Prośby do administracji

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Yamiyo

Re: Prośby do administracji

Post autor: Yamiyo »

Mam strasznie nietypową prośbę. Stworzyłem sobie kukiełkę, która została już zaakceptowana. Ale wiadomo, że ja jestem bardzo "inteligentną" osobą i umieściłem stawy w łokciach, nadgarstkach i kolanach. Zapomniałem jednak dorobić stawów w udach i barkach :v Wychodzi więc, że moja lalka od dupy do kolan ma nieruchome nogi i od barku do łokcia nieruchome ręce. Upośledzenie level hard. Najwyższa klasa inwalidzka kappa Dałoby jakoś (jak za PRL) przepchnąć drobną modyfikację "pod ladą", na czarno, na boku, by nikt nie wiedział. Czy muszę pisać kolejny temat w kuźni, gdzie sobie to przerobię? kappa

Dodam do ukrytej wiadomości Masaru, bo to mój przyszły sensei kuglarstwa i musi wiedzieć jaką "mądrą" ma uczennicę kappa
I jeszcze chciałbym zapytać o dwie rzeczy:
  1. Zbroja kukły:
    1. Jeśli chciałbym zrobić opancerzoną kukłę (taką jak np. taka), to muszę korzystać z opcji rangi S - "Mechanizacja" (mechanizm zamontowany w kukłach, które mają być wolniejsze, ale wytrzymalsze. Pokrywa on całe ciało kukły i czyni ją bardzo silną; Cena: 1500 Ryō) czy po prostu mogę w Kuźni za odpowiednią dopłatą wykonać taką zbroję bez wbijania rangi Kugutsu?
    2. Jeśli mogę po prostu stworzyć zbroję, to co to jest ta "Mechanizacja"?
  2. Ciężarki:
    1. Ciężarki przez pierwszy miesiąc używania obniżają szybkość o 60 punktów. Czy ten minus obniża także rangę Taijutsu (mam np. 200 punktów statystyk czyli rangę A - spada mi do 140 czyli do rangi C)?
    2. Co się stanie jeśli zdejmę ciężarki przed upływem miesiąca? Czy doliczy mi bonus ze ściągnięcia, ale uwzględni minus z noszenia ciężarków (np. mam 61 szybkości - założone ciężarki obniżają mi szybkość do 1, jeśli je ściągnę to będę miał 41)? Czy po prostu nic się nie stanie (albo nie mogę tego zrobić)?
    3. Ciężarki I kosztują 2000 Ryo i wymagają wyprawy/misji rangi C. Czyli jeśli wykonam tą wyprawę/misję to będę musiał jeszcze dopłacić 2000 Ryo?
    4. Wiem, że ostatnio administracja miała ze mną straszny problem, ale to kwestia mechaniczna. Czy istniałaby więc szansa, żebym ewentualnie mógł zdobyć takie ciężarki?
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Katsuko

Post autor: Katsuko »

Dzień dobry, piszę w nietypowej (chyba) sprawie. Grałem tu niegdyś, nie tak dawno, niespecjalnie długo. Miałem postać z transferu (link do kp), przestałem grać, konto usunięto.
I teraz pojawia się moja prośba. Czy mógłbym otrzymać jakiś % PH z tamtej postaci na konto obecnej?
Dziękuję i pozdrawiam.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Yamiyo

Przepraszam. To znowu ja. Ale tym razem nie będę siał zamętu i robił problemów.
1. http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=6 ... 727#p51727
2. http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=60&p=51742#p51742
3. http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=60&p=51759#p51759
4. http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=6 ... 826#p51826
5. http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=61&p=52636#p52636
6. http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=6 ... 660#p52660
7. http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=6 ... 661#p52661

Czy można prosić o wycenę tych "fabuł"? Wiem, że mało i pewnie słabej jakości, ale potrzebuję na gwałt (a ja bardzo gwałty lubię ( ͡° ͜ʖ ͡°)) 4 PH, więc może uda się z tego jakoś to uzbierać? Kto wie?

I przy okazji mam pytanko jeszcze takie: Bardzo byście mnie znienawidzili jakby moja postać została prostytutką i co jakiś czas misje rangi D o wiadomej tematyce wykonywała? kappa <kappapride>
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Post autor: Ero Sennin »

Yamiyo,
  Ukryty tekst
0 x
Sarutobi Kazumi

Post autor: Sarutobi Kazumi »

Uprzejmie proszę o usunięcie samouczka mojego autorstwa i powrotu do starej wersji. Klik 1
Klik 2
0 x
Uchiha Matsu

Post autor: Uchiha Matsu »

Chciałbym uprzejmie prosić o zgodę na stworzenie paktu ze zwierzętami i ewentualne go potem zdobycie na misji/wyprawie.
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support

Sarutobi Kazumi,
opracowując nową wersję Samouczka, robiłeś to na rzecz forum. Stąd też jasne, że oddałeś Samouczka do użytku ogólnego forum. Nie widzę, więc powodu, by cokolwiek zmieniać, tylko dlatego, że odwidziała Ci się Twoja dawna praca dla forum.

Matsu,
  Ukryty tekst
0 x
Yamiyo

Ja znowu w sprawie swojej kukiełki. Wypunktuję:
  1. Po pierwsze chciałbym powiedzieć, że kukiełka była już zaakceptowana, jednak musiałem (a właściwie chciałem wprowadzić pewne poprawki). W międzyczasie wbiłem wyższą percepcję i przy okazji również zwiększyłem szybkość kukiełki. Dodatkowo Kan wstawił pewną sugestię, co wymagało dodatkowej modyfikacji. Niemniej jednak oprócz rozmieszczenia wyrzutni, dodatkowych stawów i zwiększenia szybkości nic się nie zmieniło.
    Powołam się więc na zasady tworzenia przedmiotów.
    (tekst na samym końcu)
    Uważam, że zmiany w tej kukiełce są na tyle trywialne i podstawowe, że wystarczą dwie akceptacje, by zatwierdzić przedmiot.
  2. Zgodnie z punktem 7 regulaminu tworzenia przedmiotów, który głosi "7. Administrator techniczny i moderatorzy działu kuźni mają 48 godzin na wypowiedzenie się w temacie gracza od momentu wrzucenia przedmiotu i ostatniego jego odpisu w temacie. Po 48 godzinach bez odzewu gracz ma pełne prawo upominać się o zajęcie się jego tematem." - od ostatniego mojego postu minęły 4 dni, więc na tej podstawie się upominam. W sumie to czekam już tylko na akcepty i wprowadzenie zmian. Kan, Ichirou, Ava ... nikt z nich się nie wypowiedział do tej pory.
  3. Od razu powiem: Ja święty nie jestem. Pisałem parę razy (PW, GG) do Musa/Exodii, Tsukune i nawet raz do Kana (chociaż on mnie olał) i "przypominałem się". Jeśli dostałem jakiś ban na kuźnię przez to czy coś to chciałbym zostać o tym poinformowany, bo taka informacja do mnie nie dotarła. Jeśli administracja uzna, że taki ban przez to jednak mi się należy, to przyjmę go z godnością. Ale proszę o jedno. O akceptację tej kukiełki, bo bez tego mam całkowicie wstrzymaną grę na swojej postaci.
Z góry dziękuję i przepraszam za kolejną wiadomość w tym temacie (ostatnio bardzo dużo ich ...).
0 x
Akainu Inuzuka

Post autor: Akainu Inuzuka »

Siemanko, byłem mega niekatywny bo w sumie za dużo wszystkiego i wgl :D chciałbym reaktywować postać, której Kp jest tutaj

plus zmiana loginu na Akainu Inuzuka bo skopałem :/
0 x
Yamiyo

Dobra. Jakoś się jednak udało, więc wycofuję swoją poprzednią prośbę. Chciałbym wszystkim modom (część z nich pewnie nie przeczyta, bo nie może) podziękować za trud jaki włożyli w akceptację tej kukiełki i jednocześnie przeprosić za bycie nachalnym. Jeśli jednak dostałem przez swoją nachalność tego bana na kuźnię, to proszę mi dać znać na PW albo w tym temacie.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Ukryty tekst
0 x
Masaru Yoshida

Post autor: Masaru Yoshida »

Witam poproszę ocenę moich treningów i w sumie to jak się da to też postów fabularnych do tych treningów. W sumie to nie wiem jak działa to bo to moja pierwsza fabuła/treningi oddane do oceny, więc nie bijcie jak coś <feelsgoodman>
http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=6 ... 535#p53535
Ilość postów treningowych/fabularnych- 8 (wszystkie jakie tam są, aż do Yamiyo)
W tym temacie pewnie pojawią się posty Yamio i moje, ale ich proszę nie oceniać bo po co mieszać, jak skończymy nasze spotkanie to wtedy je dam do oceny. Jak na razie to tylko tą 8, czyli aż do pierwszego postu Yamiyo.
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support

Masaru,
  Ukryty tekst
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia i Kontakt z Administracją”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości