9. rocznica powstania Shinobi War

Awatar użytkownika
Ra-kun
Support
Multikonta: Sashiko, Uchiha Tsuyoshi

9. rocznica powstania Shinobi War

Post autor: Ra-kun »

5 x
Awatar użytkownika
Aoi
Postać porzucona
Wiek postaci: 24
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Długie, bladoróżowe włosy. Brązowe oczy, fioletowe usta. Zwykły strój: ciemno fioletowe kimono z delikatnymi akcentami kwiatów sakury, spinka we włosach z kwiatem malwy.
Na statku - standardowy mundur cesarski.
Widoczny ekwipunek: Dmuchawka do baniek (z wygrawerowanymi kwiatowymi zdobieniami), naszyjnik z symbolem Jashina, odznaka klanu Shabondama, Karambit zasunięty za pasem obi, 2xKabura, katana
GG/Discord: laertes9788
Multikonta: Ai, Nuō, Sister

Re: 9. rocznica powstania Shinobi War

Post autor: Aoi »

9 lat, a ja rok tutaj. Najgorzej. Choć fakt faktem, nigdy nie byłem tak długo na żadnym forku (ciągiem. Bo powroty kto by liczył <kappa> ) Sto lat Tawarisze! Niech wam posty lekkie będą, a PH płynie rzeką! Czy innym przepotężnym strumieniem.

Z sytuacji, które wspominam. Uwaga, podlizywanie się Pani Kierownik, otóż... Misyjka D, którą (na Ai) miałem wspólnie z Shinichim, a prowadziła ją Hosia. Bo raz, że fajna fabułka się zrobiła dla nowych graczy, to jeszcze wrzucono nas w wydarzenie mające związek z głównym forumowym nurtem (Gupi Lis niszczący Mur). I to takie bardzo milusie było, że dwóm forkowym świeżakom coś takiego dano <catlove>

Kradnę Pehaczki i Linijeczki all in.
1 x
Awatar użytkownika
Nana
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Ciemne włosy, ciemne oczy, blada cera, Sharingan - typowa Uchiha. Szczupła, średniowysoka.
Widoczny ekwipunek: Ładne, czarne kimono. Torba przy pasie i zawieszona maska Kitsune. Katana na plecach.
GG/Discord: nanusia_

Post autor: Nana »

Sto lat forko i wszystkim.

Mnie przychodzi go głowy oczywiście epicka walka 9. ogoniasty z Katsumi i Kyoshim. Było co czytać.
Love story Misae x Masahiro <3 <catflushed>
1 x
Awatar użytkownika
Kyoushi
Wiek postaci: 28
Krótki wygląd: Białe, rozczochrane włosy. Różnokolorowe oczy - prawe czarne jak smoła, lewe czerwone, czarny garnitur, zbroja z białym futrem przy szyi oraz czarny płaszcz z wyhaftowanym szarym logo Klepsydry na plecach
Widoczny ekwipunek: Wakizashi przy lewej nodze. Katana z białą rękojeścią w czerwonej pochwie przy pasie od lewej strony, katana przy lędźwi w czarnej pochwie.
GG/Discord: Kjoszi#3136

Post autor: Kyoushi »

Śmierć Hikara [*]
Śmierć Sejnara [*]
Wyrzucenie z trybun multika Inosza przez Kjosza, bo za dużo pyskowała <sejnar>
Kradzież oka Akiego z trzech tematów dalej [*]
I mój osobisty top - omdlenie wojownika z niewiadomych powodów, które chronią go przed konsekwencjami złych czynów TOPKA
4 x
Posta dajże Kjuszowi, klawiaturą potrząśnij... Obrazek
Awatar użytkownika
Rokudo Gaika
Wiek postaci: 21
Krótki wygląd: Spiczaste srebrne włosy. Smukłej sylwetka i żółte oczy. Ubrany w czarną koszulę z długim rękawem oraz jasne spodnie. Na dłoniach owinięte ma bandaże.
Widoczny ekwipunek: Plecak, torba na lewym pośladku, dwie metalowe tonfy przyczepione rzemieniami do paska nad pośladkami
GG/Discord: deviler_
Multikonta: Kamiyo Ori/Yuki Renji

Post autor: Rokudo Gaika »

Wszystkiego dobrego na 9-cio leciu forka! Sam tutaj się pojawiłem jakoś lekko przed Covidem i z dłuższymi i krótszymi przerwami trwam tu z wami kochani współgracze. <catlove>

Sceny, które zapadły mi wyjątkowo w pamięć, to:
  • Dziwny piaskowy pan z zamiłowaniem do małych chłopców
  • Biedny pan mafiozo, którego trzeba było wspomóc finansowo
  • Szalona piratka, która przy pomocy dużej ilości ramenowych pocisków walczyła z niedobrą biurokracją
  • Wspaniała, rodząca się przyjaźń pomiędzy mięśniakiem i wrażliwą damą (RIP Fujiko)
  • Potężny klaps w pupę, który oswoił niepokorną kobitkę
  • Prawdziwa przyjaźń pomiędzy podpalaczką i zapalonym miłośnikiem dawania w mordę

Kolejność przypadkowa. Odbieram 90 PH i 5625 linijek skróconego treningu. <catcoffe>
2 x
PH | RYO | KP | Notes| WT
Obrazek
Awatar użytkownika
Azuma
Wiek postaci: 18
Ranga: Kogō
Krótki wygląd: - czarne włosy, ciemne oczy
- wyraźnie zarysowana szczęka, ostre rysy twarzy
- delikatne blizny na przedramionach i rękach
- przeciętny wzrost, docięta sylwetka
Widoczny ekwipunek: - ochraniacz na czoło z emblematem klanu
- skórzana kamizelka shinobi
- kabury na broń na lewym i prawym biodrze
- torba z ekwipunkiem na lewym pośladku
- lekka zbroja

Post autor: Azuma »

Pozostaje mi się przyłączyć do życzeń, a jeżeli nie tyle to chociaż drugie tyle ile już osiągnęliśmy życzyć :)

Co mi pozostanie w pamięci? Chyba działo z Jugosów. Innowacyjne przedsięwzięcie, które wyprzedzało swoje czasy. Nie było wtedy dla tego wystarczającego zrozumienia... Ale teraz, gdy czasy się zmieniły, kto wie? :)

Wszystkiego najlepszego i odbieram PH i pinionżki.
1 x
Awatar użytkownika
Kai
Wiek postaci: 22
Krótki wygląd: Wysoki i szeroki.
Widoczny ekwipunek: Zanbato.
GG/Discord: akasemis

Post autor: Kai »

A ja dla odmiany coś OOC - czacik.
Gdy myślę "szinobi łor" przed oczami mam ciśnięcie beki i wieczną ironię jaką darzą nas wszyscy użytkownicy. Nie mam konkretnej sytuacji, bo to się dzieje zawsze. Codziennie. W niemal każdej wiadomości <catyass> Scena - wchodzę na forum i ktoś kręci szyderę. Ah... To wy tworzycie te forum i bez was by go nie bylo.

Z tej okazji nawet napisałem chujowe haiku.
<catlove>

Odbieram PH i hajsiwo.
2 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

Nie wierzę że ja już tak stary jestem <catsweat>

Fabularna scenka a raczej akcja jaką najbardziej pamiętam to jak jako postać "torturowałem" przyjaciółkę z dzieciństwa która była niemową i zwałem ją pisarczykiem xD
0 x
Awatar użytkownika
Tetsurō
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Wysoki, szczupły, zielone włosy, szmaragdowe oczy. Ubrany w białą, jedwabną kuszulę i piaskowe spodnie. Na szyi nosi jasnozieloną chustę.
Widoczny ekwipunek: Kabury na obu nogach na udzie
Złoty medalion Ayatsuri na szyi pod chustą
GG/Discord: Kubalus#9713
Multikonta: Zankoku

Post autor: Tetsurō »

Ja to w sumie chyba najbardziej pamiętam swoją pierwszą misję prowadzoną przez Seinara, na mojej pierwszej postaci. Biedny, stary dziadek, który potrzebował pomocy z teatrzykiem dla dzieci. To były czasy... kiedyś to było...

Odbieram hajs i peHaCze
0 x
Prowadzone Misje:
  1. Ichirou -"Pan na Włościach" - Wyprawa S
  2. Shiori - "W11 - Wydział Śledczy" - Misja C
Awatar użytkownika
Minako
Wiek postaci: 26
Krótki wygląd: - Długie, brązowe włosy
- Błękitne oczy
- Śniada skóra
- Malowane wzorki na dłoniach
Widoczny ekwipunek: - Kabury na udach
- Ochraniacz na czole
- Rękawice bez palców z blaszkami
- Odznaka shinobi na szyi
Multikonta: Saori

Post autor: Minako »

Gdy myślę o forko, zawsze z sentymentem wspominam początki. Były to czasy najlepszej fabułki dla mnie. Ludzie chętniej ze sobą pisali, integrowali się, zawierali przyjaźnie. Na Reice miałam kochającą rodzinę (Azuma, buziole dla Ciebie braciszku), przyjaciół (Natsume, Ichirou), wzloty i niestety też upadki. Do tej pory wracam do niektórych wątków i czytam sobie. Najczęściej moment, gdy Reika wraca styrana po wyprawie i sponiewierana emocjonalnie, a na koniec dostaje jeszcze info od ojca Lidera, że ukochany brat zginął. Po tamtym czasie zaczęło się już tylko sypać. Nigdy więcej nie odnalazłam tego ciepła i miejsca dla siebie, mimo że próbowałam. Niektórzy się śmieją, że to shinobi war i tu ma być walka, a nie drugie życie. Owszem, ale dla mnie nie ma większej motywacji fabularnej do walki, niż ochrona osób, które są dla Ciebie naprawdę ważne. Właśnie dlatego zdecydowanie wolę grać z ludźmi, niż po prostu klepać misje dla samej siebie. Dlatego w tą 9. rocznicę chciałam podziękować, że jest nas tu nadal tak dużo, że możemy wspólnie grać i cieszyć się fabułą, którą tworzy nam Papyrus, oraz żebyśmy przetrwali jeszcze dłużej.

Odbieram 90 PH i 900 Ryō
3 x
Awatar użytkownika
Souei

Post autor: Souei »

Mi to się najbardziej podobało jak zabijałem Hikara.

Odbieram 90 PH i skrócenie o 5625 zzs.
13 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Rei Uta
Wiek postaci: 17
Ranga: Wyrzutek
Krótki wygląd: - Różowe włosy.
- Czarne Haori przewiązane jedwabnym obi, tego samego koloru luźne spodnie oraz wysokie buty za kostkę.
- Patrz avatar.
- Po resztę zapraszam do kp.
Widoczny ekwipunek: - Torba biodrowa.
- Duży zwój na plecach.
Aktualna postać: Rei

Post autor: Rei Uta »

W te 9 urodziny naszego bombelka, chciałbym mu złożyć najserdeczniejsze życzenia z tej właśnie okazji. Niech nam rośnie piękny i mądry i zaradny i ogólnie no cud miód. Jeśli miałbym wspominać najfajniejsze akcje dla własnej postaci... To pewnie będzie to pierwszy event z murem, gdzie prawie wysadziłem własny skład. No człowiek nie wiedział wtedy na co może liczyć, ale moja drużyna pokochała mnie za "rosołek"... Dlatego mam nadzieję że jeszcze długo będziemy się ze sobą męczyć. <catmariner>

Ps. wypuścicie mnie z więzienia <catbongorage>

Ps.2 Dobre też było jak Isei doznał na evencie przemiany i chciał wszystkich zabijać pisząc tak dramatyczny post że łezki i tego... I w następnym był już martwy <catlove>

Odbieram ph i skrócony trening.
2 x
Awatar użytkownika
Mijikuma
Wiek postaci: 17
Krótki wygląd: Ubrany w czarny płaszcz, twarz ukryta pod białą maską.
Widoczny ekwipunek: Kusza na plecach | Kołczan | Płaszcz | Maska
GG/Discord: bombel#0351
Multikonta: Meguru | Akira

Post autor: Mijikuma »

Jako młode pokolenie shinobiaków cieszę się, że forko dalej się trzyma i daję nam wszystkim kontent <catcoffe>
Edit: Najbardziej co pamiętam to chacik, mimo wspólnie spędzonego roku, to był to też dla mnie eventowy czas, nie rozwinąłem postaci na tyle ile bym chciał <catuwu>
Odbieram 90 ph i 500 ryo + 4*625 skrócenia treningów
0 x
Awatar użytkownika
Osamu
Wiek postaci: 20
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Białowłosy i wysoki młodzieniec przyozdobiony kilkoma białymi tatuażami.

Post autor: Osamu »

Odbieram ph i skrócenie treningu. Ciekawych momentów, które wspominam do tej pory było kilka. Rzut półmartwym Kaguya we wroga (POZDRO SHINS), finansowanie przez Kamyka, event murowy i ultra ic zagrywka iseia, kop w dupe Biju Seinara… No i pozdrowienia śle dla całej rodziny sw oraz zadymiarskiej śmietanki!
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Ryuujin Kodai
Postać porzucona
Wiek postaci: 23
Krótki wygląd: 203cm | 157kg
Widoczny ekwipunek: Zbroja, dwa miecze przy pasie
Aktualna postać: Gōsui/ Shīrōdo

Post autor: Ryuujin Kodai »

O kurde bela 9 lat co? <catboi> <winakisuke>
Czas leci nie ubłaganie, a wciąż pamiętam w sumie jak pierwszy raz trafiłem na forko i namawiałem dwóch znajomych z starego aby ze mną tu grali. Wieczory które spędziłem czytając co co tu wgl chodzi i jak się zabrać za postać. Gundan - pierwszy Jūgo mafioza. Tak. Sołek to po prostu kopia.
Co do sceny która pamiętam jak myślę o forko? Cóż wiele bym mógł wymieniać. Pierwsze misję gdzie bałem się robić cokolwiek nie wiedząc czy dam radę grupie meneli, wspomnienie moich wszystkich postaci...a trochę ich było. Misję Ame na moim chyba nawet pierwszym multiku Mangetsu - odizolowanym od świata członku cudacznej rodziny x-menów (pasożyty z eksperymentami). Fabuła z multikiem Koali - Kaiho, czyli pierwsza jakąś romantyczniejsza fabuła zakończona tragiczną śmiercią zakochanych. Sceną z Turnieju Pokoju jak z Renkuro żeśmy cisnęli typka, na którego później się zaczaiłem żeby sprzedać mu strzałę w oko z ukrycia który okazał się być Hanem xD. Próba uwodzenia Wojny także na Bajim. Niesamowite misję Juna, które zawsze budziły we mnie emocje.
Oczywiście myśląc o forko czacik to cudowne miejsce i w gruncie rzeczy lubię was wszystkich i chyba z każdym graczem który się na nim choć trochę udziela mam jakieś wspomnienia bądź z czymś mi się kojarzy. Np. Tajeczka kojarzy mi się z wężem. Aoi z deprawacją. Ame z memami, Seinar i Mus z błyskotliwymi i elokwentnymi dysputami z Minako. Iczir z potęgą. Kjoszo to zawsze chyba będzie mi się kojarzył jako szalony, pozytywny wojownik kot. Przypomina mi zie też drama z walką o avki i to jak wszyscy zostaliśmy Rojami Mustangami xD Czy walka k to żeby uwolnić Kiszonego, Ario był w tym mistrzem xD
Ogólnie to cóż mam powiedzieć, jestem tu już trochę i absolutnie się z wami nie nudzę. Mam nadzieję że tak też będzie przez kolejne lata i nie wlepicie mi bana za bycie niemiłym na czaciku <catsweat>
Na koniec chciałbym życzyć wam wszystkim i każdemu z osobna wszystkiego najlepszego robaczki ^^
0 x
Obrazek
Ryuujin: Lis Taiyō: Ptak:
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości