Jun 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  1735 Rejestracja:  31 maja 2020, o 01:14Wiek postaci:  22Ranga:  Kenshi | AkoraitoKrótki wygląd:  KapeluszWidoczny ekwipunek:  ZbrojaLink do KP:  viewtopic.php?p=143621#p143621 GG/Discord:  Tario#3987/64789656Multikonta:  Maname | KabukiAktualna postać:  KayoLokalizacja:  Shigashi no Kibu

autor: Jun  3 wrz 2021, o 17:50 

Bez zbędnych wywodów.
1. Miss Lata Mister Lata Szarak Postrach Ninja Han Sozo Najlepszy Damski Charakter Najlepszy Męski Charakter Najlepszy Duet Forumowy No-Life Dobry Duszek Forum Kisuke  AiranPisarz Lata Mistrz Opowieści Najlepsza sygnatura/avatar Złoty Pracuś Tryhard Nagroda Rikudō Sennina Śmieszek Najlepsza Letnia Scena Bohater Lata Czarny Charakter Lata Niespodzianka Lata  
	0  x

" RP /PBF to nie zabawa już " 

Mikoto 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  341 Rejestracja:  10 paź 2020, o 15:37Wiek postaci:  24Ranga:  Wyrzutek AKrótki wygląd:  - Niska i drobnaWidoczny ekwipunek:  - Wielki wachlarz na plecachLink do KP:  http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=154878#p154878 Multikonta:  Rida 

autor: Mikoto  3 wrz 2021, o 18:21 

1. Miss Lata Mister Lata Szarak Postrach Ninja Najlepszy Damski Charakter Najlepszy Męski Charakter Najlepszy Duet Forumowy No-Life Dobry Duszek Forum Pisarz Lata Mistrz Opowieści Najlepsza sygnatura/avatar Złoty Pracuś Tryhard Nagroda Rikudō Sennina Śmieszek Najlepsza Letnia Scena Bohater Lata Czarny Charakter Lata Niespodzianka Lata  
	0  x

Kaiho 							 
						Martwa postać 			
		Posty:  331 Rejestracja:  18 kwie 2021, o 14:03Wiek postaci:  18Ranga:  DokoKrótki wygląd:  - Inuzukowe, zielone ślepiaLink do KP:  viewtopic.php?p=170221#p170221 GG/Discord:  Angel Sanada #9776Multikonta:  Koala, YugenAktualna postać:  Yugen 

autor: Kaiho  3 wrz 2021, o 20:50 

Niniejszym zastrzegam sobie prawo do poprawek i zmian  
1. Miss Lata Chirinharu . Jak na nią patrzę to jedna piosenka mi gra w głowie i jest to Daab - Ogrodu serce z kawałkiem: byłaś mi jak prześliczna nimfa, co się pochyla nad tafli wodą . Mocną konkurencją jest Nana, ale nie mogę nie wyróżnić Chichi!Mister Lata Ryuujin . Ach uwielbiam Goro! Jego wizerunek jest fantastyczny! Tak więc i zachwyca mnie Pan Smok! Szarak Tsukune  gonna be like: oo jestem tyle lat na tym forum i mam taką charakterystyczną postać, ale jestem jednocześnie 3 lata do tyłu, więc w sumie to mnie nie ma  Postrach Ninja Kyoushim . Jak myślę o wszystkich postaciach na tym forko i potem patrzę na potworka-Kyosha to ło bogowie! Zwłaszcza, że on nieobliczalny! Nie chciałabym się też spotkać z Soueiem w pojedynku, Junem, Natsem ani Airan - ale jednak najbardziej-najbaardziej w szranki nie chcę stawać z Kjoszem! He's a madman! Ale pozytywnie  Najlepszy Damski Charakter Airan ! Nic nie poradzę, po prostu kocham postacie, jakie robi, zawsze doskonale się zgrywają z moimi, a najlepsze jest to, że wszystko wychodzi... przypadkiem! Moje marzenie  ♥ Forever and ever, zwłaszcza że Airan ma cząstkę z postaci, co do której mam największego crusha  Najlepszy Męski Charakter Satoshi . Bardzo mi się spodobało to, jak prowadzi postać i jak ją kreuje. Chociaż w tym sezonie mocno walczył o mój głos Renkuro, Kagutsuchi, Azuma i Kuro Yami.Najlepszy Duet Azuma  i Anzou  są dla mnie absolutne ikoniczni, a przez aktualną sytuację to w ogóle mam ow i aw. W dodatku strasznie lubię obie postacie, są super kreowane - a teraz wojna stawia ich w zupełnie nowym świetle. Czy w ogóle ich przyjaźń przetrwa? Mam nadzieję, że jak najbardziej!Forumowy No-Life Jun , Pan Forum. Kiedy się nie obejrzę - Jun zawsze czuwa! Jeśli nie na forko to na DC! I wkłada tyle przy tym pracy w forum, że wow ♥ Szanuję bardzo.Dobry Duszek Forum Airan , która wie, kiedy trzeba pogłaskać po głowie, a kiedy tupnąć nogą. No i ile ona serce wkłada w to, żebyśmy się dobrze bawili, to ja zawsze wychodzę z podziwu!Pisarz Lata A tym razem pisarza lata dam Harukiemu , bo naprawdę bardzo-bardzo mi się podoba, jak pisze! Jego posty do tej pory sprawiały, że chce się odpisywać! Nie żeby był jedyną taką osobą, bo mam kilka takich, ale ten jego Kuro Yami wygrał ze swoimi postami xD Plus posty Iseia mnie zachwycały.  Podobają mi się bardzo posty wielu osób, ale ostatecznie - Munraito.  Pamiętny, dziwny, ale inspirujący post z jabłkiem! Chociażby!Mistrz Opowieści Kutaro . Jego pomysły, ciekawi przeciwnicy, fajne przemyślenie, podążanie za tym, z kim pisze, by sprawić mu frajdę - Kutaro to wszystko ma! I mnie się to bardzo podobywuje, polecam tego allegrowicza, 12/10!Najlepsza sygnatura/avatar Kaisa.  No wiele można tutaj gołdać, ale kobitka piękne arty tworzy, ma wyczucie stylu i też zachwyciła swoją twórczością sporą część forum. Przecież to się należy jak Reksiowi szyneczka!Złoty Pracuś Ao . Nie żeby konkurencja nie była mocna - bo jest i Jun, i Airan, i jest też Tatsuo, bez którego aktualnie sobie sama pracy nie wyobrażam. Aczkolwiek za to, jak nam ogarnął w końcu wolno umierające forum, a teraz jeszcze oprócz tego czuwa nad wywróceniem naszej forkowej mechaniki do góry nogami - po prostu się chłopakowi należy!Tryhard Sasame ! Prawdziwa żyleta mechaniczna, mało gadać, dużo robić, człowiek się nie obejrzy a ten już śmiga jak struś pędziwiatr!Nagroda Rikudō Sennina Mei  za wysłanie listu do Yuki zamiast Cesarza xD Chociaż Ario mocną konkurencję zrobił, tak samo Isei, który sobie trochę nie doczytał podczas swojej próby wysadzenia wszystkich w powietrze. Ale zostanie Mei.Śmieszek Ame ! Zawsze pozytywny humorek, no i te żarty... XD Ame, jesteś fantastyczny, kocham cię pij ze mną kompot.Najlepsza Letnia Scena Isane  wskakująca w ciuszki Mujina , pijąca z jego kubeczka i kąpiąca się w jego wanience. Chociaż mam jeszcze lepszego kandydata, ale że to z hajdów, to nie wolno wyciągać...  Bohater Lata Ario . No pomimo tego, co napisane jest poniżej, Ario się popisał. Ratował swoich jak im się w dupskach paliło, no i podążył za marzeniem zmarłej przyjaciółki - zbudował jej organizację i pragnie pozostać zgodny z jej ideałami. Mnie to ruszyło i podziwiam.Czarny Charakter Lata  Iseia , który najpierw zrobił projekt Akane, potem projekt Włochy, a na koniec projekt... Isei. To było naprawdę... po prostu złe - z różnych względów xDNiespodzianka Lata  Avaryża  na forko xD Ok, zmartwychwstanie Reia też... Ale Avaryż jednak zaskoczył. 
	0  x

Satoshi 							 

Posty:  583 Rejestracja:  13 maja 2021, o 14:33Wiek postaci:  21Ranga:  AkoraitoKrótki wygląd:  Ciemne, brązowe włosy, jasno niebieskie oczy oraz pokiereszowana twarz.Widoczny ekwipunek:  Odznaka Akoraito klanu Sabaku,Link do KP:  viewtopic.php?f=33&t=9603&p=173473#p173473 GG/Discord:  Satoshi#3881 

autor: Satoshi  3 wrz 2021, o 23:47 

1. Miss Lata Mister Lata Szarak Postrach Ninja Najlepszy Damski Charakter Najlepszy Męski Charakter Najlepszy Duet Forumowy No-Life Dobry Duszek Forum Pisarz Lata Mistrz Opowieści Najlepsza sygnatura/avatar Złoty Pracuś Tryhard Ja Nagroda Rikudō Sennina Śmieszek Najlepsza Letnia Scena Bohater Lata Czarny Charakter Lata Niespodzianka Lata  
Może się jeszcze cosik zmieni
	0  x

Hotaru 							 

Posty:  110 Rejestracja:  10 lip 2021, o 00:02Wiek postaci:  18Ranga:  DōkōKrótki wygląd:  Niska, drobna dziewczyna. Długie włosy w kolorze malinowego blondu, które są spięte w warkocza. Oczy zielone niczym u kota. Ubrana w ciemne, granatowe monpe, w które została wpuszczona szara koszula keikogi.Link do KP:  viewtopic.php?f=33&t=9864&p=179493#p179493 GG/Discord:  Hanialke#1145 

autor: Hotaru  4 wrz 2021, o 01:35 

1. Miss Lata Nana   Mister Lata Toshiro , dobrze wygląda na pierwszy rzut oka ;Szarak Postrach Ninja Jun , nie gram długo a się o nim nasłuchałam, nie chcę trafić na typa na fabule  Najlepszy Damski Charakter  Mei , podoba mi się koncept postaci;Najlepszy Męski Charakter Kan Senju , wydaje się ciekawą postacią;Najlepszy Duet Kaisa i Chirincharu  za latanie po onsenach;Forumowy No-Life Ao , mam wrażenie, że zawsze jest na forum; Dobry Duszek Forum Yukirin  za bycie naszą forumową Mamą  Pisarz Lata   Mūnraito ;Mistrz Opowieści Kutaro  za pomysłowość jako misjodawcy; Najlepsza sygnatura/avatar Kaisa , która nie tylko stworzyła piękne avki i sygnatury dla siebie, ale też wielu innych graczy!  Złoty Pracuś Juna ;Tryhard Satoshi , bo ciągle o farmieniu na sb gada; Nagroda Rikudō Sennina Ario ;Śmieszek Ame  za te wszystkie memy i żarciki na czaciku; Najlepsza Letnia Scena Bohater Lata Isei , za ratowanie szpitala; Czarny Charakter Lata Isei  za skrytobójstwo; Niespodzianka Lata Mūnraito  
	0  x

To mówi Hotaru To myśli Hotaru #8c8db3  

Sashiko 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  617 Rejestracja:  4 lut 2021, o 20:39Wiek postaci:  24Ranga:  AkoraitoKrótki wygląd:  Ciemne włosy zawiązane w kok, brązowe oczy, szczupła i zgrabna sylwetka, średni wzrost. Ubiór: biały strój z białym płaszczem, białe rękawiczki i maska wilka na twarzy (szczegóły i obrazki w KP)Widoczny ekwipunek:  Łuk i kołczan ze strzałami oraz włócznia na plecach, torba na boku nieco z tyłuLink do KP:  viewtopic.php?f=33&t=9309&p=165031#p165031 Multikonta:  Uchiha Tsuyoshi 

autor: Sashiko  4 wrz 2021, o 09:46 

0  x

Ame Meitou 							 

Posty:  189 Rejestracja:  23 cze 2021, o 11:59Wiek postaci:  16Ranga:  ŁuskaKrótki wygląd:  Jak na avkuWidoczny ekwipunek:  torba na zadkuLink do KP:  viewtopic.php?f=32&t=9781&p=177766#p177766 Multikonta:  nje

autor: Ame Meitou  4 wrz 2021, o 22:14 

1. Miss Lata Yuki Hoshi  - rośnij Cynamonowa Buło! Mister Lata Kaiho  - play me the boleroSzarak Sashiko  - dopiero przeglądając inne głosy zauważyłem, że ktoś taki tutaj gra i ma sporo postówPostrach Ninja Souei  - dwie tury, dwa trupy. Trzeba coś więcej? Najlepszy Damski Charakter Maname  - postać, która jest okropna, chamsko bezpośrednia, bezmyślna i bezrefleksyjna. A ma jakieś wady? Najlepszy Męski Charakter Azuma Najlepszy Duet Anzou i Azuma  - czy przyjaźń przetrwa? Dowiemy się w następnych odcinkachForumowy No-Life Inoś  - gdyby nie to, że zacząłem grę kilka miesięcy przed Tobą, to bym myślał, że jesteś jakimś wielkim przedwiecznym. Zawsze byłeś, jesteś i pewnie będziesz. Dobry Duszek Forum Airan  - ze wszystkiego się cieszy, więc warto śmieszkowaćPisarz Lata Mistrz Opowieści Tatsuo  prowadził mi misje, więc ... może na Koale? Albo dobra, niech mu będzie Najlepsza sygnatura/avatar Kaisa  - najlepsza jest ta uśmiechnięta z KPZłoty Pracuś Doge  - nie trzeba chyba wymieniać wszystkich zasług, prawda? Nie chce mi się aż tyle pisać. Tryhard Sasame  - co chwile post w wynagrodzeniach. Strach pomyśleć ile ma tych forkowychNagroda Rikudō Sennina Shinsu , który zrobił coś bardzo podobnego - gonił za łatwym celem, żeby wywalić się w pierwszej turze od notki. Nawet mafia by się zlitowała - może ktoś myśli tak jak ja i PH osłodzą Ci życie. Śmieszek Souei  - pamiętasz żart o disco polo?Najlepsza Letnia Scena Ao  znikający jak koleś z mema Bohater Lata Ario  - za wystawienie fakturek ludziom, którym taniej by wyszło zginąćCzarny Charakter Lata Kuro Yami  Isei Niespodzianka Lata Kisuke  - za dzielną resocjalizacje, a także zezwojowanie Iseia na organy. Kisuke, jak ty mnie zaimponowałeś w tej chwili  
	0  x

Adieu, Goodbye, Auf Wiedersehen Die Zeit mit dir war schön  

Hideaki 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  148 Rejestracja:  2 wrz 2021, o 18:24Wiek postaci:  20Ranga:  DokoLink do KP:  viewtopic.php?f=32&t=10099 GG/Discord:  Yoshimitsu 

autor: Hideaki  5 wrz 2021, o 18:05 

1. Miss Lata Mister Lata Szarak Postrach Ninja Najlepszy Damski Charakter Najlepszy Męski Charakter Najlepszy Duet Yoshimitsu&Shins , a tak serio to Rei&Tatsuo podczas eventu  Forumowy No-Life Dobry Duszek Forum Pisarz Lata Mistrz Opowieści Najlepsza sygnatura/avatar Złoty Pracuś Tryhard Nagroda Rikudō Sennina Śmieszek Najlepsza Letnia Scena Bohater Lata Czarny Charakter Lata Niespodzianka Lata  
	0  x

Nikuya Hojo 

Chirinharu 							 

Posty:  102 Rejestracja:  13 cze 2021, o 15:00Wiek postaci:  16Ranga:  DōkōWidoczny ekwipunek:  Złota odznaka ninja klanu Sabaku (na kanzashi)Link do KP:  viewtopic.php?p=176745#p176745  

autor: Chirinharu  5 wrz 2021, o 22:19 

1. Miss Lata Mister Lata Szarak Ja Postrach Ninja Najlepszy Damski Charakter Najlepszy Męski Charakter Najlepszy Duet Forumowy No-Life Dobry Duszek Forum Pisarz Lata Mistrz Opowieści Najlepsza sygnatura/avatar Złoty Pracuś Tryhard Nagroda Rikudō Sennina Śmieszek Najlepsza Letnia Scena Bohater Lata Czarny Charakter Lata Niespodzianka Lata  
	0  x

Airan 							 

Posty:  328 Rejestracja:  31 maja 2021, o 23:10Wiek postaci:  25Ranga:  Akoraito / RekrutKrótki wygląd:  Dość wysoka, opalona, kruczoczarne włosy do pasa, fiołkowe oczy.Link do KP:  viewtopic.php?f=32&t=9681 Multikonta:  Yukirin 

autor: Airan  6 wrz 2021, o 20:25 

1. Miss Lata Nana Mister Lata Yugen Szarak Mikoto Postrach Ninja Natsume Najlepszy Damski Charakter Chirinharu Najlepszy Męski Charakter Azuma Najlepszy Duet Isane x Munraito Forumowy No-Life Jun Dobry Duszek Forum Tatsuo Pisarz Lata Yugena Mistrz Opowieści Kutaro Najlepsza sygnatura/avatar Kaisa Złoty Pracuś Ao Tryhard Satoshiemu Nagroda Rikudō Sennina Mei Zwykłą  pocztą. Do liderki Yukich. Efekt jest w nocie fabularnej Śmieszek Ame Najlepsza Letnia Scena Bohater Lata Ario Czarny Charakter Lata Isei Niespodzianka Lata Kazuma  
	0  x

· nie przetnie białej ciszy pod chmurą ołowianą  

Akihiko Maji 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  315 Rejestracja:  8 lut 2021, o 19:07Wiek postaci:  21Ranga:  DokoKrótki wygląd:  -blond włosyWidoczny ekwipunek:  -gurda na plecachLink do KP:  viewtopic.php?f=33&t=9318&p=165309#p165309 GG/Discord:  Destro#0111Multikonta:  Jūgo Misaki 

autor: Akihiko Maji  6 wrz 2021, o 21:22 

1. Miss Lata Mister Lata Szarak Postrach Ninja Najlepszy Damski Charakter Najlepszy Męski Charakter Najlepszy Duet Forumowy No-Life Dobry Duszek Forum Pisarz Lata Mistrz Opowieści Najlepsza sygnatura/avatar Złoty Pracuś Tryhard Nagroda Rikudō Sennina Śmieszek Najlepsza Letnia Scena Bohater Lata Czarny Charakter Lata Niespodzianka Lata  
	0  x

Azuma 							 

Posty:  1239 Rejestracja:  6 lis 2019, o 18:50Wiek postaci:  18Ranga:  KogōKrótki wygląd:  - czarne włosy, ciemne oczyWidoczny ekwipunek:  - ochraniacz na czoło z emblematem klanuLink do KP:  viewtopic.php?f=33&t=7859#p128617 

autor: Azuma  7 wrz 2021, o 22:37 

1. Miss Lata Nana Uchiha , która ostatnio tak żongluje avatarami, że każdy mógłby w nich znaleźć coś dla siebie, a tak poza tym to zadziorna dziewucha; Mister Lata Toshiro , masz mój głos;Szarak Tsukune , które jest z nami od ho ho czasu, a dalej nic o nie wiemy;Postrach Ninja Ichirou ;Najlepszy Damski Charakter Yuki Hoshi , która ujmuje swoją filozofią i delikatnością;Najlepszy Męski Charakter Ario , jego postać jest bardzo charakterystyczna i bardzo zapadła mi w pamięćNajlepszy Duet Ario i Kisuke  - dwójki niezłomnych, którzy z pewnością zrealizują marzenie zmarłej współtowarzyszki; Forumowy No-Life Juna , który jest na forko chyba o każdej porze dnia (i nocy!);Dobry Duszek Forum Airan , bardzo doceniam to jak podchodzi do swoich obowiązków i konfliktów - a robi to z klasą;Pisarz Lata Tatsuo , gdy pomyśle o evencie to od razu mam Cię na myśli;Mistrz Opowieści Kaiho ,  miałem szansę być w jej grupie na evenuie, a także rozmawiać z prowadzoną przez nią liderką i... zawiedziony nie byłem;Najlepsza sygnatura/avatar Złoty Pracuś Ao , doceniam włożony wysiłek w przenosiny forko;Tryhard Sasame , która nie próżnuje i utrzymuje tempo 5 postów dziennie;Nagroda Rikudō Sennina Mei , która jak zrozumiałem, uczyniła coś czego za wszelką cenę należało uniknąć;Śmieszek Ame ... tym razem Meitou, za żarty i memy, robisz dobrą robotę kolego;Najlepsza Letnia Scena scena , śmierć Tamaki i Ame ;Bohater Lata Kagutsuchi , którego niesamowicie cenię za podejmowane kroki na evencie, walka i oddanie za wartości do samego końca, wielkie brawa;Czarny Charakter Lata Isei  za skrytobójcze zabójstwa;Niespodzianka Lata Kazuma , który nie tylko do nas wrócił, ale okazał się niesamowicie aktywny, co zaowocowało... otrzymaniem supporty, moje gratulacje;  
	0  x

Ario 							 

Posty:  2593 Rejestracja:  18 maja 2020, o 10:21Wiek postaci:  22Ranga:  SentokiKrótki wygląd:  Pomarańczowo-włosy chłopak, noszący na plecach płaszcz z znakiem Kropli.Widoczny ekwipunek:  Na plecach ma duży, dziwny plecak, a na jego barku spoczywa czarna salamandra w zółte kropki.Link do KP:  http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=8554 GG/Discord:  Boyos#3562

autor: Ario  8 wrz 2021, o 07:16 

0  x

Sukuna 							 

Posty:  222 Rejestracja:  31 sty 2021, o 03:16Wiek postaci:  16Ranga:  Łuska (Ginkara)Krótki wygląd:  patrz av albo kpWidoczny ekwipunek:  .Link do KP:  http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32 ... 80#p164880 GG/Discord:  bombel#4444Multikonta:  -

autor: Sukuna  8 wrz 2021, o 15:08 

1. Miss Lata Mister Lata Szarak Postrach Ninja Najlepszy Damski Charakter Najlepszy Męski Charakter Najlepszy Duet Forumowy No-Life Dobry Duszek Forum Pisarz Lata Mistrz Opowieści Najlepsza sygnatura/avatar Złoty Pracuś Tryhard Nagroda Rikudō Sennina Tamaki Śmieszek Najlepsza Letnia Scena Bohater Lata Czarny Charakter Lata Niespodzianka Lata  
	0  x

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości