Bar "Szkarłatna speluna"

Awatar użytkownika
Yuu
Postać porzucona
Wiek postaci: 16
Ranga: Szpon

Re: Bar "Szkarłatna speluna"

Post autor: Yuu »

0 x
Mai

Post autor: Mai »

0 x
Awatar użytkownika
Yuu
Postać porzucona

0 x
Mai

0 x
Awatar użytkownika
Yuu
Postać porzucona

0 x
Awatar użytkownika
Gundan
Martwa postać
Wiek postaci: 18
Ranga: Wyrzutek C
Krótki wygląd: Krótkie, białe włosy oraz złote oczy.
195cm oraz 93kg
Widoczny ekwipunek: Kamizelka Shinobi - Tors
Torba - Prawy pośladek
Kabura x2 - Prawe i lewe udo
Multikonta: Mangetsu

Post autor: Gundan »

Misja Rangi DTo Moje!

9/15
0 x
Mai

0 x
Awatar użytkownika
Yuu
Postać porzucona

0 x
Mai

0 x
Awatar użytkownika
Yuu
Postać porzucona

0 x
Mai

0 x
Awatar użytkownika
Yuu
Postać porzucona

z/t
0 x
Mai

0 x
Awatar użytkownika
Tenshin
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 14
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Niski, chuderlawy,czarne włosy do ramion,piwne oczy, miękka skóra
Ubrany troszkę lepiej, można powiedzieć elegancko. Nosi okulary do czytania.
Widoczny ekwipunek: Przewieszona przez ramię duża torba

Post autor: Tenshin »

Słysząc, że wewnątrz zapoczątkowała się rozróba, postanowiłem skorzystać z okazji i zapewnić sobie przynajmniej względne bezpieczeństwo. W tym celu znikam za najbliższym rogiem tej posiadłości, zamykam oczy i składam ręce w odpowiedni znak. Przez krótszy czas stoję właśnie w tej pozycji próbując uspokoić oddech i skupić się dostatecznie, by chakra która we mnie płynie mogła skumulować się i przemienić moje ciało. Gdy czuję znajomy przypływ energii oraz falę ciepłego spokoju, co witam delikatnym uśmiechem, wykonuję kolejno znak Psa -> Świni -> Barana i chcę. Henge no Jutsu. Tak prosta, a zarazem bardzo przydatna umiejętność, która może ocalić dziś moją skórę, oraz pewnie honor. myślę, przyglądając się metamorfozie, bowiem przemieniłem się w starszego wychudzonego Pana w okularach.
Dopiero teraz przestaję się koncentrować i nasłuchuję co się dzieje w knajpie, mając cichą nadzieję że spory nie ustały, a nawet się pogłębiły. By się o tym przekonać, zaglądam przez najbliższe okno.
  Ukryty tekst
10/15
0 x
"If you never try then you'll never know
The grass could be greener
And it'll always be greener on the other side
But you just never know"
Awatar użytkownika
Gundan
Martwa postać
Wiek postaci: 18
Ranga: Wyrzutek C
Krótki wygląd: Krótkie, białe włosy oraz złote oczy.
195cm oraz 93kg
Widoczny ekwipunek: Kamizelka Shinobi - Tors
Torba - Prawy pośladek
Kabura x2 - Prawe i lewe udo
Multikonta: Mangetsu

Post autor: Gundan »

Misja Rangi DTenshin Senbō
"To moje!"

Życie członków rodzin mafijnych nie należy do najprostszych, a ponadto bardzo często ludzie mylą ich ze zwykłymi rabusiami, złodziejaszkami. Zapewne było w tym coś prawdziwego, w końcu nic nie bierze się znikąd. Jednak nie wszyscy byli tacy sami, czego Tenshin był tego idealnym przykładem.
Niestety honorowi ludzie z reguły mają jeszcze cięższe życie, a o tym mogłeś właśnie przekonać się na własnej skórze. Na szczęście los stanął nieco po twojej stronie. Ruszyłeś na najbliższy róg zostawiając drzwi sam na sam z panem Goro, który nie pałał do Ciebie zbyt wielką miłością, i zacząłeś skupiać się na wyglądzie pewnego starszego faceta w okularach. Wykonałeś kilka pieczęci i w tym momencie nastąpiło standardowe dla tej sztuczki "puff" któremu towarzyszył nie wielki obłok dymu. W tej samej chwili jednak to "puff" zostało zagłuszone solidnym hukiem, a ze speluny coś wyfrunęło i przeleciało dwa metry po ziemi.
Kątem oka dostrzegłeś, że w środku została urządzona niezła rozróba. Jednak potężny barman zwany Szczurołapem skutecznie opanowywał całą sytuacje w środku.
Bardziej jednak twój wzrok przykuło to co wyleciało ze środka, a raczej kto. Był to Goro we własnej osobie tylko, z tą różnicą że jego nos wyglądał trochę inaczej, był złamany.
Facet widząc cię niemal natychmiast wstał otrzepał się i z obleśnym uśmiechem ruszył w twoim kierunku.
- Witam pana, mam pytanko nie widział pan tu mniej więcej tego wzrostu dzieciaka? Czarne włosy, wychudzony taki jakby jego ubrania nie pasowały do tej okolicy jeśli pan rozumie. Nicpoń jeden, obróciłem się i okradł mnie...ta młodzież...nie widział pan gdzie uciekał? - facet nie zdawał sobie sprawy, że rozmawia z tobą chociaż kto wie. Jego oczy spoglądały na ciebie nieco podejrzliwie - Swoją drogą kim pan jest? Jest pan jego ojcem? Trochę mi go pan przypomina...
11/15
0 x
Zablokowany

Wróć do „Lokacje”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości