Siedziba władzy

Awatar użytkownika
Ario
Wiek postaci: 22
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Pomarańczowo-włosy chłopak, noszący na plecach płaszcz z znakiem Kropli.
Widoczny ekwipunek: Na plecach ma duży, dziwny plecak, a na jego barku spoczywa czarna salamandra w zółte kropki.
GG/Discord: Boyos#3562

Re: Siedziba władzy

Post autor: Ario »

0 x
Awatar użytkownika
Akaruidesu Yoake
Martwa postać
Wiek postaci: 18
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Niski, blond włosy z ciemniejszymi końcówkami, młodo wyglądająca twarz. Czarne ubranie z długimi rękawami i stojącym kołnierzem, na to żółte haori w białe trójkąty.
Widoczny ekwipunek: Kabura na broń na obu udach. Torba nad lewą nogą. Tanto przy pasie po prawej stronie, katana po prawej.
Multikonta: Budyś

Post autor: Akaruidesu Yoake »

0 x
Do hidów polecam używania mojego ID: 2457
Awatar użytkownika
Kan Senju
Wiek postaci: 20
GG/Discord: Hikari#5885

Post autor: Kan Senju »

0 x
Awatar użytkownika
Akaruidesu Yoake
Martwa postać
Krótki wygląd: Niski, blond włosy z ciemniejszymi końcówkami, młodo wyglądająca twarz. Czarne ubranie z długimi rękawami i stojącym kołnierzem, na to żółte haori w białe trójkąty.
Widoczny ekwipunek: Kabura na broń na obu udach. Torba nad lewą nogą. Tanto przy pasie po prawej stronie, katana po prawej.

0 x
Awatar użytkownika
Kan Senju

0 x
Awatar użytkownika
Akaruidesu Yoake
Martwa postać

0 x
Awatar użytkownika
Kan Senju

0 x
Awatar użytkownika
Akaruidesu Yoake
Martwa postać

0 x
Awatar użytkownika
Kan Senju

0 x
Awatar użytkownika
Anzou
Wiek postaci: 19
Widoczny ekwipunek: - odznaka Ninja, zawieszona na szyi
- Kabura na lewym i prawym udzie
- plecak
- blaszane rękawiczki
- opaski na dwóch przedramionach
- kamizelka Shinobi pod płaszczem

Post autor: Anzou »

Białowłosy postanowił skorzystać z transportu wodnego. Czy podjął słuszną decyzję? To już oceni osoba odpowiedzialna za zadanie. Faktycznie, pozostawienie Kena, zboczenie z trasy... Może nie wszystko było wykonane perfekcyjnie, jednak nikt nie zginął, a samo zadanie zostało wykonane. Liczy się przecież efekt końcowy, prawda? Dawny bandyta, który zwyczajnie sprzedał swoich kolegów na sam koniec był potulny jak baranek. Anzou pożegnał się z nim i ruszył w drogę powrotną. Ken pewnie dochodzi do siebie po starciu z jednym rywalem. Dobrze, że wyszedł z tego w jednym kawałku. Strata Akoraito dla rodu na pewno byłaby odczuwalna. Każda jednostka się liczy. Razem, ramie w ramię Kaminari są w stanie budować swoją pozycję na świecie, poprzez ciężką pracę i pomoc innym. Ach, bardzo szczytne marzenia. Chłopak w trakcie marszu do domu czuł, że na jego barki będzie spadać coraz to większa odpowiedzialność. Każde kolejne zadanie będzie trudniejsze, a oczekiwania wobec niego będą rosnąć. To nic złego. Wręcz przeciwnie, sam tego chciał i takie było jego założenie. Po wejściu do Siedziby Władzy był gotowy zdać raport i szczegółowo przedstawić to, co się wydarzyło. Młodzieniec czekał tylko na odpowiednią osobę. Najlepiej, gdyby był to Sentoki, który zlecił całą misję. Zna szczegóły, więc złożenie raportu będzie tylko formalnością.
- Witam, Kaminari Anzou, chciałbym zdać raport z misji, którą wykonywałem wraz z Kenem.
Takie słowa skieruje Białowłosy do pierwszej osoby, którą spotka w Siedzibie. Wtedy najprawdopodobniej uruchomi dalsze procedury, ktoś kogoś zawoła i sprawa rozwiąże się niemal sama. Sam Anzou chciał również brzmieć jak najbardziej poważnie. To jest miejsce, w którym Władca Piorunów musi zachowywać się nienagannie. Tylko w ten sposób może wywrzeć pozytywne wrażenie pośród ludzi, którzy sprawują Władzę. Młodzieniec jest wyprostowany i z wysoko uniesioną głową czeka na dalsze kroki.
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Ame Uchiha
Martwa postać
Wiek postaci: 15
Ranga: Doko

Post autor: Ame Uchiha »

Misja zakończona sukcesem. Mam nadzieje, że dobrze się bawiłeś.
0 x
Obrazek Wszystko opiera się na prostym fakcie, iż 1+1=13
Awatar użytkownika
Anzou
- plecak
- blaszane rękawiczki

Kaminari Anzou dumnie stał i wysłuchiwał tego, co ma do powiedzenia Sentoki. Owszem, miał rację w niektórych kwestiach. Można było to rozegrać inaczej, jednak efekt końcowy, który osiągnął Białowłosy był taki, jakiego można oczekiwać. Skuteczne wykonanie misji. Brak strat w ludziach. Brak uszczerbku na zdrowiu. Chłopak miał być tylko towarzyszem w misji, a finalnie okazał się jej przywódcą. Na to nie był przygotowany.
-Zdaję sobie sprawę, pewne rzeczy mogłem rozegrać w inny, lepszy sposób. To dla mnie nauczka na przyszłość. Czy jest jeszcze coś, co mogę zrobić? Nie mam żadnych planów, a klan na pewno znalazłby jakieś zlecenie dla mnie?
Białowłosy nie zamierzał tracić czasu. Musiał działać, budować swoją pozycję, kuć żelazo póki gorące. Tylko w ten sposób zapracuje na upragniony awans. Misje dla klanu Uchiha nie były wystarczające, teraz on sam musi skupić się na sobie i swoim rozwoju. Nie, żeby misje z przyjemnym Azumą mu tego nie gwarantowały, jednak fakt, że nie były one dla Kaminari był nieco dołujący. Shinobi stał dumnie i czekał na odpowiedź. Jego serce biło szybciej, pompowało krew... Tylko po co te całe emocje? To zwykła rozmowa, która nie niesie za sobą żadnych negatywnych przesłanek...
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Ame Uchiha
Martwa postać

0 x
Awatar użytkownika
Anzou
- plecak
- blaszane rękawiczki

Dodatkowa robota, to coś, czego potrzebował w tym momencie młody Kaminari. Z uśmiechem przyjął wypowiedź Sentokiego na temat zlecenia. Bardzo dobrze, że jest coś dla niego. Złodziej do pochwycenia? Coś wspaniałego! Anzou ma swój osobisty kodeks postępowania i uważa, że ludzie, którzy kradną i żerują na sukcesie innych nie zasługują na odpowiednie traktowanie. Z drugiej strony, jeżeli nie krzywdzą ludzi, a kradną, bo muszą... Etyczne wybory, których dokonują ludzi są tak różne i subiektywne. Każdy patrzy na to ze swojej perspektywy. Białowłosy czekał, aż Sentoki skończy swoją wypowiedź.
- Nie jestem zmęczony, poradzę sobie. Nie mam czasu na odpoczynek, muszę się rozwijać. Pochwycenie złodzieja - biorę to zlecenie.
Anzou cały czas stał wyprostowany i z dumą wypowiadał każde kolejne słowo. Patrząc na to z boku mogło wyglądać to nieco komicznie, jednak w jego zachowaniu nie było żadnej gry aktorskiej. On taki już po prostu był. Lubił dbać o profesjonalizm i dobre wrażenie. Chciał, by ludzie z góry wioski widzieli w nim osobę godną zaufania. Jak dotąd, chyba mu się to udawało.
- Kradnie tutaj, w osadzie? Ktoś go widział? Jak często dokonuje kradzieży? Z kim mogę porozmawiać na jego temat, może ktoś go widział, co znacznie ułatwiłoby sprawę...
Anzou zasypał Sentokiego pytaniami. Ciekawe, czy uzyska na nie odpowiedź, której oczekuje. Prawdopodobnie wyższy rangą Shinobi nie wie wiele na jego temat, a wszystko będzie musiał ustalić Władca Piorunów. Pościg za złodziejem? Takiej misji jeszcze Anzou nie wykonywał. To będzie kolejne cenne doświadczenie. Warto, by wykonywane misje uzupełniały się w pewien sposób. Nie wszystko trzeba rozwiązywać walką. Niektóre kwestie można wyjaśnić w bardziej cywilizowany sposób, chociażby rozmową. Jak potoczy się tym razem? Tego nie wie nikt. Byle obyło się bez ofiar.
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Ame Uchiha
Martwa postać

0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Raigeki (Osada Rodu Kaminari)”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości