Jun
Postać porzucona
Wiek postaci: 22
Ranga: Kenshi | Akoraito
Krótki wygląd: Kapelusz
Widoczny ekwipunek: Zbroja Duża torba Miecz i śpiwór Manierka
Link do KP: viewtopic.php?p=143621#p143621
GG/Discord: Tario#3987/64789656
Multikonta: Maname | Kabuki
Aktualna postać: Kayo
Bez zbędnych wywodów.
1. Miss Lata - Mei
2. Mister Lata - Munraito
3. Szarak - Yoake
4. Postrach Ninja - Han Sozo
5. Najlepszy Damski Charakter - Fujiko
6. Najlepszy Męski Charakter -
7. Najlepszy Duet - Isane + Munraito
8. Forumowy No-Life - Satoshi
9. Dobry Duszek Forum - Kisuke Airan
10. Pisarz Lata - Kakita Asagi
11. Mistrz Opowieści - Tatsuo
12. Najlepsza sygnatura/avatar - Kaisa
13. Złoty Pracuś - Ao
14. Tryhard - Souei
15. Nagroda Rikudō Sennina - Ario
16. Śmieszek - Ame
17. Najlepsza Letnia Scena - Manewr Ao
18. Bohater Lata - Isei
19. Czarny Charakter Lata - Też isei
20. Niespodzianka Lata - Munraito
0 x
" RP /PBF to nie zabawa już "
Mikoto
Postać porzucona
Wiek postaci: 24
Ranga: Wyrzutek A
Krótki wygląd: - Niska i drobna - Białe włosy - Niebieskie oczy
Widoczny ekwipunek: - Wielki wachlarz na plecach - Duża torba przy pasie
Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=154878#p154878
Multikonta: Rida
1. Miss Lata - Isane
2. Mister Lata - Ichirou
3. Szarak - Yami
4. Postrach Ninja - Natsume
5. Najlepszy Damski Charakter - Airan
6. Najlepszy Męski Charakter - Kaiho
7. Najlepszy Duet - Ario i Kisuke
8. Forumowy No-Life - Jun
9. Dobry Duszek Forum - Yukirin
10. Pisarz Lata - Natsume
11. Mistrz Opowieści - Koala
12. Najlepsza sygnatura/avatar - Kan Senju
13. Złoty Pracuś - Yukirin
14. Tryhard - Ario
15. Nagroda Rikudō Sennina - Ario i rozmowa z Liderką
16. Śmieszek - Souei
17. Najlepsza Letnia Scena - Ao i jego ''pomoc'' na evencie
18. Bohater Lata - Rei
19. Czarny Charakter Lata - Isei/Shabondama Haruki
20. Niespodzianka Lata - Mūnraito
0 x
Kaiho
Martwa postać
Wiek postaci: 18
Ranga: Doko
Krótki wygląd: - Inuzukowe, zielone ślepia - Cienka, pionowa blizna na lewym oku - Proste, długie włosy, część zapleciona w warkoczyki - Niski
Link do KP: viewtopic.php?p=170221#p170221
GG/Discord: Angel Sanada #9776
Multikonta: Koala, Yugen
Aktualna postać: Yugen
Niniejszym zastrzegam sobie prawo do poprawek i zmian
1. Miss Lata - Jest jedna taka, co skrada moje serce swoim wyglądem - i jest to Chirinharu . Jak na nią patrzę to jedna piosenka mi gra w głowie i jest to Daab - Ogrodu serce z kawałkiem: byłaś mi jak prześliczna nimfa, co się pochyla nad tafli wodą . Mocną konkurencją jest Nana, ale nie mogę nie wyróżnić Chichi!
2. Mister Lata - Mistera na to lato mam tylko i wyłącznie jednego, nikogo to pewnie nie zdziwi, ale jest to Ryuujin . Ach uwielbiam Goro! Jego wizerunek jest fantastyczny! Tak więc i zachwyca mnie Pan Smok!
3. Szarak - Tsukune gonna be like: oo jestem tyle lat na tym forum i mam taką charakterystyczną postać, ale jestem jednocześnie 3 lata do tyłu, więc w sumie to mnie nie ma Z całą sympatią oczywiście, po prostu fenomen tej postaci mnie w tym sezonie powalił!
4. Postrach Ninja - Z kim ja bym się mierzyć nie chciała..? Z Kyoushim . Jak myślę o wszystkich postaciach na tym forko i potem patrzę na potworka-Kyosha to ło bogowie! Zwłaszcza, że on nieobliczalny! Nie chciałabym się też spotkać z Soueiem w pojedynku, Junem, Natsem ani Airan - ale jednak najbardziej-najbaardziej w szranki nie chcę stawać z Kjoszem! He's a madman! Ale pozytywnie
5. Najlepszy Damski Charakter - Jest kochana, domyślna, potrafi prowadzić konwersacje, dama kiedy trzeba i zołza, kiedy się o to prosisz. Niebezpieczna i seksowna! Tak, tak - Airan ! Nic nie poradzę, po prostu kocham postacie, jakie robi, zawsze doskonale się zgrywają z moimi, a najlepsze jest to, że wszystko wychodzi... przypadkiem! Moje marzenie ♥ Forever and ever, zwłaszcza że Airan ma cząstkę z postaci, co do której mam największego crusha Not strong enough od apocalyptica to za mało!
6. Najlepszy Męski Charakter - Tutaj jest to troszkę problematyczne, bo mam wiele typów. Naprawdę WIELE. Każdy głos więc wydaje mi się krzywdzący, ale niech będzie, że wskażę paluszkiem - Satoshi . Bardzo mi się spodobało to, jak prowadzi postać i jak ją kreuje. Chociaż w tym sezonie mocno walczył o mój głos Renkuro, Kagutsuchi, Azuma i Kuro Yami.
7. Najlepszy Duet - Azuma i Anzou są dla mnie absolutne ikoniczni, a przez aktualną sytuację to w ogóle mam ow i aw. W dodatku strasznie lubię obie postacie, są super kreowane - a teraz wojna stawia ich w zupełnie nowym świetle. Czy w ogóle ich przyjaźń przetrwa? Mam nadzieję, że jak najbardziej!
8. Forumowy No-Life - Są ludzie i no-lify. No i jest teżJun , Pan Forum. Kiedy się nie obejrzę - Jun zawsze czuwa! Jeśli nie na forko to na DC! I wkłada tyle przy tym pracy w forum, że wow ♥ Szanuję bardzo.
9. Dobry Duszek Forum - No któż na tym forum mógłby to otrzymać..! Oczywiście są osoby sympatyczne i pomocne na tym forko - i to jest ich sporo! Ale dla mnie najlepszym serduszkiem jest i będzie Airan , która wie, kiedy trzeba pogłaskać po głowie, a kiedy tupnąć nogą. No i ile ona serce wkłada w to, żebyśmy się dobrze bawili, to ja zawsze wychodzę z podziwu!
10. Pisarz Lata - A tym razem pisarza lata dam Harukiemu , bo naprawdę bardzo-bardzo mi się podoba, jak pisze! Jego posty do tej pory sprawiały, że chce się odpisywać! Nie żeby był jedyną taką osobą, bo mam kilka takich, ale ten jego Kuro Yami wygrał ze swoimi postami xD Plus posty Iseia mnie zachwycały. Podobają mi się bardzo posty wielu osób, ale ostatecznie - Munraito. Pamiętny, dziwny, ale inspirujący post z jabłkiem! Chociażby!
11. Mistrz Opowieści - W tym sezonie nie tylko moim, ale zdaje się też wielu innych osób, mistrzem opowieści jest Kutaro . Jego pomysły, ciekawi przeciwnicy, fajne przemyślenie, podążanie za tym, z kim pisze, by sprawić mu frajdę - Kutaro to wszystko ma! I mnie się to bardzo podobywuje, polecam tego allegrowicza, 12/10!
12. Najlepsza sygnatura/avatar - Kaisa. No wiele można tutaj gołdać, ale kobitka piękne arty tworzy, ma wyczucie stylu i też zachwyciła swoją twórczością sporą część forum. Przecież to się należy jak Reksiowi szyneczka!
13. Złoty Pracuś - Tum, tum, tuuum! W tym półroczu chyba nikt aż tak nie zapracował na pracusia, jak zapracował na niego Ao . Nie żeby konkurencja nie była mocna - bo jest i Jun, i Airan, i jest też Tatsuo, bez którego aktualnie sobie sama pracy nie wyobrażam. Aczkolwiek za to, jak nam ogarnął w końcu wolno umierające forum, a teraz jeszcze oprócz tego czuwa nad wywróceniem naszej forkowej mechaniki do góry nogami - po prostu się chłopakowi należy!
14. Tryhard - Zazwyczaj mam z tym problem, pretendentów jest sporo, tak Satoshi mi się nasuwa na myśl. Ile on tych D natrzaskał, ale ile on ich natrzaskał! No i ambicja prześcignięcia Ario w wyścigu kto szybciej będzie miał Akoraito - pilnuj się, Ario! Masz groźnego zawodnika! Ario właśnie tutaj nam pasuje, Kisuke, Kyoushi... ale koniec końców postawię na Sasame ! Prawdziwa żyleta mechaniczna, mało gadać, dużo robić, człowiek się nie obejrzy a ten już śmiga jak struś pędziwiatr!
15. Nagroda Rikudō Sennina - Aaajć, ciężka sprawa... Niech tu będzie Mei za wysłanie listu do Yuki zamiast Cesarza xD Chociaż Ario mocną konkurencję zrobił, tak samo Isei, który sobie trochę nie doczytał podczas swojej próby wysadzenia wszystkich w powietrze. Ale zostanie Mei.
16. Śmieszek - Seinar ofc forever z jego humorem, aczkolwiek za dużo szydery, za mało memików, takim sposobem wygrał dla mnie Ame ! Zawsze pozytywny humorek, no i te żarty... XD Ame, jesteś fantastyczny, kocham cię pij ze mną kompot.
17. Najlepsza Letnia Scena - Isane wskakująca w ciuszki Mujina , pijąca z jego kubeczka i kąpiąca się w jego wanience. Chociaż mam jeszcze lepszego kandydata, ale że to z hajdów, to nie wolno wyciągać...
18. Bohater Lata - Ario . No pomimo tego, co napisane jest poniżej, Ario się popisał. Ratował swoich jak im się w dupskach paliło, no i podążył za marzeniem zmarłej przyjaciółki - zbudował jej organizację i pragnie pozostać zgodny z jej ideałami. Mnie to ruszyło i podziwiam.
19. Czarny Charakter Lata - Ech, no nikt w tym sezonie się nie popisał czarnym charakterem. No, może prócz trzech osób. Ario i Kisuke za zabranie zwłok, rozebranie ich i brak jakiejkolwiek moralności w związku z tym byli nieźli, ale nie pobili Iseia , który najpierw zrobił projekt Akane, potem projekt Włochy, a na koniec projekt... Isei. To było naprawdę... po prostu złe - z różnych względów xD
20. Niespodzianka Lata - Okej, nic dla mnie nie było tak niespodziewane jak powrót Avaryża na forko xD Ok, zmartwychwstanie Reia też... Ale Avaryż jednak zaskoczył.
0 x
Satoshi
Wiek postaci: 21
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Ciemne, brązowe włosy, jasno niebieskie oczy oraz pokiereszowana twarz. Sylwetka raczej szczupła, z widocznym zarysem mięśni. Odziany w pomarańczową koszulę, białą kamizelkę i granatowe spodnie.
Widoczny ekwipunek: Odznaka Akoraito klanu Sabaku, Kamizelka Shinobi (biała), Kabura na broń (na prawym udzie), Gurda, Torba na prawym biodrze
Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=9603&p=173473#p173473
GG/Discord: Satoshi#3881
1. Miss Lata - Isane - no, sporo pozytywnego szumu wprowadzała w tym sezonie, zarówno awatarkami, jak i samą fabułą. W pełni zasłużone
2. Mister Lata -
3. Szarak - Tsukune - tu chyba nie trzeba wiele wyjaśniać. Zagubiony w czasie i przestrzeni.
4. Postrach Ninja - Kyoushi - wygląda na silnego, tym bardziej teraz, z czerwonym oczkiem.
5. Najlepszy Damski Charakter - Chirinharu - barwna postać, świetnie się czyta te posty. No i mrówki!
6. Najlepszy Męski Charakter - Kaiho - jak to jest, że najbardziej barwny mężczyzna jest prowadzony przez kobietę?
7. Najlepszy Duet - Kaisa & Chirinharu.
8. Forumowy No-Life - Kabuki- przecież ten człowiek częściej jest na forum, niż go nie ma!
9. Dobry Duszek Forum - Airan - zawsze służąca radą i pomocą na czaciku mamcia
10. Pisarz Lata - Kaisa - świetnie prowadzona postać i jakoś postów też tip top
11. Mistrz Opowieści - Koala - event i misyjka, świetnie się czyta te filozoficzne wywody
12. Najlepsza sygnatura/avatar - Kaisa - pani grafik, miszcz rysika.
13. Złoty Pracuś - Tu mam dylemat pomiędzy Ao, Kabukim i Tatsuo. Każdy z nich zasługuje na wyróżnienie, ale ostatecznie mój głos idzie na Kabukiego.
14. Tryhard - Ja
15. Nagroda Rikudō Sennina - Ario i historia ze zwojem.
16. Śmieszek - Ame
17. Najlepsza Letnia Scena - Ario i "obrona Częstochowy" na evencie
18. Bohater Lata - Isei - po namyśle, ochrona cywili ze szpitala jest na propsie.
19. Czarny Charakter Lata - Isei - wszystkich zrobił w bambuko na tym evencie. Mordulec jeden
20. Niespodzianka Lata -Mūnraito
Może się jeszcze cosik zmieni
0 x
Where the post at?
Hotaru
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Niska, drobna dziewczyna. Długie włosy w kolorze malinowego blondu, które są spięte w warkocza. Oczy zielone niczym u kota. Ubrana w ciemne, granatowe monpe, w które została wpuszczona szara koszula keikogi.
Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=9864&p=179493#p179493
GG/Discord: Hanialke#1145
1. Miss Lata - Nana ;
2. Mister Lata - Toshiro , dobrze wygląda na pierwszy rzut oka ;
3. Szarak - Chyba jestem za krótko żeby ocenić, sama jestem jak NPC, a na siebie nie zagłosuję;
4. Postrach Ninja - Jun , nie gram długo a się o nim nasłuchałam, nie chcę trafić na typa na fabule ;
5. Najlepszy Damski Charakter - Mei , podoba mi się koncept postaci;
6. Najlepszy Męski Charakter - Kan Senju , wydaje się ciekawą postacią;
7. Najlepszy Duet - Kaisa i Chirincharu za latanie po onsenach;
8. Forumowy No-Life - Ao , mam wrażenie, że zawsze jest na forum;
9. Dobry Duszek Forum - Yukirin za bycie naszą forumową Mamą ;
10. Pisarz Lata - Nie czytam zbyt wiele fabuł, ale te z których czytałam to zapadły mi w pamięć posty Mūnraito ;
11. Mistrz Opowieści - Kutaro za pomysłowość jako misjodawcy;
12. Najlepsza sygnatura/avatar - Jedyna królowa Kaisa , która nie tylko stworzyła piękne avki i sygnatury dla siebie, ale też wielu innych graczy! ;
13. Złoty Pracuś - Znowu głos na Juna ;
14. Tryhard - Satoshi , bo ciągle o farmieniu na sb gada;
15. Nagroda Rikudō Sennina - Pójdzie do Ario ;
16. Śmieszek - Ame za te wszystkie memy i żarciki na czaciku;
17. Najlepsza Letnia Scena - N/A
18. Bohater Lata - Isei , za ratowanie szpitala;
19. Czarny Charakter Lata - Isei za skrytobójstwo;
20. Niespodzianka Lata - Mūnraito
0 x
To mówi Hotaru
To myśli Hotaru
#8c8db3
Sashiko
Wiek postaci: 24
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Ciemne włosy zawiązane w kok, brązowe oczy, szczupła i zgrabna sylwetka, średni wzrost. Ubiór: biały strój z białym płaszczem, białe rękawiczki i maska wilka na twarzy (szczegóły i obrazki w KP)
Widoczny ekwipunek: Łuk i kołczan ze strzałami oraz włócznia na plecach, torba na boku nieco z tyłu
Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=9309&p=165031#p165031
Multikonta: Uchiha Tsuyoshi
0 x
Ame Meitou
Wiek postaci: 16
Ranga: Łuska
Krótki wygląd: Jak na avku
Widoczny ekwipunek: torba na zadku
Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=9781&p=177766#p177766
Multikonta: nje
1. Miss Lata - Yuki Hoshi - rośnij Cynamonowa Buło!
2. Mister Lata - Kaiho - play me the bolero
3. Szarak - Sashiko - dopiero przeglądając inne głosy zauważyłem, że ktoś taki tutaj gra i ma sporo postów
4. Postrach Ninja - Souei - dwie tury, dwa trupy. Trzeba coś więcej?
5. Najlepszy Damski Charakter - Maname - postać, która jest okropna, chamsko bezpośrednia, bezmyślna i bezrefleksyjna. A ma jakieś wady?
6. Najlepszy Męski Charakter - Liczą się zachowanie, charakter i konsekwencja... nie wiem kto ma wysoką konsekwencje, więc skupię się na dwóch pozostałych. W ten sposób dochodzę do wniosku, że z wyliczanki wypada - Azuma
7. Najlepszy Duet - Anzou i Azuma - czy przyjaźń przetrwa? Dowiemy się w następnych odcinkach
8. Forumowy No-Life - Inoś - gdyby nie to, że zacząłem grę kilka miesięcy przed Tobą, to bym myślał, że jesteś jakimś wielkim przedwiecznym. Zawsze byłeś, jesteś i pewnie będziesz.
9. Dobry Duszek Forum - Airan - ze wszystkiego się cieszy, więc warto śmieszkować
10. Pisarz Lata - Zostawiam puste, bo czytam tylko dialogi
11. Mistrz Opowieści - W tym sezonie tylko Tatsuo prowadził mi misje, więc ... może na Koale? Albo dobra, niech mu będzie
12. Najlepsza sygnatura/avatar - Kaisa - najlepsza jest ta uśmiechnięta z KP
13. Złoty Pracuś - Doge - nie trzeba chyba wymieniać wszystkich zasług, prawda? Nie chce mi się aż tyle pisać.
14. Tryhard - Sasame - co chwile post w wynagrodzeniach. Strach pomyśleć ile ma tych forkowych
15. Nagroda Rikudō Sennina - Szkoda, że Junichi już nie gra, bo duet Junichi + Gundan na nagrodę Darwina zasłużył najbardziej. W związku z tym zagłosuje na Shinsu , który zrobił coś bardzo podobnego - gonił za łatwym celem, żeby wywalić się w pierwszej turze od notki. Nawet mafia by się zlitowała - może ktoś myśli tak jak ja i PH osłodzą Ci życie.
16. Śmieszek - Souei - pamiętasz żart o disco polo?
17. Najlepsza Letnia Scena - Ao znikający jak koleś z mema
18. Bohater Lata - Ario - za wystawienie fakturek ludziom, którym taniej by wyszło zginąć
19. Czarny Charakter Lata - Kuro Yami Isei
20. Niespodzianka Lata - Kisuke - za dzielną resocjalizacje, a także zezwojowanie Iseia na organy. Kisuke, jak ty mnie zaimponowałeś w tej chwili
0 x
Adieu, Goodbye, Auf Wiedersehen
Die Zeit mit dir war schön
Hideaki
Postać porzucona
Wiek postaci: 20
Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=10099
GG/Discord: Yoshimitsu
1. Miss Lata - Mikoto :3
2. Mister Lata - Yugen
3. Szarak - Kan Senju
4. Postrach Ninja - Souei
5. Najlepszy Damski Charakter - Airan jak dla mnie
6. Najlepszy Męski Charakter - Tatsuo :3
7. Najlepszy Duet - Yoshimitsu&Shins , a tak serio to Rei&Tatsuo podczas eventu
8. Forumowy No-Life - Isei
9. Dobry Duszek Forum - Nana
10. Pisarz Lata - Kutaro
11. Mistrz Opowieści - Koala
12. Najlepsza sygnatura/avatar - Natsume
13. Złoty Pracuś - Ao
14. Tryhard - Sasame
15. Nagroda Rikudō Sennina - Shinsu kappa
16. Śmieszek - Ame
17. Najlepsza Letnia Scena - Ucieczka Ao przed walką na evencie
18. Bohater Lata -
19. Czarny Charakter Lata - Isei i jego occ przy zabiciu mnie
20. Niespodzianka Lata - Śmierć Tamaki
0 x
Nikuya
Hojo
Chirinharu
Ranga: Dōkō
Widoczny ekwipunek: Złota odznaka ninja klanu Sabaku (na kanzashi)
Link do KP: viewtopic.php?p=176745#p176745
1. Miss Lata - Nana, chyba nie trzeba wyjaśniać
2. Mister Lata - Satoshi za twarz, która wiele przeżyła, ale przeżyła.
3. Szarak - Ja
4. Postrach Ninja - Ichirou
5. Najlepszy Damski Charakter - Kaisa ciekawa przeszłość, wizja lepszej przyszłości, wesoła mimo trudnych przeżyć
6. Najlepszy Męski Charakter - Kaiho bo kobieta wie najlepiej
7. Najlepszy Duet - Rei i Tatsuo za placki
8. Forumowy No-Life - Satoshi
9. Dobry Duszek Forum - Airan za cierpliwość
10. Pisarz Lata - Kaisa przyjemne fabułki i misje, możnaby z nią pisać miliony słów na zgubę sprawdzających (mamy litość ograniczamy się)
11. Mistrz Opowieści - Koala bo przyjemnie się czyta
12. Najlepsza sygnatura/avatar - Kaisa
13. Złoty Pracuś - Jun - jakby był kobietą pasowałoby określenie 'i do tańca i do różańca' robi wszystko, aż dziw bierze, że mi fabułki nie sprawdzał… jeszcze
14. Tryhard - Satoshi za idę na misję i kolejną i jeszcze jedną ' kto na fabułkę? Bo misja mi ucieka'
15. Nagroda Rikudō Sennina - Ario mistrz konwersacji
16. Śmieszek - Ame i forumowe memy; idzie w pakiecie
17. Najlepsza Letnia Scena - Ario i faktury za marionetki
18. Bohater Lata - Isei - szpital ratunek niewinnych i fuuma shiuriken w plecy
19. Czarny Charakter Lata - Isei - akcja włochy
20. Niespodzianka Lata - Munraito - piękne posty
0 x
Airan
Wiek postaci: 25
Ranga: Akoraito / Rekrut
Krótki wygląd: Dość wysoka, opalona, kruczoczarne włosy do pasa, fiołkowe oczy.
Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=9681
Multikonta: Yukirin
1. Miss Lata - jest piękna i urokliwa, niejednemu panu w głowie zawróciła! Oto ona – Nana , która zrobiła poruszenie wśród dam!
2. Mister Lata - ech, Yugen co mogę poradzić no, posągowa uroda, nic tylko zazdrościć, albo się po prostu gapić *wink*
3. Szarak - Mikoto – cicha woda taka, co sobie fabułki ciuła, a tu proszę, teraz po treningu u byłego Cysorza… mało o niej słychać, a tu się mała potęga robi
4. Postrach Ninja - przyznajcie się, kto by chciał się zmierzyć z zamaskowanym nieznajomym, który sam jest jak jedna wielka zbrojownia? Bo ja to bym się z Natsume bić nie chciała
5. Najlepszy Damski Charakter - Chirinharu – miła, cicha, spokojna, nieśmiała… Myślę, że nie miała okazji jeszcze pokazać pazurków, ale w tym świecie nie da się zostać niewinnym
6. Najlepszy Męski Charakter - Azuma , jak nie lubię dziecięcych postaci, tak muszę oddać Azumie co jego, bo odgrywany jest bardzo dobrze. To już nie taki dzieciak, ale jego rozwój i dojrzewanie widać bardzo dobrze, stąd też mój głos
7. Najlepszy Duet - Isane x Munraito co tu się dzieje… Z przypadkowego spotkania na fabułce taki romans! I te filmowe wręcz sceny Super, fajna chemia między postaciami, a Munraito… co ten się wkręcił w pisanie! xD fajnie się ten duet rozwija i mam nadzieję, że z czasem tylko dostaną skrzydeł ♥
8. Forumowy No-Life - Jun – ja się autentycznie czasami zastanawiam, gdzie Jun ma czas na to wszystko. Na forko od rana do nocy, sprawdza misje, fabułki, robi reworki, podrzuca pomysły. Człowiek orkiestra. A najlepiej było, jak kiedyś siedziałam do 3 na czaciku, gadamy gadamy, poszłam spać, wstałam do pracy, a na czaciku nadal ta sama ekipa – jakby się nic nie zmieniło. I oczywiście Jun też tam był! (pozdrawiam też Iczira, bo on to chyba nie poszedł wtedy spać wcale )
9. Dobry Duszek Forum - uwielbiam humor, spokój i dystans Tatsuo , co chciałabym uhonorować w tym miejscu, o!
10. Pisarz Lata - co tu mogę dużo powiedzieć… Uwielbiam np. styl pisania Ao (przepraszam za multika :c), tak jak bardzo lubię czytać posty Ichira, jak nie mogę wyjść z podziwu nad kunsztem Munraito! Natomiast mój głos leci na Yugena . Pewnie nie muszę tego tłumaczyć, natomiast chciałabym, więc – uwielbiam pisać z Koalką, po prostu. Od lat razem piszemy, nie tylko tutaj na forum i bardzo dobrze znam styl Koali jak i jej tendencje… i no po prostu super nam się razem pisze, a że obie lubimy sobie pofilozofować w tych postach no to wychodzi jak wychodzi xD nie mówiąc już o postaciowych, przypadkowych dopasowaniach, więc… Tutaj głos po prostu nie mógł być inny, bo zwyczajnie bardzo mi się podoba styl naszej pani fabular, jak i cała otoczka ♡
11. Mistrz Opowieści - bardzo podobają mi się rodzajowe mapki 3D od Kutaro , a najbardziej ta, gdzie są klaskające poślady Yugena xD ale poza tym podobają mi się wątki, jakie tworzy (no ale te mapki :>)
12. Najlepsza sygnatura/avatar - Kaisa piękne rysunki, piękne avatary, piękne podpisy – nie tylko u siebie, ale też u innych, więc głos nie może być na nikogo innego ♥
13. Złoty Pracuś - Ao – robi jak szalony, stara się i mu zależy. I nawet nie musi nad nikim stać z biczem i poganiać, a no i nad nim też stać nie trzeba. Więc Pracuś tutaj do pana Marusia leci, za te wszystkie pomysły, próby zbalansowania rzeczy i urozmaicenia rozgrywki. I za zapał – oby ten nie zmalał!
14. Tryhard - tegopółroczną nagrodę Złotej Motyki pragnę wręczyć Satoshiemu , któremu misje D się nie znudziły, a ludziom musiałam tłumaczyć, że wcale ciągle nie znalazł nikogo do fabułki, tylko po prostu ZNOWU szuka, bo już wyklepał kolejne 3 misje
15. Nagroda Rikudō Sennina - Mei – może nie wszyscy sobie zdają sprawę, ale Natsume pisał list do obecnego Cesarza – Waneko Satoshiego i wręczył go Mei, by go przekazała… Więc Mei go wysłała. Zwykłą pocztą. Do liderki Yukich. Efekt jest w nocie fabularnej
16. Śmieszek - Jako, że jestem wierną fanką memów Soueia, a tych jak na lekarstwo ostatnimi czasy, to mój głos leci na Ame , którego humor i dystans też bardzo lubię i jak się pojawia na czaciku to się micha cieszy a żart o Krwawym Pokoleniu kapitalny!
17. Najlepsza Letnia Scena - Isei i jego wielkie przedsięwzięcia: Projekt Akane i Projekt Włochy xD
18. Bohater Lata - Ario totalnie sobie zasłużył za ratowanie swojej drużyny na evencie. Myślę, że gdyby nie on, to trupów byłoby zwyczajnie więcej
19. Czarny Charakter Lata - Isei i jego wielkie przedsięwzięcia: Projekt Akane i Projekt Włochy (;
20. Niespodzianka Lata - W sumie to moim największym zaskoczeniem tego półrocza jest Kazuma , który wrócił do gry i leeeciii jak szalony! A prawdę mówiąc to się nie spodziewałam tego powrotu. Na wyróżnienie zasługuje też Munraito, bo ja to myślałam, że mu się po dwóch tygodniach znudzi pisanie, a się wkręcił i widać, że naprawdę czerpie z tego radość ♥ jednak mój kłos leci na Kazumę!
0 x
·
nie przetnie białej ciszy pod chmurą ołowianą
lotu swego nie zniży nad łąki złotą plamą
przeraża mnie ta chwila, która jej wolność skradła
jaskółka czarny brylant wrzucony tu przez diabła
Akihiko Maji
Postać porzucona
Wiek postaci: 21
Krótki wygląd: -blond włosy -ciemnoszare oczy -biała koszulka z krótkimi rękawami i spodnie w tym samym kolorze
Widoczny ekwipunek: -gurda na plecach -kamizelka shinobi -fuma shuriken
Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=9318&p=165309#p165309
GG/Discord: Destro#0111
Multikonta: Jūgo Misaki
autor: Akihiko Maji » 6 wrz 2021, o 21:22
1. Miss Lata - Misae
2. Mister Lata - Orochi
3. Szarak - Sashiko (bo nie można na siebie)
4. Postrach Ninja - Ocir
5. Najlepszy Damski Charakter - Hoshi
6. Najlepszy Męski Charakter -
7. Najlepszy Duet - Ario + Kisuke
8. Forumowy No-Life - Jun
9. Dobry Duszek Forum - Kisuke
10. Pisarz Lata - Haruzen
11. Mistrz Opowieści -
12. Najlepsza sygnatura/avatar - Haruzen
13. Złoty Pracuś -
14. Tryhard - Sasame
15. Nagroda Rikudō Sennina - Ario
16. Śmieszek - Ame
17. Najlepsza Letnia Scena -
18. Bohater Lata -
19. Czarny Charakter Lata - Isei
20. Niespodzianka Lata -
0 x
Azuma
Ranga: Kogō
Krótki wygląd: - czarne włosy, ciemne oczy - wyraźnie zarysowana szczęka, ostre rysy twarzy - delikatne blizny na przedramionach i rękach - przeciętny wzrost, docięta sylwetka
Widoczny ekwipunek: - ochraniacz na czoło z emblematem klanu - skórzana kamizelka shinobi - kabury na broń na lewym i prawym biodrze - torba z ekwipunkiem na lewym pośladku - lekka zbroja
Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=7859#p128617
1. Miss Lata - oddaje głos na Nana Uchiha , która ostatnio tak żongluje avatarami, że każdy mógłby w nich znaleźć coś dla siebie, a tak poza tym to zadziorna dziewucha;
2. Mister Lata - Toshiro , masz mój głos;
3. Szarak - tym razem zagłosuje na Tsukune , które jest z nami od ho ho czasu, a dalej nic o nie wiemy;
4. Postrach Ninja - jest kilka takich osób, ale myślę że najtrudniej byłoby tu się mierzyć z Ichirou ;
5. Najlepszy Damski Charakter - Yuki Hoshi , która ujmuje swoją filozofią i delikatnością;
6. Najlepszy Męski Charakter - Ario , jego postać jest bardzo charakterystyczna i bardzo zapadła mi w pamięć
7. Najlepszy Duet - tutaj nie mogę mieć wątpliwości, że należy się to Ario i Kisuke - dwójki niezłomnych, którzy z pewnością zrealizują marzenie zmarłej współtowarzyszki;
8. Forumowy No-Life - oddaje głos na Juna , który jest na forko chyba o każdej porze dnia (i nocy!);
9. Dobry Duszek Forum - w dalszym ciągu Airan , bardzo doceniam to jak podchodzi do swoich obowiązków i konfliktów - a robi to z klasą;
10. Pisarz Lata - Tatsuo , gdy pomyśle o evencie to od razu mam Cię na myśli;
11. Mistrz Opowieści - Kaiho , miałem szansę być w jej grupie na evenuie, a także rozmawiać z prowadzoną przez nią liderką i... zawiedziony nie byłem;
12. Najlepsza sygnatura/avatar - (jeszcze się zastanawiam)
13. Złoty Pracuś - Ao , doceniam włożony wysiłek w przenosiny forko;
14. Tryhard - miałem tutaj parę typów, ale głos oddaje na Sasame , która nie próżnuje i utrzymuje tempo 5 postów dziennie;
15. Nagroda Rikudō Sennina - chyba na to miano zasługuje Mei , która jak zrozumiałem, uczyniła coś czego za wszelką cenę należało uniknąć;
16. Śmieszek - Ame ... tym razem Meitou, za żarty i memy, robisz dobrą robotę kolego;
17. Najlepsza Letnia Scena - dla mnie najsmutniejsza scena , śmierć Tamaki i Ame ;
18. Bohater Lata - Kagutsuchi , którego niesamowicie cenię za podejmowane kroki na evencie, walka i oddanie za wartości do samego końca, wielkie brawa;
19. Czarny Charakter Lata - cóż, Isei za skrytobójcze zabójstwa;
20. Niespodzianka Lata - Kazuma , który nie tylko do nas wrócił, ale okazał się niesamowicie aktywny, co zaowocowało... otrzymaniem supporty, moje gratulacje;
0 x
Ario
Wiek postaci: 22
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Pomarańczowo-włosy chłopak, noszący na plecach płaszcz z znakiem Kropli.
Widoczny ekwipunek: Na plecach ma duży, dziwny plecak, a na jego barku spoczywa czarna salamandra w zółte kropki.
Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=8554
GG/Discord: Boyos#3562
1. Miss Lata - Nana - oprócz aktywności, dwóch postaci, Nana jest bardzo milusia osóbką, która na evencie pokazała pazurki w combacie - oby tak dalej!
2. Mister Lata - Sugiyama Orochi - podoba mi się background i prowadzenie postaci. Miałem okazję fabularnie poznać poprzednią Ucipkę, tak więc liczę, że i tego się uda
3. Szarak - Sashiko - niezła farma przy niemalże zerowej aktywności na SB
4. Postrach Ninja - Kjoszu - nie mam na niego kontry...jeszcze
5. Najlepszy Damski Charakter - Yuki Hoshi - intrygująca postać, nie mogę doczekać się spotkania
6. Najlepszy Męski Charakter - Azuma - młody Uchiha, który miał jaja powiedzieć wprost dwóm kumplom Tamaki o jej śmierci. Dodatkowo nie spanikował przy akcji Ario, gdzie reszta odwracała wzrok. Azuma ogólnie moim zdaniem zasługuje na dużo więcej pochwał z mojej strony i chciałbym się mocniej rozpisać, ale to na kiedy indziej. Mordziu - będzie termos, a także prośba, byś systematycznie szedł tak jak idziesz w prowadzeniu postaci, bo czuję, że będziemy mieli dużo wspólnej fabuły
7. Najlepszy Duet - Airan & Kaiho, Asaka & Szikaruj, Yukirin & Koala - co by się nie działo, ten duet jest nierozłączny we wszystkim co robi. Dla mnie faworyt tej kategorii.
Edit: Oczywiscie ze chodzi o Yugena i Airan. Edycja zeby glos byl wazny dla dziewczyn. A jak tylko sie wygrzebie z roboty to Was wszystkich scigne na SB i pojdziecie do zwoja, po kolei kazdy
8. Forumowy No-Life - Jun - odpowiedzi w nowych tematach po 5 minutach max, stała obecność na SB przez całe dnie. Brak wątpliwości w tej kategorii.
9. Dobry Duszek Forum - Kisuke - oprócz niejakiej propagandy uprawianej głównie przez skład moderski, chłop pomoże każdemu w kwestiach mechanicznych, poprowadzi misje, a dodatkowo stoi na straży, by wszyscy byli równi
10. Pisarz Lata - Anzou - kategoria trochę ocierająca się o to, za co chcę go uhonorować w gali, ale nic innego mi zbytnio nie pasuje. Mianowicie podoba mi się upór z jakim trzaska te kolejne misje, nawet jeżeli zdarzy się jeden czy dwie porażki. Systematycznie i do przodu.
11. Mistrz Opowieści - Tatsuo - poczytałem, jest dobrze.
12. Najlepsza sygnatura/avatar - Haruzen - systematycznie idzie w obranym kierunku, ktorego nie mozna nie uszanowac
13. Złoty Pracuś - Akiba - no dłubie przy tym forum, trzeba mu oddać, że za jego kadencji podnieśliśmy silnik, co jako osoba z webdevu szanuje
14. Tryhard - Sasame - sory Kjoszu ale ten nas przefarmił po tym jak spadł z rowerka na evencie do zobaczenia na nastepnym glosowaniu
15. Nagroda Rikudō Sennina - WIDZE ZE JEST TENDECJA DO GLOSOWANIA NA MNIE ale mnie rozbiło to, jak Toszir chciał się układać z murowiczami podczas szturmu (gdzie Ario mu to troche zepsuł ) tak więc dla Toszirka za te układy w trakcie walki
16. Śmieszek - Ame - tym razem rozbił bank dowcipami
17. Najlepsza Letnia Scena - Seinar i jego 2v1
18. Bohater Lata - dużo osób obstawiłem i mam trudności w tej kategorii, więc postawie na Minoru. Chłop w ogóle nie przejmując się różnicą PHczy i to, że eventowa grupka bojowa jest w zakrzywionej czasoprzestrzeni, to wbił do nas jak do swoich byle tylko pomóc Misae, co prawie przypłacił życiem (tam fakturka jest nieopłacona jeszcze mordziu). Za postawę mega respekt, bo w dzisiejszych czasach ciężko o konsekwentne IC winkwink
19. Czarny Charakter Lata - Isej - wziął swoich ziomków z teamu powybijał
20. Niespodzianka Lata - I tutaj hit. Dla mnie jest to oczywiste - Misae. Otóż ja Misae miałem za taką mięciutką sensorkę, która na evencie będzie chciała się po prostu za nami przekraść przez całą fabułę. Tymczasem to jest diablica w skórze owieczki i zdecydowanie nie chciałbym być jej wrogiem
0 x
Sukuna
Ranga: Łuska (Ginkara)
Krótki wygląd: patrz av albo kp
Widoczny ekwipunek: . • Płaszcz • Torba na prawym pośladku • Kabura na broń (prawe i lewe biodro)
Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32 ... 80#p164880
GG/Discord: bombel#4444
Multikonta: -
1. Miss Lata - Nanaa
2. Mister Lata - Toshiiro
3. Szarak -
4. Postrach Ninja - Souei
5. Najlepszy Damski Charakter - Nana
6. Najlepszy Męski Charakter - Kaiho
7. Najlepszy Duet -
8. Forumowy No-Life -
9. Dobry Duszek Forum - Jun, dużo mi pomagał na początku jak niczego nie ogarniałem
10. Pisarz Lata - Kaiho
11. Mistrz Opowieści - za mało tych opowieści napisałem i przeczytałem by móc na koogoś uczciwie zagłosować
12. Najlepsza sygnatura/avatar - Nana, zawsze mi się podobają C:
13. Złoty Pracuś - Kisuke
14. Tryhard - Renkuro
15. Nagroda Rikudō Sennina - Tamaki
16. Śmieszek - Ryuujin
17. Najlepsza Letnia Scena -
18. Bohater Lata -
19. Czarny Charakter Lata - Isei ofc
20. Niespodzianka Lata -
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości