W osadzie można odnaleźć wszystkie jednostki organizacyjne konieczne do normalnego trybu życia. Można tu odnaleźć szpital, restauracje, sklepy z różnymi towarami, a także gorące źródła bądź arenę.

Aoi 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  211 Rejestracja:  25 mar 2024, o 08:52Wiek postaci:  24Ranga:  DōkōKrótki wygląd:  Długie, bladoróżowe włosy. Brązowe oczy, fioletowe usta. Zwykły strój: ciemno fioletowe kimono z delikatnymi akcentami kwiatów sakury, spinka we włosach z kwiatem malwy.Widoczny ekwipunek:  Dmuchawka do baniek (z wygrawerowanymi kwiatowymi zdobieniami), naszyjnik z symbolem Jashina, odznaka klanu Shabondama, Karambit zasunięty za pasem obi, 2xKabura, katanaLink do KP:  viewtopic.php?p=215542#p215542 GG/Discord:  laertes9788Multikonta:  Ai, Nuō, Sister 

autor: Aoi  8 maja 2024, o 15:28 

Misja C - Higashi Akira Kilka ulic, czy budynków od baru "Daimyo", szedł sobie i on, potężny Pan Menedżer, właściciel prężnie rozwijającego się biznesu, choć w jego przypadku równie często co rozwijał się biznes, to i co innego było wyjątkowo prężne, acz teraz definitywnie nie był to czas na tego typu tematy. Czy wracał "na swoje", czy szedł gdziekolwiek indziej, tak koniec końców, wszystkie drogi prowadziły do knajpy Higashiego. Przynajmniej można było to zasłyszeć, u najstalszych bywalców, którzy szybciej niż do swoich domów często wracali do stolika, a zdawać się mogło, że wyszli tydzień wcześniej. No, różnie była z alkoholem i jego wpływem na orientację się w terenie. Gdzie był, co robił? Ci, co go znają, zapewne by nie uwierzyli, a Ci co nie znają, baliby się zapytać. Jedni rzekliby, że pewnie ściemnia i dupczył tu i ówdzie, albo sklepał czyjś ryjec. Minęła bliżej nieokreślona liczba dni od jego wątpliwego konfliktu z prawem, z którego wyszedł obronną ręką, albo ogromną. Bo łapska definitywnie miał ogromne. Pewnie dotarłby do siebie, albo gdziekolwiek, gdzie tylko zmierzał, ale, zatrzymała go znajoma buźka, choć dużo bardziej trzeźwa niż wtedy, kiedy wyrzucał go z baru ostatnim razem. -Ach! To Pan! - -Już jest gotowy przewodnik! Mam tu dla Pana egzemplarz, za udział w testach. Bar "Daimyo" zajął pierwsze miejsce! Byłem na miejscu, ale mówili, że szefa nie ma, a że Pana widzę, to pewnie Pan Szefowi przekaże. - Eleganto 
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  245 Rejestracja:  18 lut 2024, o 15:07Wiek postaci:  24Ranga:  Mieszkaniec miastaWidoczny ekwipunek:  ◈ TorbaLink do KP:  viewtopic.php?p=214291#p214291 Multikonta:  Mijikuma | Ryū 

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  9 maja 2024, o 12:53 

Szczerze? Dzisiaj mam kurewko zły humor. Wszystko od rana mnie niesamowicie wkurwia, mam ochotę każdego zajebać, a najchętniej to bym w ogóle tym wszystkim rzucił w pizdu, bowiem to sensu nie ma. Dowiedziałem się wczoraj od Mimitsu, że mój drogi przyjaciel, z którym się trzymam od dawna i bardzo mnie wspierał przy przejmowaniu biznesu od ojca, został zdegradowany z swojej pozycji co ją miał jakoś w Radzie Miasta, gdzie jego wizja tego jak ma wyglądać to miasto była równoległa z moimi i bardzo mu kibicowałem, wierzyłem, że może on zdziałać tylko na korzyść Shigashi. Jednak z tego co się dowiedziałem, to został zwolniony ze swojego stołka akurat kiedy nie było go w mieście. Informacja ta spadła jak grom z jasnego nieba i niesamowicie wyprowadziła mnie z równowagi. Mimitsu to wiedziała, dziś więc ona raczej sprawowała obowiązki menedżera baru, acz nie ma co przecież pizdować i się wycofywać, nawet pomimo takich emocji, trzeba było robić swoje. Pierdole to miasto i radę skoro wyzbywają się tak cennych pracowników z sensowną wizją. Najlepiej trzymać takich zjebów co cię będą języczkiem smyrać po dupce i pilnować, żeby wszystko się układało po twojej myśli, tacy jak on nie są tu mile widziani. Dziękuję za pana miłe słowa w tym przewodniczku, z pewnością z uśmiechem przywitamy wszystkich czytelników.  A jak tam, znalazłeś Pierdzącego Bumi, zgodnie z przekazaną przeze mnie informacją?  
	0  x

Aoi 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  211 Rejestracja:  25 mar 2024, o 08:52Wiek postaci:  24Ranga:  DōkōKrótki wygląd:  Długie, bladoróżowe włosy. Brązowe oczy, fioletowe usta. Zwykły strój: ciemno fioletowe kimono z delikatnymi akcentami kwiatów sakury, spinka we włosach z kwiatem malwy.Widoczny ekwipunek:  Dmuchawka do baniek (z wygrawerowanymi kwiatowymi zdobieniami), naszyjnik z symbolem Jashina, odznaka klanu Shabondama, Karambit zasunięty za pasem obi, 2xKabura, katanaLink do KP:  viewtopic.php?p=215542#p215542 GG/Discord:  laertes9788Multikonta:  Ai, Nuō, Sister 

autor: Aoi  9 maja 2024, o 15:22 

Misja C - Higashi Akira Żonglerka na stołkach w radach miasta bywa naprawdę zaskakująca, uderzająca niczym luj ogłuszać jakiegoś podburzonego pijaczka uderzającego z tak zwanego "partyzanta", kiedy to nikt się tego za nic w świecie nie spodziewa. Wiadomo jak to się mówił, był człowiek, nie ma człowieka. Biorąc pod uwagę obecną sytuację w jakże pięknym Shigashi, gdzie Władza walczy o kontrolę z rzezimieszkami różnych obozów, chcąc mieć wszystko pod sobą. Albo ów kryminaliści dążą do dominacji, różnie bywa. Może też w pozbyciu się przyjaciela Akiry brała udział mafia, dająca łapówki odpowiednim ludziom, żeby pozbyć się kogoś, kogo prowadzące ugrupowanie nie uznawało za godnego zaufania? Kto ma wiedzieć, ten wie.  Mimitsu niekoniecznie była zagłębiona w temat w pełni, Higashi również, a plotki plotkami. Lubią się rozchodzić, nawet jeżeli coś miało pozostać tajemnicą. -Pierdzący Bumi? - -Kto? - -Ale właśnie, Szanowny Panie, goście na pewno będą, jak to mawiają, wchodzić drzwiami i oknami do Pana baru. - -A ja chciałem jeszcze Pana zapytać, o to, czy zechciałby Pan ze mną ponownie się napić. Ten... jak go pan nazwał... Duch Puszczy? Nigdy czegoś takiego nie piłem. - Eleganto 
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  245 Rejestracja:  18 lut 2024, o 15:07Wiek postaci:  24Ranga:  Mieszkaniec miastaWidoczny ekwipunek:  ◈ TorbaLink do KP:  viewtopic.php?p=214291#p214291 Multikonta:  Mijikuma | Ryū 

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  9 maja 2024, o 16:04 

Powiem tak, sam może i bardzo się tą polityką nie interesuje, nie ciągnie mnie do niej ani do jakichkolwiek zawiłości. Dobrze mi w miejscu, w którym jestem, gdzie mogę prowadzić własną działalność. Jednak mimo to, kiedy ludziom bliskim moim sercu dzieje się krzywda to ja się wkurwiam. Jest to oczywiste, że są ludzie niebędący u władzy, ale takiej pożądający, którzy skłonni są wręcz wymyślić byle kłamstwo i rozsiewać je na prawo i lewo, ukrywając się pod płaszczykiem dyskrecji, byle tylko ta ułuda nie stała się rzeczą otwarcie omawianą, jest ono bowiem tak fascynująco głupie, że nikt o zdrowych zmysłach nie uznałby je za prawdę. A jednak tego typu mechanizmy rządzenia są w stanie w pewnym stopniu podburzyć pozycję innych ludzi, co finalnie kończy się tak jak dzisiaj - frustracją i wkurwieniem na jawny atak w praworządnych obywateli chcących by żyło nam się lepiej. Pytałeś o niego, mówiłeś, że się pierwszy raz w życiu zakochałeś i szukał miłosnej zguby.  Panie, nigdy czegoś takiego nie piłeś, gdyż to alkohol wyśmienity i legendarny, jedyny w swoim rodzaju. Podzieliłem się nim z tobą, lecz nie jest to odnawialna oferta, to była jedyna okazja i trzeba sobie zasłużyć, by móc zanurzyć swe męskie usta w tej cieczy ponownie. Mało kto jest godny, a pan niczym jeszcze nie zasłynął w tych kręgach, żebym mógł wydać pozwolenie na otwarcie tych wielkich wrót do ponownej boskości!  
	0  x

Aoi 							 
						Postać porzucona 			

autor: Aoi  9 maja 2024, o 17:40 

Misja C - Higashi Akira Yugemu Yugemu był zmieszany... tak, to chyba dobre słowo. Nie rozumiał, a może nawet nie chciał rozumieć cóż ten Akira mówił. Za żadne skarby w świecie nie kojarzył Pierdzącego Bumi, a tym bardziej próżno było w jego głowie doszukiwać się jakiegokolwiek miłosnego nawiązania do tego jakże romantycznego tytułu. Zdecydowanie tym razem był zbyt trzeźwy, żeby na takie rzeczy się nabrać. Generalnie był trzeźwy. To nie to samo co być zaprawionym niezłym trunkiem i potężnym Duchem Puszczy, kiedy każde słowo zmieniało się w prawdę. Niezależnie jak bardzo abstrakcyjne zdania były wypowiadane. Najpewniej nigdy nie dotarł do wspomnianego gentlemana, może nawet skończył w jakiejś losowej alejce, albo półprzytomny doczłapał się do swojego lokum. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wiedział. -Doprawdy jedyny w swoim rodzaju - -Rozumiem, rozumiem. Wartościowy trunek. Ile musiałbym Panu zapłacić? - -Za jedną szklaneczkę. To były iście niesamowite doznania. - Eleganto 
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  12 maja 2024, o 09:54 

Jeszcze może i mi nie uwierzył, jednakże pewnie zaraz pójdzie ze mną do Daimyo, dam mu cokolwiek innego, ale też mocnego i będzie mi się pałętał pod nogami, udając kota. Albo zacząłby się wykłócać z klientami, że ci go dyskryminują, kiedy ten tylko im przeszkadza i prowokuje. Słyszałem już o takiej akcji i o dziwo, opis portretu tejże osoby pasowałaby do wyglądu paniczyka - podobno przez jego okrzyki wzburzenia jakiś klient został wyrzucony z lokalu. Chuj jeden, wykorzystywać swoją pozycję społeczną, żeby wzbudzać litość i zakłopotanie, byle tylko dociec swojego. Nienawidzę takiego kurestwa!O panie, to droga rzecz jest. Dwanaście tysięcy ryo za kieliszek trunku, to doprawdy luksusowe dobro. warszawiak  mieszkaniec... w sumie nawet nie wiem jakiego miasta, nie wiem skąd jest, to może się skusi i mi zapłaci tak niebotyczną kwotę, a ja wtedy będę doprawdy ukontentowany z tegoż powodu i nawet dam mu się napić. Ale nie liczę na to, myślę, że nawet dla jego małego móżdżka ta cena jest zbyt wygórowana.  
	0  x

Aoi 							 
						Postać porzucona 			

autor: Aoi  12 maja 2024, o 12:36 

Misja C - Higashi Akira Usłyszał cenę, jego elegancka mordka otworzyła się tak, że gdyby było to jakkolwiek fizycznie możliwe to zapewne trzasnąłby  dolną szczęką prosto o ubitą, Shigashiowa glebę. To definitywnie byłaby praca u podstaw, jak pragnął tego Wokurisky, bohater tej bardzo nagradzanej powieści "Ningyō", gdzie Izaberu była ladacznicą pospolitą względem wcześniej wspomnianego bohatera, gdy ten chciał zdobyć jej serce. No ale był też cree... dziwnym gościem. W sumie, Yugemu Yugemu (...) też najnormalniejszy nie był. Może mieli coś wspólnego? No, nieistotne. Istotne było to, że ten mężczyzna był bardzo zaskoczony tak wysoką stawką za zaledwie szklaneczkę tego legendarnego trunku. -Dwa... dwa... dwanaście tysięcy?! - -Nie mam tylu, teraz... - -Do widzenia, Panie... no. - Eleganto 
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  13 maja 2024, o 09:54 

Cena oczywiście, że była wygórowana, aczkolwiek wcale nie niewiarygodna - tego typu atrakcje, jak lokalne specjały, z zbudowaną historią i swoją wyjątkowością mogą kosztować czasem równowartość całych wsi i skarbców średnio zamożnych rodzin. Słyszałem ostatnio o jakiejś gwiazdeczce co na jakieś przyjęcie w wyższych sferach miasta przyszła z zaprojektowanym przez "wyśmienitą" projektantkę... kawałkiem lodu. Za ponad dwadzieścia tysięcy ryo. No bratku kurwa, to takie tanie nie jest, myślę że nigdy w życiu nie miałem w rękach niczego o takiej wartości jak ta butelka. Którą, przypominam, cię uraczyłem tylko w geście gościnności! Panie, powiem tak. Jestem w stanie się umówić na prostą transakcję. Zostało mi trochę ponad połowę trunku w butelce, sprzedam to panu, ale bez pieniędzy. Weźmiesz sobie u mnie pożyczkę, spiszemy umowę, określimy oprocentowanie, odsetki, a ty będziesz mógł sobie to spokojnie spłacać. Co ty na to?  
	0  x

Aoi 							 
						Postać porzucona 			

autor: Aoi  13 maja 2024, o 18:09 

Misja C - Higashi Akira Moda modą. Nie prostym ludziom ją rozumieć, pewnie nawet Ci z majętnego topu jej nie rozumieją, ale jest, jak to mówią młodociane panny z Ryuuzaku, "fancy", a więc bogacze chcą mieć ów "fancy" rzeczy, tylko po to by się z nimi pokazywać tu i ówdzie. Nawet jeżeli projektanci zdają się stroić sobie jedynie żart z dobrego smaku niektórych osób. Ale, mniejsza o te projektanckie guścia i bezguścia. Najważniejszą rzeczą był alkohol o abstrakcyjnie wysokiej cenie, ale z taką reklamą jaką zapewniał Akira, nawet zdawało się być to jakkolwiek zasadne! Zwłaszcza dla spragnionego wątrobowych wrażeń Jugemu Jugemu blablabla! -Po... pożyczkę? -  Powtórzył dla pewności i... cholernik się naprawdę nad tym zastanawiał! Aż tak był spragniony kasacji własnego zdrowia? Nie mnie oceniać. -Dobrze. Możemy... możemy się dogadać. - -Dogadamy warunki już w barze, tak? -  
Eleganto 
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  13 maja 2024, o 20:44 

Będąc na szczycie to pieniądze przestają być wartością kierującą twoim życiem a czynnikiem, który ma jedynie podbić zainteresowanie twojej osoby wśród ludzi o mniejszych możliwościach – podświadomie buduje to jakąś ewolucyjną wyższość. Ja? Lubię panie z bogatych rodzin, są często tak wyprute z jakiejkolwiek normalności i uważają się za ponadprzeciętne jednostki, że nawet seks musi być jakiś udziwniony. Ostatni jaki miałem to z babeczką co kazała się nieustannie gryźć i o dziwo, działało to tak, że co się zmęczyłem to gryzę i pah, jestem wypoczęty i mogę jechać dalej. Nazwałbym to sprintem o długości maratonu, zajebiście mi się podobało, aczkolwiek babeczka skończyła tak pogryziona, że ciężko byłoby to jakkolwiek wytłumaczyć. No i nie powiem, ostatnio sam skorzystałem z swojej umiejętności tworzenia klonów – zadziałały przezaje-kurwa-biście! Stary, oczywiście! Zapraszam cię do Daimyo, napijemy się, sporządzimy umowę i ten, opchnę ci butelkę i wszyscy będą szczęśliwi. A wiesz, ja uczciwy człowiek jestem, nie ma czego się obawiać. To co, idziemy? – Zagajam mężczyznę, tym bardziej go zachęcając, nie spodziewając się odmowy  
	0  x

Aoi 							 
						Postać porzucona 			

autor: Aoi  13 maja 2024, o 22:15 

Misja C - Higashi Akira No cóż, co fetysz, to obyczaj. Czy coś takiego. Sama Mimitsu, kiedyś opowiadała mu, gdy ten zapytał ją o to czy wychodziłą kiedyś za mąż, że był jeden paniczyk, który faktycznie chciał z nią wejść w poważniejszą relację, ale, jak to określiła "sam lubił być rżnięty", to też wyszło jak wyszło. Dla niektórych była to tylko droga wyjścia, dla innych oaza niezastąpionych przyjemności. Fatamorgana, ale bez halucynacji i na żywo. Chociaż po dobrych prochach to i może były jakieś ciekawe wizje... Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie. W każdym razie, Akira, a właściwie bardziej... Bar Daimyo, nie miał powiązania z mafią, która przodowała w narkotykowym biznesie, to nawet jak miał kontakt z takimi środkami, to niekoniecznie z upragnionego źródła. -Dziękuję Panu bardzo -  No i co, spacer przebiegł normalnie. Cokolwiek mogłoby to znaczyć, nikt ich nie zaczepiał, nikt nic nie gdakał niepotrzebnie czy nie wysławiał się w jakikolwiek bardziej słowny sposób niż ptaszkowate stworki. Ale! Dotarli w końcu, do pięknego baru, siedziby władzy Higashiego Akiry. A tam... Pusto. Może jakieś pojedynce persony, takie feniksy najgorszego sortu, same podnóżki podnóżków. No i Mimitsu, przeglądająca papiery za ladą, chaotycznie machając kartkami, jak to nie ona. Zamieszanie? Problemy? No. Brak ludzi definitywnie jakimś problemem był. Zachowanie pięknej Pani Zastępczyni również alarmujące. Choć ta jeszcze nie spostrzegła powrotu niebieskowłosego gentlemana. Za bardzo była zaaferowana tym czymś co robiła. Eleganto Mimitsu 
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  14 maja 2024, o 10:59 

Fetyszów jest dużo, ale ćpunów jeszcze więcej i co, fajnie, że są. Dzięki nim moje obroty w barze są zdecydowanie wyższe, pewnie gdyby nie oni to trzeba by w większości zgarniać złote monety z tutejszych alkoholików, co również jest dochodowe, ale ci którzy się imają najróżniejszymi proszkami nie mają umiaru i potrafią wydać istną fortunę na barze i sekundę później coś odwalić w wyniku czego taki przykładowy delikwent z miejsca jest wyrzucany na bruk i drzwi baru są przed nim tej nocy zamknięte. Co jest, Mimitsu?  
	0  x

Aoi 							 
						Postać porzucona 			

autor: Aoi  14 maja 2024, o 19:53 

Misja C - Higashi Akira -Co? - -Ten pierdolony frajer nas okradł! - -Zniknął cały alkohol. C-A-Ł-Y! - -Jeden z tych bezużytecznych feniksów go widział, jak ucieka z zapasami! - -J-j-ja... ? - -N-n... nigdy bym tego nie z-z-zrobił... - No i co teraz? Alkoholu nie ma, co definitywnie wyjaśniało te pustki w lokalu. Raczej umowy z Jugemu Jugemu już się nie podpisze, no bo jak to tak, jak Duch Puszczy najpewniej też zniknął. No i co z samym sprawcą? Czyżby Elegancik myślal, że nikt go nie widział, no bo jak go nie goniono, to było to całkiem sensowne założenie. Chciał się nabijać z nieporadności Pana Menedżera? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie. 
Eleganto Mimitsu 
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  14 maja 2024, o 21:30 

Sprawy z każdą chwilą nabierały coraz to nowych odcieni i zwrotów akcji. Przekroczywszy próg Daimyo i zapytawszy już Mimitsu o istotę problemu ta, kierowana wkurwieniem takim jak chyba nigdy, pierdolnęła plaskacza mojego towarzyszowi. Patrzę na nią, patrzę na zjeba i nie wiem czy nie powinienem złożyć kai dla pewności, że nie złapano mnie w jakąś debilną iluzję czy bez dalszych pytań zmasakrować mordę elegancika, pomimo braku wiedzy o co poszło, po prostu skoro Mimitsu tak twierdzi, to ja za jej opinią stoję murem i nie będę tu przecież oponować. On? Dobrze, że zamknęłaś lokal. Muszę pogadać z tym feniksem, dasz radę go tu umówić? Kiedy w ogóle to się stało? Powiedz wszystko co wiesz, na spokojnie.  
	0  x

Aoi 							 
						Postać porzucona 			

autor: Aoi  15 maja 2024, o 00:10 

Misja C - Higashi Akira -Tak, ten pizdowaty Feniks mówił, że zrobił to ten sam gość, który się z Tobą upił gadając coś o jakichś pisemkach. - No i padł cios w twarz elegancika. Nos chyba się złamał, ale nokaut definitywnie był udany. Nawet nie wysmarował swoją farbą pięknego parkietu, który może i widział lepsze czasu, ale krew zawsze wymagała więcej pracy, żeby całkowicie się jej pozbyć. Cała jucha poleciała na jego wyjątkowo burżujsko się prezentujące kimono, za małe dla Akiry o... o dużo, więc nawet nie było go aż tak szkoda.  Został związany, wszystko ładnie, pięknie. Spał. O ile bark przytomności można uznać za sen. Po takim przyjacielskim kuksańcu zapewne i tak jeżeli nawet coś nawiedzało jego, (nie)piękny umysł to raczej były to koszmary niżeli jakieś spełnienia najprzyjemniejszych marzeń. -Tak, już się tym zajmuje. - -No? - Eleganto Mimitsu Feniks świadek 
	0  x

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości