Dodam do ukrytej wiadomości Masaru, bo to mój przyszły sensei kuglarstwa i musi wiedzieć jaką "mądrą" ma uczennicę kappa
- Zbroja kukły:
- Jeśli chciałbym zrobić opancerzoną kukłę (taką jak np. taka), to muszę korzystać z opcji rangi S - "Mechanizacja" (mechanizm zamontowany w kukłach, które mają być wolniejsze, ale wytrzymalsze. Pokrywa on całe ciało kukły i czyni ją bardzo silną; Cena: 1500 Ryō) czy po prostu mogę w Kuźni za odpowiednią dopłatą wykonać taką zbroję bez wbijania rangi Kugutsu?
- Jeśli mogę po prostu stworzyć zbroję, to co to jest ta "Mechanizacja"?
- Ciężarki:
- Ciężarki przez pierwszy miesiąc używania obniżają szybkość o 60 punktów. Czy ten minus obniża także rangę Taijutsu (mam np. 200 punktów statystyk czyli rangę A - spada mi do 140 czyli do rangi C)?
- Co się stanie jeśli zdejmę ciężarki przed upływem miesiąca? Czy doliczy mi bonus ze ściągnięcia, ale uwzględni minus z noszenia ciężarków (np. mam 61 szybkości - założone ciężarki obniżają mi szybkość do 1, jeśli je ściągnę to będę miał 41)? Czy po prostu nic się nie stanie (albo nie mogę tego zrobić)?
- Ciężarki I kosztują 2000 Ryo i wymagają wyprawy/misji rangi C. Czyli jeśli wykonam tą wyprawę/misję to będę musiał jeszcze dopłacić 2000 Ryo?
- Wiem, że ostatnio administracja miała ze mną straszny problem, ale to kwestia mechaniczna. Czy istniałaby więc szansa, żebym ewentualnie mógł zdobyć takie ciężarki?