabułą w sumie liczy 17 postów. Teraz moja ta trzecia:
Zaczyna się tutaj i jak w poprzednik przypadku należy jechać po z/t:http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=50471#p50471
Kończy się tutaj:http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=51443#p51443.
W sumie ma 8 postów.
Obie fabuły razem dają nam 25 postów. Zgodnie z zaleceniami napiszę teraz ile w jakich wątkach było postów w tych 2 fabułach:
Leśna ścieżka postów: 1
Domek Osamu postów: 3
Kryształowe jezioro postów: 1
Park postów: 2
Wejście do wioski postów: 3
Pola uprawne Shigashi no Kibu postów: 1
Wioska Rolników postów: 1
Śniący Las postów: 1
Polana na wzgórzu postów: 4
Sklep z wyposażeniem postów: 2
Budka Ramen postów: 2
Zapomniana polana treningowa postów: 4
1+3+1+2+3+1+1+1+4+2+2+4=25
Wszystko się zgadza!!
Jeszcze z okazji urodzin shinowi warhttp://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=50087#p50087 wybrałem Raychu, dlatego przysługuje mi podwójne PH za fabułę 21 postów. Proszę to wziąć pod uwagę w trakcie oceny;)
Miłego sprawdzania!
Zaczyna się tutaj:http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=45879#p45879
Koło z/t zawsze dałem linka, więc nie będzie zamieszania, a sprawdzanie powinno pójść sprawnie.

Kończy się tutaj:http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=47013#p47013 (Dalej z.t prowadzą do 2 fabuły, która została oceniona wcześniej).
Pierwsza fabułą w sumie liczy 17 postów. Teraz moja ta trzecia:
Zaczyna się tutaj i jak w poprzednik przypadku należy jechać po z/t:http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=50471#p50471
Kończy się tutaj:http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=51443#p51443.
W sumie ma 8 postów.
Obie fabuły razem dają nam 25 postów. Zgodnie z zaleceniami napiszę teraz ile w jakich wątkach było postów w tych 2 fabułach:
Leśna ścieżka postów: 1
Domek Osamu postów: 3
Kryształowe jezioro postów: 1
Park postów: 2
Wejście do wioski postów: 3
Pola uprawne Shigashi no Kibu postów: 1
Wioska Rolników postów: 1
Śniący Las postów: 1
Polana na wzgórzu postów: 4
Sklep z wyposażeniem postów: 2
Budka Ramen postów: 2
Zapomniana polana treningowa postów: 4
1+3+1+2+3+1+1+1+4+2+2+4=25
Wszystko się zgadza!!

Jeszcze z okazji urodzin shinowi warhttp://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=50087#p50087 wybrałem Raychu, dlatego przysługuje mi podwójne PH za fabułę 21 postów. Proszę to wziąć pod uwagę w trakcie oceny;)
Miłego sprawdzania!

0 x
Prośba o zmianę nicku!
Chciałbym prosić admina o zmianę mojego nicku, bo nie wiem czy samemu można. Mój powód jest następujący: Imię Asahi kojarzy się na forum z innym Asahim i nie chce zeby wołano do mnie Hokou... Chciałbym zmienić na Fukuda Hisashi. Z góry dziękuje za szybkie rozpatrzenie mojej prośby.
Chciałbym prosić admina o zmianę mojego nicku, bo nie wiem czy samemu można. Mój powód jest następujący: Imię Asahi kojarzy się na forum z innym Asahim i nie chce zeby wołano do mnie Hokou... Chciałbym zmienić na Fukuda Hisashi. Z góry dziękuje za szybkie rozpatrzenie mojej prośby.
0 x
Ukryty tekst
Ukryty tekst
Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Prośba o ocenę fabuły, w tym możliwość aktywacji sharingana, zgodnie z opisem, iż silne emocję, jak np. zakochanie mogą go aktywować.
Co do Sharingana:
"Członek klanu nie posiada Sharingana od urodzenia, musi go przebudzić, a dokonać tego mogą jedynie bardzo silne emocje. Może to być dosłownie wszystko od zakochania (czyli np. przeżycie pierwszego pocałunku) do morderstwa z zimną krwią."
Ten akapit, tłumaczy aktywację bez dziedziny, jeśli dobrze rozumiem:
"Ostatnią mechaniką związaną z rozwojem Sharingana jest jego koszt utrzymania. Jest on mnożony x3 w przypadku gdy nie posiadamy odpowiedniej dziedziny klanowej. Co prawda możemy go używać, ale stanowi on gigantyczne obciążenie dla organizmu. W przypadku gdyby koszt był niezauważalny będzie on wynosić 3%. Dla Sharingan: Ni Tomoe jest to ranga C, Sharingan: San Tomoe ranga B, Mangekyō Sharingan ranga A, Eien no Mangekyō Sharingan ranga S. "
Tensa:
-Ulice Sogen (1)
-Polana w środku lasu (13)
-Sagisa & Tensa House o/ (4)
---------------------------------------------------------------------
Razem: 18
Możliwa aktywacja Sharingana: Od tego postu, do końca wątku
Sagisa:
Razem: 17
Powód edycji: Błąd w liczbie postów
Co do Sharingana:
"Członek klanu nie posiada Sharingana od urodzenia, musi go przebudzić, a dokonać tego mogą jedynie bardzo silne emocje. Może to być dosłownie wszystko od zakochania (czyli np. przeżycie pierwszego pocałunku) do morderstwa z zimną krwią."
Ten akapit, tłumaczy aktywację bez dziedziny, jeśli dobrze rozumiem:
"Ostatnią mechaniką związaną z rozwojem Sharingana jest jego koszt utrzymania. Jest on mnożony x3 w przypadku gdy nie posiadamy odpowiedniej dziedziny klanowej. Co prawda możemy go używać, ale stanowi on gigantyczne obciążenie dla organizmu. W przypadku gdyby koszt był niezauważalny będzie on wynosić 3%. Dla Sharingan: Ni Tomoe jest to ranga C, Sharingan: San Tomoe ranga B, Mangekyō Sharingan ranga A, Eien no Mangekyō Sharingan ranga S. "
Tensa:
-Ulice Sogen (1)
Razem: 18
Sagisa:
Razem: 17
Powód edycji: Błąd w liczbie postów
0 x
Proszę o ocenienie mojej walki z Rakanem http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=6 ... &start=210.
Avrice zaakceptował mi konto nowe na którym robię KP teraz. Rozdam na niej 80% punktów które mi się tam należą, a te z pojedynku dopiszę sobie potem.
Avrice zaakceptował mi konto nowe na którym robię KP teraz. Rozdam na niej 80% punktów które mi się tam należą, a te z pojedynku dopiszę sobie potem.

0 x
- Ero Sennin
- Support
- Multikonta: Minoru
Miałem bana na prowadzenie misji. Później mi tego bana zdjęto. Jednak wkurzyłem się na pewną rzecz i znowu o niego poprosiłem i dlatego teraz nie mogę prowadzić misji. Da się zrobić tak, żebym jednak mógł? 

0 x
- Ero Sennin
- Support
- Multikonta: Minoru
Chyba nie mam wyboru i muszę się zgodzić. I mam nadzieję, że jednak nie zrobię żadnego "wyskoku". Ale dodatkowe pytanko:
Zgadzam się na przydział D-C oczywiście. A kiedy najwcześniej (bo rozumiem, że przeprowadzenie jednej misji to w tej sytuacji za mało) ewentualnie będę mógł poprosić o podniesienie przydziału?
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Sasame i 3 gości