Shīrōdo 							 

Posty:  143 Rejestracja:  18 mar 2025, o 18:53Wiek postaci:  23Ranga:  DōkōKrótki wygląd:  147cm | 35kgWidoczny ekwipunek:  Włócznia na plecachLink do KP:  viewtopic.php?p=222736#p222736 Multikonta:  Gōsui 

autor: Shīrōdo  20 maja 2025, o 20:04 

Czyżbym trafił na kogoś normalnego?  - Boski Cesarz zbyt łaskawie na nich patrzy choć w swej mądrości pewnie widzi ku temu powód którego my nie potrafimy objąć umysłem...  -  odparłem bez chwili zająknięcia - Lecz nie zmienia to faktu że jak dla mnie należałoby ich wszystkich powiesić, a także ich całe rodziny żeby się nauczyli że tu rządzi Boski Cesarz Waneko, a każdy zdrajca i kolaborant nie zasługuje by móc cieszyć się dniem danym nam przez Jegowspaniałość.  
	0  x

Arii 							 

Posty:  1897 Rejestracja:  3 cze 2022, o 11:19Wiek postaci:  19Ranga:  KogōKrótki wygląd:  -na prawym ramieniu wytatuowana sznyta gita Widoczny ekwipunek:  * Dwie opaski z dziwnymi symbolami na nadgarstkachLink do KP:  viewtopic.php?f=32&t=10504 Multikonta:  Yuri 

autor: Arii  22 maja 2025, o 11:51 

7/14 Globalna ciepłota Misja C - Shirodo K -Wpływamy na teren wroga. Ta mgła nie jest czymś zwykłym. Kirigakurę no Jutsu. Muszą mieć sensora albo Ranmaru ze sobą. -  zmarszczył noc i zaszeleścił swoimi skrzelami -Kiedy podpłyniemy do brzegu - ruszasz w centrum. Mgła wydaje mi się puszczona tylko wokół wyspy - tak duży obszar musi kontrolować kilka osób. W samym centrum powinien być rozbity obóz. Ja zajmę się tymi co tworzą to mleczne gówno dookoła. Nie rób niczego pochopnego, jeżeli wyczujesz, że jest ich za dużo... czekaj, aż się pojawię. - i przybili do brzegu. Spuścił kotwicę, która chlupnęła. I zeskoczył na piach. Pomachał mu i w ciszy zniknął w gąszczu lasu. Polecenie było mu znane. Czyżby jego pierwsze zlecenie właśnie teraz nabierało tempa? Młody Rekinek miał okazję naprawdę się wykazać i nie mógł przegrać, ponieważ to zostanie z nim już na zawsze.Dialog:Hoshigaki Kiyoto klik!  
	0  x

Chakra Ariiego  - dla sensora wyczuwalna jako spokojna, ciepła i dobrodusznaChakra w formie Rzeźnika  - zimna, wyczuwalna woń krwi, morderczy zamiar wisi w powietrzuChakra w formie Mindy  - znudzona, "rozbrykana",  skrytaPH  Bank  WT  

Shīrōdo 							 

Posty:  143 Rejestracja:  18 mar 2025, o 18:53Wiek postaci:  23Ranga:  DōkōKrótki wygląd:  147cm | 35kgWidoczny ekwipunek:  Włócznia na plecachLink do KP:  viewtopic.php?p=222736#p222736 Multikonta:  Gōsui 

autor: Shīrōdo  2 lip 2025, o 23:47 

I tak po powrocie wysiadłem na swojej wyspie wracając do swoich codziennych zajęć czyli obserwacji i donoszeniu na podejrzanych ludzi i rewolucjonistów. Jednak tym razem byłem bogatszy o cenne doświadczenie i widok kilku twarzy martwych zdrajców, a wiadomo że takie szumowiny nie biorą się znikąd i powinny mieć gdzieś swoje rodziny. Te również należało usunąć lub przynajmniej poddać bardzo skrupulatnej obserwacji i najlepiej zamknąć na jakiś czas w więzieniu. Na rok albo cztery lata. Potem przesłuchać kilkukrotnie i sprawdzić czy się wersja nie zmieni jak coś to łamanie palców i raz dwa podjerzani przyznają się do winy jak nie to jakieś przypiekanie ogniem lub puszczanie pojedynczej kropli na głowę podejrzanego w ciemnym pomieszczeniu.  
	0  x

Zakata 							 

Posty:  568 Rejestracja:  21 lip 2023, o 22:13Wiek postaci:  14Ranga:  SentokiKrótki wygląd:  Jak na avkuWidoczny ekwipunek:  Mała torba.Link do KP:  viewtopic.php?t=11244 GG/Discord:  Zaakata#3405Multikonta:  Emi 

autor: Zakata  3 lip 2025, o 12:36 

Pomoc w hodowli Misja D - Shīrōdo Posty Hej młodzieńcze, przepraszam! Nie chciałbyś może trochę sobie dorobić? Potrzebuje małej pomocy z hodowlą, mój wnuk wyjechał na jakąś misję albo coś sprzedać... Już sam nie pamiętam. Wracając nie jestem w stanie zadbać o moje maleństwa... sam bez pomocy kogoś kto ma... siłę. Pan Nagamoto 

0  x

Shīrōdo 							 

autor: Shīrōdo  7 lip 2025, o 13:53 

Niektórzy uważają donosicieli za ludzi gorszej kategorii, ja jednak nie do końca byłem człowiekiem bo częściowo byłem rybą, a co najważniejsze byłem świadomy tego iż jestem lepszy od tych ma których donosiłem bo oni niczym nie różnili się od szczurów wykraczających gospodarzowi jedzenie. Cesarz był jedyną osobą której ufać można było bezgranicznie.Dzień dobry panu. W sumie to każda moneta się przyda. Choć z tą siłą to różnie ale mówi pan o co dokładnie chodzi?  
	0  x

Zakata 							 

Posty:  568 Rejestracja:  21 lip 2023, o 22:13Wiek postaci:  14Ranga:  SentokiKrótki wygląd:  Jak na avkuWidoczny ekwipunek:  Mała torba.Link do KP:  viewtopic.php?t=11244 GG/Discord:  Zaakata#3405Multikonta:  Emi 

autor: Zakata  7 lip 2025, o 14:45 

Pomoc w hodowli Misja D - Shīrōdo Posty Robota nie jest aż taka ciężka, jak może się wydawać. Jeszcze dla takiego młodzieńca to powinna być łatwizna... Muszę dzisiaj przerzucić ryby z jednego basenu do drugiego i odpompować wodę, już sobie sam ten jeden basen wyczyszczę w tygodniu, ale nie mam na tyle siły by sam je w siatkę złapać. Chodź, nie ma co się bać, jak się spiszesz to Ci sprzedam jeszcze cenne nauki na przyszłość.  Takoshi, ty cholero jedna! Zostaw to! No właśnie i grzecznie mi tu! Bo skończysz zaraz w basenie z rekinami! Pan Nagamoto  Z/T 
	0  x

Shīrōdo 							 

autor: Shīrōdo  25 wrz 2025, o 17:18 

0  x

Shīrōdo 							 

autor: Shīrōdo  25 wrz 2025, o 17:45 

0  x

Shīrōdo 							 

autor: Shīrōdo  25 wrz 2025, o 17:56 

0  x

Shīrōdo 							 

autor: Shīrōdo  29 wrz 2025, o 11:18 

Mimo sporego zapasu czasu z dość oczywistych względów, przynajmniej oczywistych dla mnie, udałem się od razu we wskazane miejsce. Wstępnie zdecydowałem się na ten krok by móc wykorzystać czas na zorientowanie się jakich warunków będę mógł spodziewać się na morzu, obejrzenia stanu technicznego statku czy poznania załogi. W końcu był to najlepszy ruch na jaki było mnie w tamtej chwili stać.Shīrōdo. Tak, mnie również przydzielono do patrolowania okolicy. Miło was poznać Haroshi, Minako. Swoją drogą nie sądzę byśmy mieli sobie sami przyznawać role na statku. To chyba kompetentnie i tak zrobi kapitan naszej misji. Natomiast gdybyśmy mieli sami zdecydować o naszej pozycji na statku to z racji krwi, która w nas płynie Haroshi myślę że my powinniśmy się zajmować wszystkim co nosi większe ryzyko znalezienia się za burtą. Co o tym myślisz?  
	0  x

Zakata 							 

autor: Zakata  29 wrz 2025, o 21:11 

Wodna drogówka Misja C - Shīrōdo Posty Kolejny stypiarz… Raz na misji by dali ludzi z którymi da się pożartować. Czołem załoga! Gotowi na polowanie?! Teraz tak, widzę, że się zapoznaliście we trójkę, jak dobrze mam napisane, Minako, Haroshi i Shirodo… Jestem Kapitan Rei a to jest Anshi. Teraz tak, będę zarządzał tą misją. Teraz tak, macie jedno zadanie, przeżyć, reszta to mnie w sumie gówno obchodzi bo pewnie po nic się nie przydacie z tymi płotkami, ale tak od razu mówię. Jak wchodzicie na łajbę to zapamiętajcie jak wygląda... Jak schodzicie to ma wyglądać tak samo albo zapoznać się z moją boską lewą ręką... zapytacie czemu nie prawą... bo się sam jej trochę boję... ha ha ha. Sam się boi... hahaha. Prze... Prze... Przepraszam, bo ja nigdy nie pływałam taki statkiem i nie wiem co mam robić. Jak to co, ty akurat nic nie musisz, Shirodo będzie musiał, gotowy? Urzędnik Haroshi Klik! Minako Klik! Anshi Klik! Rei  Klik! 

0  x

Shīrōdo 							 

autor: Shīrōdo  30 wrz 2025, o 11:05 

Ogólnie nie powinno się oceniać książki po okładce czego sam już się zdążyłem przekonać na własnej skórze. Jednak mimo to widząc z kim przyszło mi pracować, wliczając w to samego kapitana który raczej nie rozumiał znaczenia słów "godnie reprezentować Boskie Cesarstwo", skrzywiłem się dając dość otwarcie do zrozumienia, że jestem zażenowany.Dlaczego ja? Rei-san to zapewne kwestia jakiegoś błędu w dokumentach na nasz temat z którymi się kapitan na pewno zapoznawał przed misją ale to również i mój pierwszy rejs takim statkiem w roli obsługi. Oczywiście zgodnie z rozkazem mogę podjąć się zadania jednak zauważyć bym chciał, że przydałby mi się do pomocy ktoś bardziej doświadczony w żeglowaniu aby zwiększyć szanse powodzenia naszego zadania.  
	0  x

Zakata 							 

autor: Zakata  30 wrz 2025, o 21:20 

Wodna drogówka Misja C - Shīrōdo Posty Pierwszy rejs? No dobra, to Haroshi, ogarniesz temat?  Nie kapitanie, pierwszy raz na takim statku.  Patrzcie i się ucz.... Długo jeszcze tak będzie gadać i się opierdalać, czy ruszymy w końcu na tych piratów.  Skąd znasz takie sztuczki i skąd, jak i to ten.  Jak byś przestał pajacować i czasami się wziął za coś pożytecznego to byś umiał... Tyle misji wykonałam dla tego cesarstwa a teraz muszę się użerać z takim czymś. Zero pożytku, lepiej ogarnijcie dupy albo to będzie wasz ostatni rejs. Czy tylko mi nie pasuje ta Anshi, czy Tobie też? Wyglądasz na jedynego tutaj zaufanego, Haroshi jest zwykłym pajacem, a Rei nie wiem coś tutaj nie gra. Shirodo, dawaj na gniazdo, obserwuj czy czegoś nie widać, jakiś statków, za chwilę wpłyniemy w miejsce ich żerowania! Urzędnik Haroshi Klik! Minako Klik! Anshi Klik! Rei  Klik! 

0  x

Shīrōdo 							 

autor: Shīrōdo  9 paź 2025, o 22:21 

Wszystko dobre co się dobrze kończy...taaa.... Dla zachowania formalności, nazywam się Nishin Shīrōdo, Dōko z rodu Hoshigaki w służbie Boskiego Cesarstwa, a to mój towarzysz Haroshi. Pod pokładem znajduje się Minako trzecia członkini naszej drużyny i tu od razu prosiłbym aby ktoś się nią zajął ponieważ ucierpiała w trakcie bronienia bezpieczeństwa naszych wód. Znajdują się tam też w celach prawdopodobnie porwani obywatele jednak tu proszę służby i sprawdzenie ich tożsamości jako, że sami nie dysponowaliśmy odpowiednimi uprawnieniami czy też środkami do tego. Statek którym tu wróciliśmy należał do floty pirackiej, a maszt .. ucierpiał w trakcie naszej potyczki. Pozwolę sobie jednak wstrzymać z pełnym raportem i przekaże go w przeznaczonym do tego miejscu.  Nie mniej z dumą mogę oświadczyć, że zadanie zostało wykonane, a piraci jak wszyscy wrogowie naszego Boskiego Cesarstwa stali się pokarmem dla krabów na dnie morza. 
	0  x

Zakata 							 

autor: Zakata  10 paź 2025, o 09:59 

Wodna drogówka Misja C - Shīrōdo Posty Ty jesteś Haroshi? Jak to pomyliłeś żagiel z masztem?! Emm, bo ten wiatr był, mgła była i ogólnie, zmęczony po bitwie byłem to ten no, jakby to powiedzieć no, głupio wyszło. Nishin Shirodo, jesteście wolni, dobra robota. Przyjdź proszę jak będziesz w stanie do siedziby ustalimy co dalej trzeba z nimi zrobić. W zasadzie ze statkiem też... My zajmiemy się wszystkimi raportami i tym co się tam znajduje To co kapitanie, jutro znowu lecimy na jaką misję. Już mnie ręka świerzbi by pozbyć się tych piratów. 
Misja zakończona sukcesem! Gratulacje! 
 Urzędnik Haroshi Klik! Minako Klik! Anshi Klik! Rei  Klik! 

0  x

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość